Translate

Film Therapy: Οδηγός επιβίωσης σε περίπτωση κινηματογραφικής απόπειρας!

Σύνδεση στην πηγή...

 

 

Ένα εργαστήριο ανάπτυξης και παραγωγής ιδεών και ταινιών, διαφορετικό από τ' άλλα!

Είστε σκηνοθέτης, σεναριογράφος ή παραγωγος. Έχετε μία ιδέα, την έχετε γράψει ή όχι. Θέλετε να πάτε γύρισμα "αύριο" αυτήν την μικρού ή μεγάλου μήκους ή το ντοκυμαντέρ που σχεδιάζετε πολύ ή λίγο καιρό. Έχετε μία, δύο ή τρεις διαφορετικές ιδεες και θέλετε να γίνουν ταινίες. Δεν ξέρετε τί είναι καλύτερο να κάνετε, δεν ξέρετε πώς λειτουργεί το "σύστημα" ή με ποιά σειρά γίνονται τα πράγματα, για να γίνει μία ταινία πραγματικότητα. Συμβαίνουν όλα αυτά μαζί ή κάποια από αυτά.

Η Αλεξάνδρα Μπουσίου, παραγωγός των ταινιών Ιστορία 52, Το Κακό Στην Έποχή των Ηρώων, Άδικος Κόσμος, Xenia, Pilgrimage, και Head of Development για την WrongMen FilmCo (Βέλγιο) αναλαμβάνει να τα κάνει όλα αυτά πιο προσιτά, θεωρητικά και πρακτικά, σε ένα εργαστήριο ανάπτυξης και παραγωγής ιδεών και ταινιών.

Στείλτε μία παράγραφο, περιγράφοντας απλά σε ποιό σημείο της διαδικασίας βρίσκεστε (αν βρίσκεστε), τί εμπειρία έχετε (ακόμα και αν δεν έχετε), αν έχετε κάποιο project στα σκαριά και σε τί φάση είναι, καθώς και ποιές είναι οι ανάγκες σας και οι προσδοκίες σας από το εργαστήριο.

Η δομή του σεμιναρίου θα περιλαμβάνει τα εξής:

 

Περισσότερα…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους