Translate

Θεοχαρόπουλος: «Ο κ. Τσίπρας δεν έχει μάθει από τα λάθη του»

Σύνδεση στην πηγή ...

 

 

'Το σήριαλ επαναλαμβάνεται και δυστυχώς η κυβέρνηση είναι εντελώς αναποτελεσματική' δήλωσε για την αξιολόγηση ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ενώ εκτίμησε πως 'αυτά που γίνονται στην διαπραγμάτευση θα ταλαιπωρήσουν την χώρα για αρκετό χρονικό διάστημα ακόμη'.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος είπε ακόμη, μιλώντας στο 'ΒΗΜΑ fm', ότι 'δεν βλέπει πως θα κλείσει γρήγορα αυτή η αξιολόγηση, καθώς στο Eurogroup χρειάζονται στοιχεία, κάτι που δεν κάνει η κυβέρνηση, ενώ αντίθετα φέρνει στο προσκήνιο ξανά την πολιτική διαπραγμάτευση που οδήγησε στο δυσμενές και βαρύ μνημόνιο που υπογράφτηκε τον Αύγουστο του 2015'.

Επιπλέον, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης δήλωσε, ότι ' χρειαζόμαστε ένα μεταρρυθμιστικό πλάνο, να προχωρήσουμε σε εξυγίανση, σε μείωση σπατάλης πόρων. Όσο αυτά δεν γίνονται και όσο η κυβέρνηση είναι αναποτελεσματική, με φορολογία πάνω στη φορολογία, η κατάσταση για την ελληνική κοινωνία θα βαίνει προς το χειρότερο'.

 

Συνέχεια εδώ….

 

 

Windows 10

 

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους