Translate

Λεβέντης: Ο Τσίπρας ενήργησε μονομερώς - Να βγάλει μόνος του το φίδι από την τρύπα

Σύνδεση στην πηγή...

 

 

Σκιές στις σχέσεις της χώρας με τους δανειστές της, δημιούργησε ο πρωθυπουργός με την -χωρίς να προηγηθεί συνεννόηση με τους θεσμούς- ανακοίνωση καταβολής εφάπαξ επιδόματος στους χαμηλοσυνταξιούχους, δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, 'Πρακτορείο 104,9 fm'.

'Οι θεσμοί ήταν έτοιμοι να δώσουν έγκριση για την αξιολόγηση. Όταν είσαι σε πρόγραμμα δανεισμού ενημερώνεις και τους δανειστές. O κ.Τσίπρας ενήργησε μονομερώς --δήθεν με τσαμπουκά, ενώ ορθό θα ήταν να ενημερώσει και τους ξένους, με τους οποίους υποτίθεται ότι έχουμε μία σχέση σοβαρότητας και εμπιστοσύνης' ανέφερε ο κ.Λεβέντης, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση δεν αντιστάθηκε όταν έπρεπε να το κάνει και περιέκοψε τις συντάξεις χαμηλοσυνταξιούχων και το ΕΚΑΣ. Ο κ. Λεβέντης εκτίμησε ότι τώρα 'η καθυστέρηση της αξιολόγησης θα έχει εκατονταπλάσιο κόστος, να μην έχει και μοιραίο κόστος για τη χώρα'.

Ερωτηθείς για τη στάση της Ένωσης Κεντρώων στην ονομαστική ψηφοφορία επισήμανε: 'Όταν ζήτησα από τον πρωθυπουργό οικουμενική κυβέρνηση, για να σώσουμε τη χώρα, μου απάντησε ότι μπορεί να κυβερνήσει μόνος του με τον Καμμένο. Την ονομαστική ψηφοφορία, λοιπόν, τι την ήθελε;'.

 

Συνέχεια εδώ…

 

Windows 10

 

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους