Translate

Δοκιμάζουμε το Citroen C3 Picasso 1.6 BlueHDi

Σύνδεση στην πηγή ...

 

Το µικρό γαλλικό MPV εµφανίστηκε το 2008 γεννώντας πρωτόγνωρα συναισθήµατα στο κοινό της αυτοκίνησης. Εξι χρόνια µετά ακολούθησε πιστά τη θεωρία του Δαρβίνου και... δικαιώθηκε.

KEIMENO: ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥΣΤΑΚΑΡΙΑ, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ, ΦΩΤΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΟΣ

Σύµφωνα µ' αυτήν τη θεωρία κάθε είδος αναπτύσσει εκείνες τις ιδιότητες που το βοηθούν να επιβιώσει ή δηµιουργεί νέες, ανάλογα µε το τι απαιτεί η προσαρµογή του στο περιβάλλον, ώστε να εξασφαλιστεί η συνέχεια, η 'διαιώνιση'.

Η Citroen φαίνεται ότι µελέτησε τους κανόνες σωστά, γι' αυτό και είναι πάντα ένα βήµα µπροστά στον σχεδιασµό των µοντέλων της. Μετά το Xsara Picasso του Ελληνα Αντώνη Βολάνη ήρθε το C3 Picasso, ένα οικογενειακό αυτοκίνητο που προκύπτει από ένα µεταξόνιο supermini (Peugeot 207) και την εφαρµογή στην πράξη των εννοιών του κυβισµού και της αφαιρετικότητας που χαρακτηρίζουν τον διάσηµο ζωγράφο.

Το γαλλικό συµπαγές πολυµορφικό δεν παρουσιάστηκε χθες. Τρία χρόνια τώρα προκαλεί το… κοινό αίσθηµα στους ευρωπαϊκούς δρόµους αλλά στην Ελλάδα η εδώ αντιπροσωπεία άργησε (για τους δικούς της λόγους) να το παρουσιάσει. Κρίµα γιατί µοντέλα σαν αυτό είναι άµεσα ερωτεύσιµα και ιδιαίτερα χαρισµατικά.

 

 

Συνέχεια εδώ …

 

 

Windows 10

 

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους