Translate

Υπερήφανος λαός είμαστε οι Έλληνες!


Η πρόσφατη επίσκεψη της Καγκελαρίου της Γερμανίας, στην Αθήνα, την ημέρα ακριβώς που η σκοπιανή Βουλή υπερψήφιζε τη Συμφωνία των Πρεσπών, δείχνει εναργέστατα το αμέριστο ενδιαφέρον -την αγωνία, θα λέγαμε- της Δύσης και των ισχυρών της Ευρώπης για την υπερψήφισή της ΚΑΙ από τα δυο Κοινοβούλια, Ελλάδας και Σκοπίων.
Δεν ήλθε χειμωνιάτικα στη χώρα μας η κα Μέρκελ επειδή μας αγαπά. Αντίθετα, ήταν και είναι γνωστή η αποστροφή της εναντι των Ελλήνων, καθώς ήταν η ίδια, που, πριν από δυο μόλις χρόνια, αποκαλούσε συλλήβδην τους Έλληνες “τεμπέληδες”!
Ήταν ή ίδια, που, μαζί με τον -πανίσχυρο τότε- Υπουργό της επί των Οικονομικών, συζητούσαν φανερά και σοβαρά το GREXITως τη μόνη λύση για να σωθεί η Ευρώπη (!) και που, επί Πρωθυπουργίας της, η γερμανική Ευρώπη και το Δ.Ν.Τ. φόρτωσαν τους Έλληνες με τέσσερα μνημόνια, μετέτρεψαν τη χώρα μας σε προτεκτοράτο τους, κατέστησαν τους Έλληνες είλωτες και δεσμώτες τους και δέσμευσαν ολόκληρο τον πλούτο της Ελλάδας (υπέργειο, υπόγειο και υποθαλάσσιο) για την επόμενη εκατονταετία.
PATRIS.GR
Η πρόσφατη επίσκεψη της Καγκελαρίου της Γερμανίας, στην Αθήνα, την ημέρα ακριβώς που η σκοπιανή Βουλή υπερψήφιζε τη Συμφωνία των Πρεσπών, δείχνει εναργέστατα το αμ....

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους