Translate

Ιστορίες επιτυχίας Ελλήνων στο Ηνωμένο Βασίλειο


Το πολιτικό φιάσκο της συμφωνίας του Brexit, που απασχόλησε τη Μεγάλη Βρετανία κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, δημιούργησε μια ποικιλία αντιδράσεων – ωστόσο, για τους περισσότερους από τριάμισι εκατομμύρια πολίτες της Ευρωπαϊκής Ενωσης που διαμένουν στη χώρα το αίσθημα ήταν κοινό. Με νευρικότητα και αβεβαιότητα για την προστασία των δικαιωμάτων τους αντέδρασαν οι πολίτες της Ε.Ε., ξεκινώντας μάλιστα μια ηλεκτρονική καμπάνια με το σύνθημα «Πάει πολύς καιρός που ζούμε στο κενό».
Χιλιάδες Βρετανοί εργοδότες έστειλαν καθησυχαστικά ηλεκτρονικά μηνύματα στους Ευρωπαίους εργαζόμενούς τους, γεμάτα υποσχέσεις πως, ανεξαρτήτως της τελικής έκβασης του Brexit, οι ίδιοι θα κάνουν τα πάντα για να τους κρατήσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο το νομικό πλαίσιο της παραμονής τους δεν έχει διαλευκανθεί, και ένα τεράστιο ερώτημα συνεχίζει να επισκιάζει το μέλλον των Ευρωπαίων πολιτών στη χώρα.
KATHIMERINI.GR
Χιλιάδες Ελληνες μετανάστευσαν στη Βρετανία με το κύμα του brain drain και πολλοί από αυτούς κατάφεραν να διαπρέψουν. Το μεγαλύτερο κύμα ελληνικής μετανάστευσης στη Βρ....

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους