Η λύση μπορεί να έρθει από εμάς…

Από: http://24gr.blogspot.com/2013/02/blog-post_654.html

Αυτοκριτικές σκέψεις… με κόκκινες γραμμές και προδιαγεγραμμένο τέλος!!!

Του Γιώργου Νούτσου

Έγραψα δεκάδες άρθρα στο πρόσφατο παρελθόν για να στηρίξω μια συγκεκριμένη πολιτική. 

Διέβλεπα πως μια συγκροτημένη πορεία, χωρίς ακρότητες και λεονταρισμούς, θα ήταν ίσως η ενδεδειγμένη, καθότι τα ιερατεία των μεγαλοκαναλαρχών είχαν καταφέρει ήδη, να αποτυπώσουν μια επόμενη μέρα αρκούντως καταστροφική μέσα από μια οποιαδήποτε άλλη πορεία.

Σήμερα...

έχοντας μια σφαιρική εικόνα των πραγμάτων, αξιολογώντας τα λόγια, τα έργα και τα αποτελέσματα, μετρώντας τις άπειρες πληγές στο ταλαιπωρημένο κορμί της χώρας αλλά και των πολιτών, θα τολμούσα να πω, πως κακώς υπερέβαλα εαυτόν, για κάτι, που μέρα με τη μέρα αποδεικνύεται, πως μάλλον δεν άξιζε τον κόπο.

Δεν είναι εύκολο για τον κοινό νου, να μπει σε λογικές συνομωσιών, απόλυτης χειραγώγησης, εντεταλμένων πολιτικών και προαποφασισμένων καταστάσεων. 

Και σε όσους μου το έθεταν ως παράμετρο πιθανή, απαντούσα με τη βεβαιότητα του ρομαντικού περιπατητή στην πολιτική, που με το σταυρό στο χέρι, προσπαθεί να δει και να ερμηνεύσει όλα όσα εξελίσσονται γύρω του. 

Όσο όμως ο καιρός περνά, τόσο νιώθω πως έκανα λάθος. Λάθος γιατί πίστεψα. Λάθος γιατί εμπιστεύτηκα. Λάθος γιατί δεν ήθελα να δω πίσω από τα γράμματα…!

Ο κύκλος που άνοιξε το προηγούμενο διάστημα δεν θα μείνει επ’ άπειρον ανοιχτός. 

Νομοτελειακά θα κλείσει, για να δώσει τη θέση του σ έναν άλλο, που ενώ δείχνει να ωριμάζει, διστάζει δυστυχώς ακόμα να ξεκινήσει.

Οι πολιτικές τους απέτυχαν.

Απέτυχαν γιατί δεν υπάκουσαν στη φωνή της λογικής, που θέλει την κοινωνία ενεργό συμμέτοχο κι όχι παθητικό εξ ανάγκης θεατή.

Απέτυχαν γιατί δεν σεβάστηκαν τον Έλληνα, στερώντας του βίαια όχι μόνο τη δυνατότητα να ζήσει, αλλά και την αξιοπρέπεια, προσωπική και εθνική.

Απέτυχαν γιατί κατέστησαν τη χώρα βορά στις ορέξεις των «αγορών» και των «συμφερόντων», ανοίγοντας την κερκόπορτα για άλωση και ποταπή εκμετάλλευση του Εθνικού μας πλούτου.

Απέτυχαν γιατί για να διασώσουν τις Τράπεζες, απομύζησαν φοροεισπρακτικά στα όρια της εξαθλίωσης, την άλλοτε κραταιά ζωοδότρα μικρομεσαία τάξη, αφήνοντας τες (τις Τράπεζες) στον αντίποδα, ασύδοτα να αλωνίζουν, στεγνώνοντας την αγορά και σφαγιάζοντας εκείνους που κάποτε εκλιπαρούσαν για να τους χρηματοδοτήσουν.

Απέτυχαν γιατί έμειναν στις διακηρύξεις, μη τολμώντας ακόμα τουλάχιστον, να βάλουν χέρι στον αδηφάγο δημόσιο τομέα, στις πολύβουες συντεχνίες και στους ημέτερους συνεργάτες.

Απέτυχαν γιατί κατέστησαν τη λέξη «ανάπτυξη» γραφικό συμπλήρωμα κάθε δημόσιας εμφάνισής τους, χωρίς να συνοδεύεται αυτή από συγκεκριμένες, καινοτόμες και αναζωογονητικές της αγοράς και της οικονομίας, κινήσεις.

Απέτυχαν γιατί δεν έπεισαν για τις αγαθές τους προθέσεις στο ζήτημα της διαπλοκής, των διαπλεκόμενων και του καταλογισμού ευθυνών όπου αυτές αντιστοιχούν.

Απέτυχαν γιατί αναμασάνε τις ίδιες τετριμμένες αποτυχημένες πολιτικές λογικές των προηγούμενων χρόνων. 

Κανένας νεωτερισμός, στρατηγικός ή ιδεολογικός, καμιά καινοτόμα ελκυστική ιδέα, τίποτα που να παραπέμπει σε αλλαγή σελίδας, στόχων, πρακτικών και προσώπων. 

Μόνο που με τα ίδια υλικά, το ίδιο καταδικασμένο στην πράξη αλλά και στη συνείδηση του κόσμου, αποτέλεσμα, θα φέρεις…!

Απέτυχαν τέλος, γιατί δίστασαν. 

Δίστασαν να αλλάξουν ότι κακοφόρμισε χρόνια τώρα. 

Δίστασαν οι ίδιοι να δώσουν το καλό παράδειγμα. 

Δίστασαν να δώσουν στον Έλληνα αυτό που σε μια βραδιά, με νόθους εκβιασμούς, του πήραν…την ελπίδα πως μπορεί να τα καταφέρει…!

Χρησιμοποίησα στις εκφράσεις μου προηγουμένως αόριστο χρόνο, θέλοντας να καταδείξω την απολυτότητα των θέσεων μου. 

Θέλοντας να στιγματίσω ό,τι κακό και ατελέσφορο προηγήθηκε, με χείριστα αποτελέσματα για τη χώρα και τους πολίτες. 

Θέλοντας ίσως, να επισημάνω την κρισιμότητα των στιγμών σε βαθμό πιθανώς απόλυτα μη αναστρέψιμο. 

Υπήρξε ένα στίγμα υπερβολής στη γραφή μου κι αυτό δεν έγινε τυχαία. 

Στόχος μου ήταν η επισήμανση με τρόπο εκκωφαντικό, πως τα ψέματα τέλειωσαν. 

Πως δεν υπάρχει πια κανένα άλλο περιθώριο για κανένα πρόσθετο λάθος. 

Ένα ακόμα και τελειώσαμε οριστικά.

Τι απομένει λοιπόν; Να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας. 

Όλοι εμείς σαν πολίτες κι όλοι εκείνοι σαν ταγοί. 

Γίνεται; Είναι εφικτό; Θέλουμε; Μπορούμε; 

Ας δώσει ο καθένας την απάντηση του. 

Μόνο που, την όποια απάντηση, όταν δοθεί, αν συνεχίσουμε τον καταστροφικό κατήφορο που ήδη βρισκόμαστε, φοβάμαι πως στο τέλος δεν θα υπάρχει κανείς να την ακούσει! 

Χρειάζεται τόλμη λοιπόν. 

Τόλμη, αποφασιστικότητα, ανιδιοτέλεια, εθνική στόχευση, αγάπη για την Πατρίδα. 

Χρειάζονται κανόνες, πολιτικές χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς φαύλους και κολλητούς. 

Χρειάζονται αλήθειες, που δεν λέγονται, τομές που δεν γίνονται, υπερβάσεις που αδικαιολόγητα κωλυσιεργούν.

Τον πεινασμένο, τον άνεργο, τον εξαθλιωμένο, τον ψυχικά και συναισθηματικά συντετριμμένο Έλληνα αποκλείεται να τον συνεγείρουν, αν δεν αλλάξουν. 

Φοβάμαι πως, παρά την ισχυρή μου επιθυμία να μη συμβεί κάτι τέτοιο, εκεί θα οδεύσουμε…! 

Κι είναι αυτό ακριβώς το σημείο, όπου ελλοχεύει ο κίνδυνος της ανεξέλεγκτης έκρηξης. 

Που δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο στο πέρασμά της. 

Που θα σαρώσει «μεγάλους» και «μικρούς». 

Που θα μας κατρακυλήσει σε χρόνια τραγικά και αιμοσταγή.

Είναι κακός σύμβουλος η οργή. 

Ακόμα χειρότερος όμως η πείνα, η εξαθλίωση, η ατίμωση, ο εθνικός διασυρμός και η διαπόμπευση…

Ας πάρουν το μήνυμα. 

Ένα ακόμα μέσα στα τόσα, που παίρνουν καθημερινά. 

Κι ας αναλάβουν τις ευθύνες τους, βάζοντας καλά στο μυαλό τους, πως…

«Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι:
Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει.
Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει.
Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»….!!!

Άγιοι και Εκκλησία 9 Φεβρουαρίου

Πανήγυρις Παναγίας Οστρομπράμσκας.

nikolaosστοΆγιοι και ΕκκλησίαΠριν από 15 δευτερόλεπτα
Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στὸ Ναό της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, μὲ ἀρχιερατικὴ Θεία Λειτουργία τελεσθησόμενη ὑπὸ τοῦ Μητροπολίτου Ἱσπανίας και Πορτογαλίας κ. Πολυκάρπου, θὰ ἐκκινήσουν οι ἑορτασμοί γιὰ τὴν ἀνάμνηση τῆς κτήσεως ὡς εὐλογίας στὸ Ναό, διὰ χειρῶν τοῦ νῦν Μητροπολίτου Βαρσοβίας καὶ πάσης Πολωνίας κ. Σάββα, ἀντιγράφου τῆς Εἰκόνας τῆς Παναγίας της Ὀστρομπράμσκας (16.2.1997). Τὸ πρωτότυπό της εἰκόνος ὑπάρχει εἰς τὴν πύλη τῆς Ἁγίας Ἄννης στὴν παλιὰ πόλη τῆς Βίλνας, σήμερα πρωτεύσας τῆς Λιθουανίας. Διαβάστε περισσότερα »

Τεσσαρακονθήμερον Μνημόσυνον Μακαριστού Μητροπολίτου Χριστουπόλεως κυρού Πέτρου (Δακτυλίδη)

nikolaosστοΆγιοι και ΕκκλησίαΠριν από 23 δευτερόλεπτα
Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων Θεοτόκου Λεβαδείας τελέστηκε σήμερα 9 Φεβρουαρίου 2013 το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτου Χριστουπόλεως κυρού Πέτρου (Δακτυλίδη). Της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαραθώνος κ.Μελίτων συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.Ιεροθέου, Φθιώτιδος κ.Νικολάου, Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.Εφραίμ, Θηβών και Λεβαδείας κ.Γεωργίου. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κορωνείας κ. Παντελεήμων παρέστη συμπροσευχόμενος στο Ιερό Βήμα. Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολί... περισσότερα » 
 

Ιερὰ μονὴ Ἁγίου Στεφάνου Μετεώρων.

nikolaosστοΆγιοι και ΕκκλησίαΠριν από 1 ώρα
http://users.sch.gr/elianos/meteora_agios_stefanos.htm Στην Ιερά Μονή φυλάσσονται Τμήματα τῆς τιμίας κάρας Του Αγίου Ἱερομάρτυρος Χαραλάμπους.

Ιερός Ναός Αγίου Χαραλάμπους και Χριστοφόρου Συκεών Θεσσαλονίκης.

nikolaosστοΆγιοι και ΕκκλησίαΠριν από 1 ώρα
Με την ίδρυση της νέας Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως ιδρύεται σχεδόν αμέσως και η νέα ενορία (Προεδρικό Διάταγμα αρ.233, ΦΕΚ Τομ. Α'/1975) και ακολουθεί η άδεια ανεγέρσεως του προσωρινού λυόμενου Ιερού Ναού του οποίου τα θυρανοίξια έγιναν στις 17.4.1976 και τα εγκαίνια στις 8.11.1973 από τον Α΄ Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.Διονύσιο, ο οποίος και όρισε να συντιμάται η μνήμη του Αγίου Χριστοφόρου προστάτη των οδηγών. Εν τω μεταξύ αυξήθηκε ραγδαία η δόμηση της περιοχής με αποτέλεσμα ο Ι.Ναός να μην καλύπτει τις νέες λειτουργικές ανάγκες του ευσεβούς λαού... περισσότερα »

Ιερά Μονή Αγίου Χαραλάμπους (Λευκών) στην Εύβοια.

nikolaosστοΆγιοι και ΕκκλησίαΠριν από 1 ώρα
Η μονή επικοινωνεί ( μέσω μικρού παρακαμπτηρίου) με το δρόμο Αυλωναρίου – Οκτωνιάς. Τόσο η παρακαμπτήριος όσο και ο δρόμος που ενώψνει το Αυλωνάρι με την Οκτωνιά είναι ασφαλτοστρωμένοι και η πρόσβαση των αυτοκινήτων στη μονή αρκετά εύκολη. Η μονή ιδρύθηκε αρχικά, ως των Εσοδίων της Θεοτόκου ( 21 Νοεμβρίου). Μετονομάστηκε σε μονή Αγίου Χαραλάμπους το 1835 από τον αποθεραπευθέντα εκεί στρατηγό Κριεζώτη. Η μονή , γυναικεία σήμερα, αποτελείται από ένα κτιριακό συγκρότημα σε σχήμα ορθογώνιο, με τέσσερις πτέρυγες κτιρίων. Το έτος ίδρυσης δεν έχει εντοπιστεί. Εικάζεται πάντως ότι είναι ... περισσότερα » 
 
 

Ιερά Μονή Αγίου Χαραλάμπους, Σκιάθος.

nikolaosστοΆγιοι και ΕκκλησίαΠριν από 1 ώρα
http://www.greekhotel.com/sporades/skiathos/skiathos-sightseeing/charalambous-monastery-gr.htm

Ιερός Ναός του Αγίου Χαραλάμπους Μήλου.

nikolaosστοΆγιοι και ΕκκλησίαΠριν από 1 ώρα
*Ανέγερση του Ναού* Ο ναός του Αγ. Χαραλάμπούς χτίστηκε στη θέση ενός παλαιού ναϊδρίου (μικρού ναού) αγνώστου χρονολογίας. Το έργο της ανέγερσης ήταν δύσκολο γιατί οι κάτοικοι ήταν λίγοι και χωρίς πόρους. Χάριν της πίστης τους και της αγάπης τους όμως, για το χωριό, τα κατάφεραν. Η θεμελίωση του ναού άρχισε την άνοιξη του 1853 όπου οι κάτοικοι του χωριού ενώπιον του συμβολαιογράφου υπέγραψαν μια συμφωνία την 17η Ιουλίου του 1853, η οποία ανέφερε την προσφορά που θα έκανε ο καθένας για την ανέγερση του ναού.Διαβάστε περισσότερα »

Ιερός Ναός Αγίου Χαραλάμπους Άργους.

nikolaosστοΆγιοι και ΕκκλησίαΠριν από 1 ώρα
*Άγιος Χαράλαμπος της οικίας Σπ. Τρικούπη.* Ευρίσκεται στο βάθος του κήπου ανάμεσα σε δένδρα και πυκνή βλάστηση. Είναι μικρός και λιτός ναός με αμφικλινή στέγη, πετρόκτιστος και εσωτερικά μονόχωρος. Κτίστηκε από τον *Σπ. Τρικούπη* και ήταν αναπόσπαστο συμπλήρωμα του αρχοντικού. Το επίπεδο του ναού είναι χαμηλότερο από εκείνο του κήπου και ο εισερχόμενος κατεβαίνει 3-4 σκαλιά. Η τοιχοποιία του είναι γερή και επιμελημένη. Έχει υποστεί μεταγενέστερες επεμβάσεις. *Από : **http://argolikivivliothiki.gr*

Ἅγιος Χαράλαμπος ὁ Ἱερομάρτυρας, την 10ην Φεβρουαρίου.

nikolaosστοΆγιοι και ΕκκλησίαΠριν από 1 ώρα
Ὁ Ἅγιος Χαράλαμπος ἦταν ἱερεὺς στὴ Μαγνησία τῆς Μικρᾶς Ἀσίας καὶ ἔζησε ἐπὶ αὐτοκρατορίας τοῦ Σεπτιμίου Σεβήρου (193 – 211 μ.Χ.). Ὅταν τὸ ἔτος 198 μ.Χ. ὁ Σέβηρος ἐξαπέλυσε ἀπηνὴ διωγμὸ κατὰ τῶν Χριστιανῶν, ὁ ἔπαρχος τῆς Μαγνησίας Λουκιανός, συνέλαβε τὸν Ἅγιο καὶ τοῦ ζήτησε νὰ ἀρνηθεῖ τὴν πίστη του. Ὅμως ὁ Ἅγιος ὄχι μόνο δὲν τὸ ἔκανε αὐτό, ἀλλὰ ἀντίθετα ὁμολόγησε στὸν ἔπαρχο τὴν προσήλωσή του στὸν Χριστὸ καὶ δήλωσε μὲ παρρησία ὅτι σὲ ὁποιοδήποτε βασανιστήριο καὶ νὰ ὑποβληθεῖ δὲν πρόκειται νὰ ἀρνηθεῖ τὴν πίστη τῆς Ἐκκλησίας. Τότε ἡ σκοτισμένη καὶ σαρκικὴ ψυχὴ τοῦ Λουκιανοῦ ἐπέτεινε ... περισσότερα » 
 

Ἅγιοι Βάπτος καὶ Πορφύριος οἱ Μάρτυρες καὶ οἱ τρεῖς πιστεύσαντες γυναῖκες, την 10ην Φεβρουαρίου.

nikolaosστοΆγιοι και ΕκκλησίαΠριν από 1 ώρα
Οἱ Ἅγιοι αὐτοὶ Μάρτυρες πίστεψαν στὸν Χριστὸ κατὰ τὸ φρικτὸ μαρτύριο τοῦ Ἁγίου Χαραλάμπους. Μόλις εἶδαν τὸ θαῦμα τοῦ Ἁγίου ποὺ ἐπιτελέσθηκε στὸν ἔπαρχο Λουκιανό, οἱ δήμιοι Πορφύριος καὶ Βάπτος ἢ Δαῦκτος, ἀρνήθηκαν τὰ εἴδωλα καὶ ὁμολόγησαν τὸν Χριστό. Τὸ ἴδιο ἔπραξαν καὶ τρεῖς ἀπὸ τὶς παρευρισκόμενες ἐκεῖ γυναῖκες. Ὅλους αὐτοὺς τοὺς συνέλαβε ὁ Λουκιανὸς καί, ἀφοῦ πρῶτα τοὺς ὑπέβαλλε σὲ φοβερὰ βασανιστήρια, ἀπέκοψε τὶς τίμιες κεφαλὲς αὐτῶν.

Ὁσία Ἄννα ἡ Πριγκίπισσα, την 10ην Φεβρουαρίου.

nikolaosστοΆγιοι και ΕκκλησίαΠριν από 1 ώρα
Ἡ Ὁσία Ἄννα γεννήθηκε στὴ Ρωσία καὶ ἦταν σύζυγος τοῦ ἡγεμόνα Γιαροσλάβου. Ἐργάσθηκε ἀποστολικὰ γιὰ τὴν στερέωση τῆς ὀρθοδόξου πίστεως καὶ ἐγκατέλειψε τὸν κόσμο, γιὰ νὰ ζήσει σὲ μοναστήρι μὲ ἡσυχία καὶ προσευχή. Κοιμήθηκε ὁσίως μὲ εἰρήνη τὸ ἔτος 1056. Ἡ Ἐκκλησία τιμᾶ τὴν μνήμη της καὶ στὶς 17 Ὀκτωβρίου.   
 
 

Ὅσιος Πρόχορος ἐκ Ρωσίας, την 10ην Φεβρουαρίου.

nikolaosστοΆγιοι και ΕκκλησίαΠριν από 1 ώρα
Ὁ Ὅσιος Πρόχορος καταγόταν ἀπὸ τὸ Σμολὲνκ τῆς Ρωσίας καὶ ἀκολούθησε τὸν μοναχικὸ βίο γενόμενος μοναχὸς στὴ μονὴ τῶν Σπηλαίων τοῦ Κιέβου ἀπὸ τὸν ἡγούμενο Ἰωάννη, ὁ ὁποῖος ἔνιωσε τὸν ἔνθεο ζῆλο τοῦ Προχόρου. Ὁ Ὅσιος ἀγωνιζόταν μὲ μεγάλη αὐστηρότητα καὶ ἀκρίβεια στὶς ἀρχὲς τῆς μοναχικῆς πολιτείας. Ἐκεῖνο ποὺ τὸν διέκρινε ἦταν ἡ νηστεία. Ποτὲ δὲν γευόταν ἄλλη τροφὴ ἐκτὸς ἀπὸ νερὸ καὶ ψωμὶ ποὺ ἦταν φτιαγμένο ἀπὸ λοποτιὰ ἢ ἀρνόγλωσσο, ἕνα πικρὸ φυτό (στὰ ρώσικα λέγεται «λέμπεντα»). Γι’ αὐτὸ καὶ ἐπικαλεῖται «Λεμπεντιώτης». Καὶ ὁ Ἅγιος Θεός, ποὺ ἔβλεπε τὴν ἄσκηση καὶ τὴν ἀγάπη τοῦ Ὁσίου, ... περισσότερα » 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fwd: Kathimerini Newsletter 4 Φεβρουαρίου 2013

Από: Newsletter Kathimerini <newsletter@kathimerini.gr>
Ημερομηνία: 4 Φεβρουαρίου 2013 - 3:23 μ.μ.
Θέμα: Kathimerini Newsletter
Προς: ΙωάννηςΔευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013
Για να αλλάξετε τα στοιχεία της συνδρομής σας, κάντε click εδώ Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε Newsletter, πατήστε εδώ
Προσπάθειες διαλόγου με τους ναυτεργάτες
Συνεχίζεται η προσπάθεια για τον τερματισμό της απεργίας των ναυτεργατών, με τον υπ. Ναυτιλίας να καλεί σε νέα συνάντηση σήμερα, τόσο την ΠΝΟ όσο τους πλοιοκτήτες (ΣΕΕΝ), μετά την άκαρπη χθεσινή συνάντηση. Τα πλοία αναμένεται να παραμείνουν δεμένα μέχρι τις 6 το πρωί της Τετάρτης, μετά τη νέα 48ωρη απεργία.
Advertisment
Γυναίκα
BB mania

Στο «βιογραφικό» των BB creams (beauty ή blemish balms) αναφέρεται ότι γεννήθηκαν από Γερμανούς δερματολόγους οι οποίοι αναζητούσαν μια καλλυντική φόρμουλα...
Ταξίδια
ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ-Από το Μεγάλο Χωριό στον Προυσό

Στα ψηλά βουνά, τα βαθιά φαράγγια και τα ορμητικά ποτάμια της Ευρυτανίας, ανακαλύψτε την ψυχή μιας ορεσίβιας Ελλάδας...
Γαστρονόμος
Μπριζόλες χοιρινές στο τηγάνι με σάλτσα λαχανικών

Στρώσε το τραπέζι, σε μισή ώρα τρώμε!
Ελλάδα
Έρευνα για ξυλοδαρμό των συλληφθέντων
Προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν ασκήθηκε σωματική βία στους τέσσερις συλληφθέντες στο Βελβεντό.
Τσίπρας
«Η Γερμανία θα καταστρέψει την Ευρώπη»
Tα μνημόνια δεν είναι η λύση αλλά το πρόβλημα, υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στην «Κ» ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και εκφράζει την ανησυχία του για τη «γραμμή» της Γερμανίας.
Στουρνάρας
Η ανάπτυξη θα αρχίσει τον Οκτώβριο
Βέβαιος ότι τον ερχόμενο Οκτώβριο η χώρα θα επιστρέψει στην ανάπτυξη, δηλώνει ο κ. Γιάννης Στουρνάρας.
Τουρκία
Σύλληψη 3 ατόμων για την επίθεση στην πρεσβεία των ΗΠΑ
Οι αρχές στην Τουρκία συνέλαβαν και κρατούν στην Κωνσταντινούπολη και την Άγκυρα τρία άτομα που εμπλέκονται με την βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας.
Προτάσεις
Αμερικανικά ΑΕΙ δωρεάν στο Διαδίκτυο
Κύριο Άρθρο
Σχόλιο
Για να αλλάξετε τα στοιχεία της συνδρομής σας, κάντε click εδώ.
Αν θέλετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό Newsletter του kathimerini.gr, κάντε click εδώ.
Αν για κάποιο λόγο δεν θέλετε να λαμβάνετε το Newsletter, πατήστε εδώ.
Έχετε γραφτεί στη λίστα μας μέσω της υπηρεσίας Newsletter από το www.kathimerini.gr
Kathimerines Ekdoseis Ethnarchou Makariou kai Falireos 2 Neo Faliro Piraeus, Attica 18547


Sent to ioannis.michaelidis@— why did I get this?
unsubscribe from this list | update subscription preferences
Kathimerines Ekdoseis · Ethnarchou Makariou kai Falireos 2 · Neo Faliro Piraeus, Attica 18547--
www.michailidis.org
new edition of elafile.net

Fwd: Kathimerini Newsletter 02/02/13

Από: Newsletter Kathimerini <newsletter@kathimerini.gr>
Ημερομηνία: 2 Φεβρουαρίου 2013 - 1:20 μ.μ.
Θέμα: Kathimerini Newsletter 02/02/13
Προς: ΙωάννηςΣάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013
Για να αλλάξετε τα στοιχεία της συνδρομής σας, κάντε click εδώ Αν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε Newsletter, πατήστε εδώ
Αναταράξεις λόγω των ακινήτων
Αναταράξεις στο εσωτερικό της Ν.Δ. προκαλεί το προωθούμενο σχέδιο αλλαγών στη φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας. Ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας έγινε αποδέκτης κριτικής από προβεβλημένα στελέχη, μεταξύ των οποίων οι κ. Μ. Βορίδης, Κυρ. Μητσοτάκης, Πρ. Παυλόπουλος και Γ. Βλάχος, αλλά φέρεται να έχει διασφαλίσει τη στήριξη του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά.
Advertisment
Γυναίκα
BB mania

Στο «βιογραφικό» των BB creams (beauty ή blemish balms) αναφέρεται ότι γεννήθηκαν από Γερμανούς δερματολόγους οι οποίοι αναζητούσαν μια καλλυντική φόρμουλα...
Ταξίδια
ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ-Από το Μεγάλο Χωριό στον Προυσό

Στα ψηλά βουνά, τα βαθιά φαράγγια και τα ορμητικά ποτάμια της Ευρυτανίας, ανακαλύψτε την ψυχή μιας ορεσίβιας Ελλάδας...
Γαστρονόμος
Μπριζόλες χοιρινές στο τηγάνι με σάλτσα λαχανικών

Στρώσε το τραπέζι, σε μισή ώρα τρώμε!
Ελλάδα
Σύλληψη δύο μελών των Πυρήνων
Καταζητούμενοι για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» φέρονται να είναι οι δύο από τους τέσσερις συλληφθέντες...
Marfin
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 32χρονος κατηγορούμενος για τον εμπρησμό της Marfin
Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε χθες με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών ο 32χρονος...
Τουρκία
Επίθεση αυτοκτονίας στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αγκυρα
Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν επέρριψε την ευθύνη της επίθεσης σε παράνομη ακροαριστερή οργάνωση.
Προσφορές
Με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής
Σκύλος & Γάτα, Μάνος Χατζιδάκις - Η Εποχή της Μελισσάνθης
Προτάσεις
Παρασκήνιο με αγρότες
Κύριο Άρθρο
Σχόλιο
Για να αλλάξετε τα στοιχεία της συνδρομής σας, κάντε click εδώ.
Αν θέλετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό Newsletter του kathimerini.gr, κάντε click εδώ.
Αν για κάποιο λόγο δεν θέλετε να λαμβάνετε το Newsletter, πατήστε εδώ.
Έχετε γραφτεί στη λίστα μας μέσω της υπηρεσίας Newsletter από το www.kathimerini.gr
Kathimerines Ekdoseis Ethnarchou Makariou kai Falireos 2 Neo Faliro Piraeus, Attica 18547


Sent to ioannis.michaelidis@— why did I get this?
unsubscribe from this list | update subscription preferences
Kathimerines Ekdoseis · Ethnarchou Makariou kai Falireos 2 · Neo Faliro Piraeus, Attica 18547--
www.michailidis.org

new edition of elafile.net

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους