... και ποιό είναι πραγματικά το συμφέρον του Έλληνα; κάποιες 'πενταροδεκάρες';;;


Επιτέλους,
θα αποφασίσουμε ποτέ;
να δούμε την Εθνική Αλήθεια,
πάνω από το οικονομικό μας συμφέρον;


Πατριωτική Αναγέννηση

Τιμητική διάκριση στο Δρ Ιωάννη Μιχόπουλο από την Αμερικανική Κοινότητα Μηχανολόγων Μηχανικών

 
 
Τιμητική διάκριση στο Δρ Ιωάννη Μιχόπουλο από την Αμερικανική Κοινότητα Μηχανολόγων Μηχανικών
Με το βραβείο Επιστημονικής Αριστείας για το 2015, τιμήθηκε από την Αμερικανική Κοινότητα Μηχανολόγων Μηχανικών (ASME), ο επιστήμονας και ερευνητής του U.S. Naval Research Laboratory (NRL), Δρ Ιωάννης Μιχόπουλος.
Το βραβείο, το οποίο αντιπροσωπεύει τη μέγιστη τιμή που αποδίδεται σε έναν ενεργό ερευνητή από τον τομέα Computers and Information in Engineering (CIE), αναγνωρίζει την επιστημονική του συνεισφορά, και συγκεκριμένα την πρόοδο που έγινε στις συνεργειακές εφαρμογές της μηχανολογίας και στην επιστήμη των υπολογιστών, με κριτήριο τις δημοσιεύσεις και τις βεβαιώσεις από τη βιομηχανία και την ακαδημαϊκή κοινότητα.
Η απονομή έγινε στα πλαίσια του ASME 35th Computers and Information in Engineering Conference στις 4 Αυγούστου στη Βοστώνη, ενώ το βραβείο συνοδεύτηκε και από χρηματικό έπαθλο.
Ο Δρ. Μιχόπουλος, ο οποίος είναι ενεργό μέλος της CIE, εξελέγη μέλος της ASME τον Αύγουστο του 2013. Έχει θητεύσει στο εκτελεστικό συμβούλιο της CIE για την περίοδο 2008-2013, ενώ έχει διατελέσει Πρόεδρος της Advanced Modeling and Simulation (AMS) Technical committee από το 2004 έως το 2007, και Αντιπρόεδρος της ίδιας επιτροπής από το 2002 έως το 2004.
Επιπλέον, έχει προεδρεύσει στο συνέδριο της CIE για το 2011-2012, οργανώνοντας πολυάριθμα σεμινάρια και εργαστήρια. Ως διευθυντής του εργαστηρίου Computational Multiphysics Systems στο NRL, ο Ιωάννης Μιχόπουλος έχει καταξιωθεί διεθνώς για την έρευνα και την ηγεσία του σε πολλούς διεπιστημονικούς τομείς της μηχανικής και της τεχνολογίας. Η καινοτόμα δουλειά και ηγεσία του συνέβαλλε και στην ανάπτυξη του πρώτου αυτόνομου ρομποτικού συστήματος, με 6 βαθμούς κινηματικής ελευθερίας (6-DoF), το οποίο έχει την δυνατότητα να δοκιμάζει υλικά σε μηχανικά φορτία.
Αποφοίτησε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο τον Ιούνιο του 1983, με την υποστήριξη της διδακτορικής του διατριβής "Closed Form Solutions of Plane Crack Problems in Isotropic and Anisotropic Elasticity", και συνέχισε ως μετα διδακτορικός ερευνητής στο Lehigh University, στις ΗΠΑ, όπου και εκτέλεσε και καθήκοντα βοηθού καθηγητή στο Lehigh University, καθώς και στο Lafayette College. Έχει συγγράψει και έχει συμμετάσχει στην συγγραφή περισσότερων από 260 δημοσιεύσεων και βιβλίων, είναι ιδιοκτήτης 8 πατέντων στην κοινότητα μηχανολογίας, ενώ συνεχίζει και την εκπαιδευτική του πορεία στο NRL ως μέντορας πολλών σπουδαστών στο Naval Research Enterprise Intern Program (NREIP). Επιπλέον, έχει τιμηθεί με πολυάριθμα βραβεία επίδοσης και ηγεσίας, με πιο πρόσφατα τα βραβεία «Περικλή Σ. Θεοχάρη» του ΕΜΠ το 2013, αλλά και το βραβείο Καινοτομίας από το Wolfram Research Inc. το 2014.

Φαρμακείο Καραπατάκη: Προσφορά.

Σας παρουσιάζουμε τον 100% μη-αραιωμένο χυμό Aloe Vera της Specchiasol !!
Σε προνομιακή τιμή με έκπτωση 25% για όλη την εβδομάδα
απο 9 έως ΚΑΙ 14 Νοεμβρίου, μπορείτε να τον δοκιμάσετε στο φαρμακείο μας!
Παραγγελίες και συμβουλές στο 2310271142
ΔΩΡΕΑΝ παράδοση εντός Θεσσαλονίκης!
Ο χυμός αλόης (Aloe vera L.) εξάγεται απευθείας απο φρέσκα φυτά, από το εσωτερικό μέρος επιλεγμένων φρέσκων φύλλων τα οποία έχουν ωριμάσει για τουλάχιστον 5 χρόνια.
Τα συστατικά μένουν φυσικά και ανεπεξέργαστα σαν να έχουν μόλις παρασκευασθεί.
Φυσική εξάλειψη της αλοΐνης με το χέρι.
Η εξαγωγή γίνεται απο φρέσκα φυτά χωρίς προσθήκη νερού, χρώματος, ζάχαρης ή αλκοόλ.
* Η Aloe Vera που χρησιμοποιείται, προέρχεται από καλλιέργεια χωρίς λιπάσματα ή συνθετικά προϊόντα.
Η Specchiasol χρησιμοποιεί μόνο χυμό Αλόης ο οποίος έχει πιστοποιηθεί απο το Διεθνές Επιστημονικό Συμβούλιο Αλόης όσον αφορά την περιεκτικότητα και την καθαρότητά της.
Οδηγίες χρήσης: Συνιστώμενη ποσότητα 25ml χυμού 2 φορές ημερησίως, όπως είναι, ή διαλυμένο σε νερό ή χυμό. Φυλάσσεται μακριά απο παιδιά. Ανακινήστε πριν τη χρήση.
Μετά το άνοιγμα, φυλάσσεται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 2 μηνών.
Διατροφικές πληροφορίες Ανα 100 ml Ανα 25 ml
Ενέργεια 19 kj/4 kcal 4,75 kj/1 kcal
Πρωτεΐνη - -
Υδατάνθρακες 1,1 g 0,275 g
Λίπη - -

Δώρα Αγγελοπούλου: New Decisions - New Plans / AD-Marketing & Sales Management

Καλό και δημιουργικό μήνα!


Με αισιοδοξία και δυναμικότητα, βάζουμε νέους στόχους, σχεδιάζουμε με σύνεση, αποφασιστικότητα και τόλμη τα νέα μας πλάνα και παίρνουμε στοχευμένες στρατηγικές αποφάσεις...
Πρέπει να το κάνουμε! Μπορούμε να το κάνουμε! Το κάνουμε! Πάμε μπροστά!
AD-Marketing & Sales Management​.. Marketing, Επικοινωνία, Πωλήσεις!
Τίποτα δεν είναι αδύνατο! Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!


AD-Marketing & Sales Management​.. Ο δικός σας προσωπικός συνεργάτης!
Δεν συμβουλεύουμε, Υλοποιούμε!

Dora Aggelopoulou
Marketing & Sales Professional
AD-Marketing & Sales Management
Mob:+306972264021
Skype: dora.aggelopoulou75
Address: Thessaloniki, Greece

More about me on:


image
Dora Aggelopoulou
Marketing & Sales Professional
AD-Marketing & Sales Management


Together, anything is possible!

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους