Translate

Ζούκερμπεργκ: Τέλος οι ψευδείς ειδήσεις στο Facebook

Σύνδεση στην πηγή...

 

Το Facebook θα κάνει περισσότερα προκειμένου να εξαλειφθούν οι ψευδείς ειδήσεις από την πλατφόρμα του, δήλωσε πρόσφατα ο ιδρυτής της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες ότι ορισμένες ψευδείς ειδήσεις που είχαν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ συνέβαλαν ώστε να κερδίσει ο Ντόναλντ Τραμπ.

 

Περισσότερα…

 

Εστάλη από MichaelidesPostCom

 

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Όλα τα βραβεία

Σύνδεση στην πηγή...

 

Στην ταινία με τίτλο «Δολοφονικά αμαξίδια», του 45χρονου Ούγγρου τηλεοπτικού σταρ Ατίλα Τιλ, απονεμήθηκε απόψε ο «Χρυσός Αλέξανδρος»-Θόδωρος Αγγελόπουλος του 57ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Η ταινία είναι μια κωμωδία δράσης για μια συμμορία δολοφόνων, που είναι καθηλωμένοι σε αναπηρικά αμαξίδια!

Το ειδικό βραβείο Κριτικής Επιτροπής-Αργυρός Αλέξανδρος δόθηκε στην ταινία: «Η πέτρα της καρδιάς» του Γκούδμουντουρ Άρναρ Γκούδμουντσον από την Ισλανδία, ενώ το ειδικό βραβείο Κριτικής Επιτροπής για Καλύτερη Σκηνοθεσία-Χάλκινος Αλέξανδρος απονεμήθηκε στην ταινία «Ο σπορέας» του Γιόσουκε Τακέουτσι, από την Ιαπωνία.

 

Περισσότερα…

 

Εστάλη από MichaelidesPostCom

 

Νέα στοιχεία για το τεράστιο τσουνάμι που κατέστρεψε τη Σαντορίνη

Σύνδεση στην πηγή...

 

 

Το καταστροφικό τσουνάμι που σάρωσε το προϊστορικό Αιγαίο μετά την κατακλυσμική έκρηξη του ηφαιστείου της Θήρας (Σαντορίνης), δεν προκλήθηκε από την ταυτόχρονη κατάρρευση των τοιχωμάτων της καλδέρας, όπως πίστευαν έως τώρα οι επιστήμονες, αλλά από την τεράστια ποσότητα πυροκλαστικών ηφαιστειακών υλικών που έπεσαν απότομα μέσα στη θάλασσα.

Αυτό προκύπτει από μία νέα έρευνα Ελλήνων και άλλων επιστημόνων, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό 'Nature Communications', με επικεφαλής την Παρασκευή Νομικού, επίκουρη καθηγήτρια Φυσικής Γεωγραφίας και Γεωλογικής Ωκεανογραφίας του Τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Συνέχεια εδώ…

 

Εστάλη από MichaelidesPostCom

 

Τα πιο χιονισμένα μέρη του πλανήτη

Όλες οι φωτογραφίες στην πηγή της αρθρογραφίας

 

Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα.

Σε κάποια μέρη του πλανήτη Γη, βλέπουν "άσπρες ήμερες"......εδώ

 

Εστάλη από MichaelidesPostCom

 

Τα επίπεδα του διοξειδίου του άνθρακα σηματοδοτούν μια νέα «κλιματική περίοδο»

Σύνδεση στην πηγή...

 

Τα αέρια του θερμοκηπίου έφθασαν σε ένα συμβολικό ορόσημο το 2015, με αποτέλεσμα η κλιματική αλλαγή να περάσει σε μια νέα φάση που μπορεί να διαρκέσει ολόκληρες γενιές, ακόμη και αν οι κυβερνήσεις αναλάβουν δράση για τον περιορισμό της υπερθέρμανσης του πλανήτη που προκαλείται από την ανθρώπινη δραστηριότητα, ανακοίνωσε σήμερα ο Παγκόσμιος Μετεωρολογικός Οργανισμός (WMO).

 

Περισσότερα…

 

Εστάλη από MichaelidesPostCom

 

Οι άνεμοι σε όλο τον κόσμο μέσα από έναν χάρτη

Σύνδεση στην πηγή...

 

Έναν χάρτη, ο οποίος παρουσιάζει την ένταση και την κατεύθυνση των ανέμων σε όλον τον πλανήτη, υποστηρίζει πως δημιούργησε ο μηχανικός Κάμερον Μπεκάριο.

 Σύμφωνα με δημοσίευμα του  BBC  και όπως αναφέρει ο ίδιος ο Μπεκάριο, ο και όπως αναφέρει ο ίδιος ο Μπεκάριο, ο   χάρτης  αντλεί δεδομένα από τη NASA και αρκετές ακόμη πηγές, καταγράφοντας στοιχεία για κάθε γωνιά του πλανήτη.

 

Περισσότερα…

 

Εστάλη από MichaelidesPostCom

 

Το καλοκαίρι στην Ελλάδα θα κρατάει 40 μέρες παραπάνω!

Σύνδεση στην πηγή...

 

Ο αριθμός των θερμών ημερών ανά έτος αναμένεται να αυξηθεί στην ηπειρωτική Ελλάδα μέχρι και κατά 40 μέρες έως το 2100 λόγω της κλιματικής αλλαγής, σύμφωνα με εκτιμήσεις επιστημόνων του Ινστιτούτου Ερευνών Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Ανάπτυξης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Οι ερευνητές Δρ. Δήμητρα Φουντά και Δρ. Χρήστος Γιαννακόπουλος προβλέπουν επίσης ότι οι ημέρες με δυσφορία θα αυξηθούν ιδιαίτερα στη Δυτική Ελλάδα, ενώ ανάλογη θα είναι και η αύξηση των ημερών με απαιτήσεις ενέργειας για ψύξη.

 

Περισσότερα…

 

Εστάλη από MichaelidesPostCom

 

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους