Νέα προγράμματα γυμναστικής για να ξεκινήσεις φέτος τον Σεπτέμβριο!

Σύνδεση στην πηγή...

 

 

Βαριέσαι το τρέξιμο; Δεν μπορείς να κάνεις ούτε πέντε κάμψεις; Ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που ξεκινάνε γυμναστήριο κάθε Σεπτέμβριο, Ιανουάριο και Μάιο και εγκαταλείπουν από τον πρώτο μήνα; Συγκεντρώσαμε τις πιο ενδιαφέρουσες μορφές γυμναστικής για να μην τα παρατήσεις. Οι επιλογές πια είναι πάρα πολλές: Crossfit, Yoga, Tabata και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Σίγουρα θα βρεις κάτι που να σου ταιριάζει.

 

Περισσότερα…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Στον «πάγο» το σχέδιο κατάργησης χρεώσεων περιαγωγής στην Ε.Ε.

Σύνδεση στην πηγή...

 

Eμπλοκή σημειώνεται με την κατάργηση των χρεώσεων της περιαγωγής στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, εισακούοντας τις φωνές της βιομηχανίας κινητής τηλεφωνίας, πραγματοποιεί δεύτερες σκέψεις σχετικά με την πλήρη κατάργηση των επιπλέον χρεώσεων που επιβάλλονται από χώρα σε χώρα. Και αυτό συμβαίνει επειδή η βιομηχανία φοβάται το αποκαλούμενο refilling, δηλαδή τη μεταπώληση καρτών κινητών από χώρες χαμηλών χρεώσεων σε χώρες υψηλών χρεώσεων.

 

Περισσότερα…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Μογκερίνι: Η Τουρκία έχει επιστρέψει σε σκοτεινές εποχές

Σύνδεση στην πηγή...

 

 

«Μία από τις κοινές φιλοδοξίες τόσο της ΕΕ, όσο και της Τουρκίας είναι η εξεύρεση μόνιμης λύσης στο Κυπριακό ζήτημα», υπογράμμισε η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, Φεντερίκα Μογκερίνι, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και σε συνέχεια της πρόσφατης επίσκεψής της στην Άγκυρα. Πρόσθεσε μάλιστα πως το θέμα αποτελεί κεντρικό ζήτημα στις επαφές της με την Άγκυρα για την ισορροπία της ευρύτερης περιοχής, αλλά και της ίδιας της Ευρώπης.

 

Περισσότερα…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Πυροδότησε εξελίξεις η συμμαχία των «7» του Νότου

Σύνδεση στην πηγή...

 

 

Το ρολόι μετράει αντίστροφα για τη Σύνοδο Κορυφής της Μπρατισλάβας, όπου θα δοθεί μια πρώτη γεύση για τον προσανατολισμό που θα ακολουθήσει η ΕΕ εν όψει της βρετανικής αποχώρησης αλλά και σε σχέση με τη δυναμική επιστροφή του αιτήματος για χαλάρωση της λιτότητας στην ευρωπαϊκή ατζέντα.

Η Σύνοδος των Αθηνών, που προκάλεσε εντονότατες αντιδράσεις, θετικές και αρνητικές, όπως για παράδειγμα το σχόλιο του Γερούν Ντάισελμπλουμ ότι έχει 'πολιτικοποιηθεί πολύ το θέμα της λιτότητας', φαίνεται ότι έθεσε κάποια... γρανάζια σε κίνηση και τα αποτελέσματα θα φανούν σχετικά σύντομα. Τη μεγαλύτερη αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του Μαλτέζου υπουργού Οικονομικών, ο οποίος είπε πως 'τα προγράμματα λιτότητας ανήκουν πλέον στην Ιστορία', προσθέτοντας ότι 'η καθαρή αυτομαστίγωση, η οποία αποφασίστηκε ομόφωνα από όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ, θα παραμείνει ως μια μελανή κηλίδα στην ευρωπαϊκή οικονομική ιστορία'.

 

Περισσότερα…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Μύθοι και αλήθειες για την σχέση ανθρώπων και σκύλων

Σύνδεση στην πηγή....

 

 

Πολλοί είναι οι μύθοι που πολλά χρόνια τώρα έχουν συνδεθεί με την συμπεριφορά των σκύλων. Μερικοί από αυτούς τους μύθους, όχι μόνο κάνουν δύσκολη την συμβίωση με τους αγαπημένους μας φίλους, αλλά είναι επικίνδυνοι για τη ζωή τους και την δική μας ασφάλεια.

 

Περισσότερα….

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Ο Ελληνας που δίνει χρώμα στις εμφανίσεις των σταρ

Σύνδεση στην πηγή....

 

 

Είναι ο 'γκουρού των χρωμάτων'. Ο άνθρωπος που γνωρίζει όσο κανένας άλλος τα μυστικά τους, που τα κάνει να ζωντανεύουν 'φωτίζοντας' τις δημιουργίες των διάσημων οίκων της παγκόσμιας μόδας.

Ο Κώστας Τζανεδάκης είναι από το 1993 ο ιδιοκτήτης του Colibri Textile Dyeing Studio, του μεγαλύτερου βαφείου υφασμάτων στις ΗΠΑ, όπου είναι γνωστός ως 'Mr. Colibri'. Με πελατολόγιο τους διασημότερους σχεδιαστές του πλανήτη και τις μεγαλύτερες εταιρείες, με τεράστια εμπειρία και παραγωγή, ίσως είναι ο μόνος άνθρωπος που ξέρει τόσο πολλά για τη μόδα, το στυλ, τις τάσεις και τα must της κάθε σεζόν. Από τις τελευταίες του δουλειές είναι ένα hot red φόρεμα για τη Χίλαρι Κλίντον, ενώ το στούντιό του είχε την ευθύνη για 19 τουαλέτες της Μισέλ Ομπάμα. Επίσης, έχει βάψει το μεγαλύτερο φόρεμα στον κόσμο, 123 μέτρα υφάσματος, για την καμπάνια του αρώματος του Calvin Klein, 'Euphoria'.

 

Περισσότερα…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

10 κλασικά ανδρικά αρώματα και η ιστορία τους

Σύνδεση στην πηγή...

 

Συγκαταλέγομαι στην κατηγορία των γυναικών που δεν θυμούνται ονόματα αλλά δεν ξεχνάνε ποτέ μυρωδιές. Μου ξυπνούν μνήμες, μου φτιάχνουν τη διάθεση και τις συνδυάζω πολύ εύκολα με πρόσωπα και καταστάσεις.

Συγκαταλέγομαι στην κατηγορία των γυναικών που δεν θυμούνται ονόματα αλλά δεν ξεχνάνε ποτέ μυρωδιές. Μου ξυπνούν μνήμες, μου φτιάχνουν τη διάθεση και τις συνδυάζω πολύ εύκολα με πρόσωπα και καταστάσεις. Δεν είναι ωστόσο χαρακτηριστικό ή προνόμιο - όπως θες παρ' το - μόνο των γυναικών. Ο αντρικός πληθυσμός έχει παρόμοιο μηχανισμό όσον αφορά στη μυρωδιά και η επιλογή του κατάλληλου και συμβατού είναι μια υπόθεση ύψιστης σημασίας.

 

Περισσότερα…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

6 βασικά είδη νυφικών για να επιλέξεις το δικό σου

Σύνδεση στην πηγή....

 

 

Κάποιες νύφες ξέρουν πώς ακριβώς θέλουν το νυφικό τους, πριν καν βρουν τον μέλλοντα σύζυγο και γίνει η πρόταση γάμου. Αν δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία αλλά έχετε χαθεί μέσα σε περιοδικά, βιτρίνες και γνώμες, βρήκαμε για εσάς, μαζί με το Yes I do.gr, κάποια χαρακτηριστικά είδη νυφικών όπως και το σωματότυπο στον οποίο ταιριάζουν για να σας βοηθήσουμε.

 

Περισσότερα…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους