Avaaz: Απόφαση ζωής και θανάτου

Avaaz <avaaz@avaaz.org>
 
Θέμα: Απόφαση ζωής και θανάτου
Αγαπητές φίλες και φίλοι,Η κυβέρνηση των ΗΠΑ πιέζει την Ινδία να σταματήσει να κατασκευάζει οικονομικά, γενόσημα φάρμακα για τους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη περισσότερο απ'όλους: τους φτωχούς. Αλλά όταν ο πρόεδρος Ομπάμα επισκεφτεί την Ινδία σε λίγες μέρες, μπορούμε να τον κάνουμε να ξαναδώσει ελπίδα σε εκατομμύρια ασθενείς των οποίων η ζωή κινδυνεύει. Κάνε κλικ για να συμμετέχεις!


Υπόγραψε
Η επίσκεψη του προέδρου Ομπάμα σε λίγες μέρες στην Ινδία θα μπορούσε να σημάνει τη ζωή ή το θάνατο για εκατομμύρια φτωχούς ανθρώπους σε Ασία, Αφρική και Λατινική Αμερική. Αλλά αν κινηθούμε γρήγορα μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι θα έχουν πρόσβαση στα φάρμακα που χρειάζονται.  
         
Η
 Ινδία παράγει οικονομικά φάρμακα για HIV, ελονοσία και καρκίνο, αλλά οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες θέλουν να τα απαγορεύσουν για να μπορούν να πουλούν τα δικά τους προϊόντα σε υψηλότερες τιμές. Κάτω απ'την πίεση του πανίσχυρου λόμπι των μεγάλων φαρμακευτικών, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει πάρει σκληρή θέση, απειλώντας ακόμη και με εμπορικές κυρώσεις αν η Ινδία δεν αλλάζει τη νομοθεσία της η οποία αυτή τη στιγμή βάζει τις ανάγκες των ανθρώπων πάνω από τα κέρδη των φαρμακευτικών. Τώρα η πίεση μεγαλώνει καθώς οι δύο χώρες ξεκινούν συνομιλίες για μια νέα επενδυτική συμφωνία.

Ας φτάσουμε το ένα εκατομμύριο υπογραφές πριν επιβιβαστεί ο Ομπάμα στην πτήση του, για να προστατεύσουμε τον περήφανο ρόλο της Ινδίας ως το φαρμακείο των φτωχών. Με το που προσγειωθεί θα δημιουργήσουμε θύελλα στα διεθνή ΜΜΕ και θα παραδώσουμε τις υπογραφές μας μαζί με ένα δικό μας, προτεινόμενο εμπορικό σχέδιο που έχουμε αναπτύξει με τη βοήθεια ειδικών και το οποίο προβλέπει την προστασία της πρόσβασης σε φάρμακα. Πρόσθεσε τη φωνή σου τώρα:

https://secure.avaaz.org/el/save_cheap_medicines_el/?bNelPib&v=51991

Οι μεγάλες φαρμακευτικές ισχυρίζονται πως η νομοθεσία της Ινδίας θίγει τα συμφέροντά τους και τις εμποδίζει να επενδύουν σε νέα φάρμακα. Όμως έτσι κι αλλιώς οι φαρμακευτικές δίνουν προτεραιότητα σε έρευνες για φάρμακα που θα αγοράσουν οι πλούσιοι, όχι οι φτωχοί, και πολύ συχνά τα κοστολογούν σε εξωφρενικές τιμές – μια νέα θεραπεία για την Ηπατίτιδα C πωλείται αυτή τη στιγμή για 1.000 δολάρια το χάπι!  

Σε μια συνάντηση στον Λευκό Οίκο τον περασμένο Οκτώβρη, ο πρωθυπουργός της Ινδία Μόντι προέτρεψε τους διευθυντές των μεγάλων φαρμακευτικών να επενδύσουν στην παρασκευή νέων, προσιτών φαρμάκων αντί να αρμέγουν κάθε σταγόνα κέρδους απ'τις υπάρχουσες πατέντες παίζοντας νομικά παιχνίδια. Αλλά επίσης συμφώνησε στη δημιουργία ενός Ινδο-Αμερικανικού φόρουμ για τη νομοθεσία και τις πατέντες των φαρμάκων και σε σχέδιο νόμου το οποίο προβλέπει παραχωρήσεις για τις αμερικανικές φαρμακευτικές εταιρείες.  

Ο πρόεδρος Ομπάμα αντιμετώπισε με θάρρος την κριτική που του ασκήθηκε για τις μεταρρυθμίσεις που πρότεινε στο σύστημα υγείας των ΗΠΑ – ας κάνουμε τις ΗΠΑ και την Ινδία να βάλουν τους ασθενείς πάνω απ'τα κέρδη των μεγάλων φαρμακευτικών. Πρόσθεσε το όνομά σου τώρα.


https://secure.avaaz.org/el/save_cheap_medicines_el/?bNelPib&v=51991

Όταν ένα Ελβετικός, φαρμακευτικός κολοσσός έκανε μήνυση στην Ινδική κυβέρνηση για να σταματήσει την παρασκευή οικονομικών φαρμάκων για καρκινοπαθείς, 50.000 μέλη του Avaaz απ'την Ινδία και την Ελβετία ένωσαν τις φωνές τους ενάντια στην αδικία κι η καταγγελία απορρίφτηκε απ΄το δικαστήριο. Τώρα που το φαρμακείο των φτωχών αντιμετωπίζει έναν ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο -- είναι η στιγμή να αναλάβουμε ξανά δράση.  

Με ελπίδα και αποφασιστικότητα,
Alex, Bert, Laila, Ricken, Emma, Diego κι ολόκληρη η ομάδα του Avaaz  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  

Η Novartis έχασε τη δίκη στην Ινδία για τις πατέντες της και τα φθηνά φάρμακα (Καθημερινή)
http://www.kathimerini.gr/294400/article/oikonomia/die8nhs-oikonomia/h-novartis-exase-th-dikh-sthn-i...

Αφήστε την Ινδία να παράγει οικονομικά φάρμακα - Let India make cheap drugs (Business Standard) http://www.business-standard.com/article/international/let-india-make-cheap-drugs-114121300576_1.html  

Ινδία-ΗΠΑ πάνελ: Η πρόσβαση στα φάρμακα απειλείται - India-US panel: Access to medicines may be under threat (Deccan Herald)
http://www.deccanherald.com/content/450341/india-us-panel-access-medicines.html  

Επενδυτική συμφωνία στην κορυφή της ατζέντας του Ομπάμα - Investment treaty tops Obama's agenda (Business Standard)
http://www.business-standard.com/article/economy-policy/investment-treaty-tops-obama-s-agenda-115012000026_1.html

Ο πρωθυπουργός επισκέπτεται τις ΗΠΑ: Η διπλωματία του Ναρέντρα Μόντι θα φέρει ρευστό στα ταμεία - PM's US Visit: Narendra Modi's CEO diplomacy to soon set the cash register ringing (Economic Times)
http://articles.economictimes.indiatimes.com/2014-10-01/news/54516935_1_ajay-banga-ceos-global-investment-radar  

Ο Έμπολα στη Δυτική Αφρική πρέπει να μας αφυπνίσει - Ebola in West Africa is a wake-up call (Al Jazeera)
http://www.aljazeera.com/indepth/opinion/2014/11/ebola-west-africa-wake-up-call-2014112125429230915.html

Στήριξε το Κίνημα του Avaaz!
Χρηματοδοτούμαστε εξολοκλήρου από μικρο-δωρεές πολιτών και δεν δεχόμαστε χρήματα ούτε από κυβερνήσεις, ούτε από εταιρίες. Η αφοσιωμένη ομάδα μας κάνει κάθε δωρεά, ακόμα και την πιο μικρή, να έχει πραγματικό αντίκτυπο στη δράση μας. Donate to Avaaz

Το Avaaz είναι ένα κίνημα 40 εκατ. πολιτών απ'όλο τον κόσμο
το οποίο αγωνίζεται για να διασφαλίσει ότι οι απόψεις και οι αξίες των λαών του κόσμου όχι μόνο ακούγονται, αλλά και διαμορφώνουν παγκόσμιες πολιτικές αποφάσεις. (Η λέξη 'Avaaz' σημαίνει 'φωνή' ή 'τραγούδι' σε πολλές γλώσσες.) Τα μέλη του Avaaz βρίσκονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη και η ομάδα μας είναι διασκορπισμένη σε 18 χώρες και 6 ηπείρους, και λειτουργεί σε 17 γλώσσες. Μάθε περισσότερα για τις μεγαλύτερες εκστρατείες του Avaaz εδώ, ή ακολούθα μας στο Facebook και το Twitter.

Λαμβάνεις αυτό το email επειδή στις 2014-12-21 υπέγραψες το ψήφισμα "Honour Pakistan's Children" χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email: @gmail.com.
Για να βεβαιωθείς ότι τα emails από το Avaaz εμφανίζονται στα εισερχόμενά σου, παρακαλούμε πρόσθεσε το avaaz@avaaz.org στις επαφές σου. Αν θέλεις να αλλάξεις το email σου, τη γλώσσα ή άλλα στοιχεία σου επικοινώνησε μαζί μας ή αν θέλεις να σταματήσεις να λαμβάνεις emails κάνε κλικ εδώ.


Αν θέλεις να επικοινωνήσεις με το Avaaz, παρακαλούμε μην απαντήσεις σ'αυτό το email. Αντ'αυτού, γράψε μας μέσω αυτής της σελίδας: www.avaaz.org/el/contact ή πάρε μας τηλ. στο +1-888-922-8229 (ΗΠΑ).

WWF Greece: Zητάμε δεσμεύσεις πριν τις εκλογες


---------- Προωθημένο μήνυμα ----------
Από: Theodota Nantsou, WWF Greece 
Ημερομηνία: 19 Ιανουαρίου 2015 - 9:17 μ.μ.
Θέμα: Zητάμε δεσμεύσεις πριν τις εκλογες


Αγαπητοί φίλοι,
Σας στέλνω μια σύντομη ενημέρωση για τις περιβαλλοντικές δεσμεύσεις που ζητάμε από τους υποψήφιους βουλευτές και τα κόμματα. Πριν από λίγες μέρες, στείλαμε σε όλα τα κόμματα ένα κείμενο με ερωτήματα για τις πολιτικές προτεραιότητές τους.
Τα τελευταία χρόνια ακούμε πολλά σενάρια για το τι πρέπει να γίνει, ώστε η χώρα να βγει από την κρίση. Σε κανένα όμως από τα σενάρια αυτά δε φαίνεται το περιβάλλον να έχει κάποια εξέχουσα θέση. Αντίθετα, στην πράξη έχουμε δει πολιτικούς και δημοσιογράφους να κατηγορούν την περιβαλλοντική νομοθεσία ως εμπόδιο στην παραγωγικότητα και την ανάπτυξη. (Ρίξτε μια ματιά στη δέκατη έκθεσή μας για την περιβαλλοντική νομοθεσία, που τεκμηριώνει αναλυτικά την οπισθοδρόμηση των τελευταίων ετών.)
Όμως τα στοιχεία δείχνουν ότι οι αυστηροί περιβαλλοντικοί περιορισμοί και οι ρυθμίσεις δεν βάζουν εμπόδιο στην παραγωγικότητα. Πρόσφατη έρευνα του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) δείχνει μάλλον το αντίθετο: οι πιο ισχυρές οικονομίες της Ευρώπης, με πρώτη πεντάδα τη Δανία, την Ολλανδία, τη Φινλανδία, τη Νορβηγία και την Ελβετία, κατατάσσονται στις χώρες με το πιο ογκώδες και αυστηρό σώμα περιβαλλοντικών ρυθμίσεων, ενώ η Γερμανία χαρακτηρίζεται «αυστηρή και γραφειοκρατική». Η Ελλάδα, αντίθετα, στον δείκτη «Αυστηρότητα περιβαλλοντικής πολιτικής 1990-2012», κατατάσσεται τελευταία σε 24 χώρες! (Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μου για να σας στείλω τα στοιχεία της έρευνας). Δεν είναι σημαντικό όσοι σχεδιάζουν το μέλλον της χώρας να λάβουν τα στοιχεία αυτά υπόψη;
Δεν ζητάμε από τους υποψηφίους χατίρια ή προσωπικές διευκολύνσεις, ούτε και θέλουμε να σκοτίσουμε την πολιτική αντιπαράθεση με ζητήματα άσχετα με το μέλλον της χώρας. Αντίθετα, ζητάμε από όσους διεκδικούν την ψήφο μας να αναλάβουν τη πολιτική ευθύνη που τους αναλογεί. Πιστεύουμε πως αυτό θα βοηθήσει εκείνους να ξεδιαλύνουν τις προτεραιότητές τους και το όραμά τους για την ανάπτυξη της χώρας και εμάς να κρίνουμε πιο σωστά ποιους υποψηφίους θέλουμε να στηρίξουμε.
Αν και εσείς μοιράζεστε αυτές τις ανησυχίες, θα ήταν χρήσιμο να απευθυνθείτε στους υποψηφίους της επιλογής σας, ζητώντας τους να δεσμευθούν για το περιβάλλον και τη ζωντανή οικονομία. Δείτε εδώ κάποιες ενδεικτικές ερωτήσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε (http://www.wwf.gr/images/pdfs/ekloges2015-erotimata-pros-ypopsifious.pdf), αλλά και το συνολικό μας κείμενο (http://www.wwf.gr/images/pdfs/pros-ypopsifious-ekloges-2015.pdf).  
Σας ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας στην περιβαλλοντική αφύπνιση της αυριανής Βουλής.
Είμαι στη διάθεσή σας στο theo.nantsou@wwf.gr
Θεοδότα Νάντσου
Επικεφαλής περιβαλλοντικής πολιτικής WWF Ελλάς
___________________________________________________________________________________
Σε περίπτωση που δεν θέλετε να λαμβάνετε email από το WWF, παρακαλούμε πατήστε εδώ http://www.wwf.gr/sendy/unsubscribe/Το Ποτάμι ρυθμιστής της "επόμενης ημέρας"
Συνέντευξη της Νιόβης Παυλίδου στο Thesstoday.gr:

Το Ποτάμι ρυθμιστής της "επόμενης ημέρας"

"Εφικτή η τρίτη Θέση για το Ποτάμι", τονίζει η Νιόβη Παυλίδου, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ThessToday. Η υποψήφια βουλευτής με το Ποτάμι στην Α' Θεσσαλονίκης, επισημαίνει οτι οι πολίτες νιώθουν προδομένοι και αναζητούν ειλικρίνια και αποτελεσματικότητα, ενώ αναφέρθηκε και στην ανάγκη δραστικών αλλαγών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
1. Κυρία Παυλίδου οι εκλογές αυτές είναι κρίσιμες για το μέλλον της χώρας. Ποιά είναι τα μηνύματα που λαμβάνετε από τον κόσμο;
«Ο κόσμος νιώθει προδομένος από το παλιό πολιτικό σύστημα. Νιώθει ανασφάλεια γιατί διαπιστώνει ότι οι ίδιοι άνθρωποι που τον οδήγησαν στο αδιέξοδο καλούνται να διαχειριστούν την κρίση. Δίχως νέες ιδέες, δίχως τόλμη, με μόνο κριτήριο να μην χάσουν τα προνόμια και την πολιτική τους καριέρα. Αυτό που διαπιστώνω εγώ από τις επαφές μου με τους πολίτες είναι ότι αποζητούν την ειλικρίνεια. Όσο σκληρή κι αν είναι η αλήθεια, θέλουν να ξέρουν αν οι θυσίες τους έχουν αντίκρισμα και αναζητούν ένα πολιτικό προσωπικό ικανό να τους δείξει το δρόμο για να βγούμε από το τέλμα. Θέλουν να εμπιστευθούν ανθρώπους που θα τολμήσουν να καταπολεμήσουν την αναξιοκρατία, που θα διατυπώσουν ουσιαστικές προτάσεις για την αντιμετώπιση της ανεργίας. Δεν ψάχνουν ούτε μάγους που έχουν λύσεις για όλα, ούτε παντογνώστες που υπόσχονται οικονομικούς παραδείσους. Αποζητούν αλήθεια και αποτελεσματικότητα».
2. Η τρίτη θέση για το Ποτάμι την επομένη την εκλογών, είναι ο μεγάλος στόχος. Κατά πόσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο;
«Θέλω να πιστεύω ότι ο κόσμος θα δείξει την ωριμότητα που απαιτείται και θα επιλέξει ως τρίτη δύναμη το Ποτάμι ώστε να του δώσει τη δυνατότητα να γίνει ο ρυθμιστής της «επόμενης ημέρας». Γιατί το Ποτάμι κινείται στο δρόμο της ορθής λογικής. Ο στόχος της τρίτης θέσης, παρά την πόλωση που επιχειρείται, είναι εφικτός. Γιατί, δεν θα κουραστώ να το λέω, οι πολίτες ψάχνουν πλέον ανθρώπους με καθαρό λόγο, δίχως εξαρτήσεις, που θα στηρίζουν τη δημιουργία και όχι τη διάλυση”.
3. Το Ποτάμι μπορεί να είναι ο ρυθμιστής των μετεκλογικών εξελίξεων. To ζητούμενο στις 26 Ιανουαρίου είναι με ποιούς θα συνεργαστείτε και σε ποιά βάση;
“Το Ποτάμι διαθέτει την κουλτούρα των συνεργασιών. Η βάση όμως της συνεργασίας με στόχο πάντα να αποφύγει η χώρα το καταστροφικό ενδεχόμενο των επαναληπτικών εκλογών, δεν σημαίνει ότι εμείς θα γίνουμε το δεκανίκι κανενός. Οι άνθρωποι του Ποταμιού δεν αποζητούν υπουργικές καρέκλες. Οι “κόκκινες” γραμμές μας είναι η διασφάλιση της παραμονής μας στην ευρωζώνη, η ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, η δικαιοσύνη, η ισονομία, η πλήρης απεμπλοκή του κράτους από συντεχνίες και πελατειακές σχέσεις, η προσέλκυση επενδύσεων και η στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας για να καταφέρουμε να δώσουμε δουλειά στον κόσμο. Για μας δεν υπάρχουν ούτε πράσινοι, ούτε γαλάζιοι, ούτε ροζ ή κόκκινοι πολίτες. Για μας η χώρα θα πρέπει να αποτινάξει από πάνω της τον ζυγό του κομματισμού που την κράτησε στάσιμη όλα αυτά τα χρόνια”.

4. Με δεδομένο ότι η ανεργία είναι ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα που ταλανίζει τη χώρα. Τι θα λέγατε σ΄ έναν άνεργο νέο, λίγες ημέρες πριν βρεθεί μπροστά από την κάλπη;
“Θα του έλεγα να στραφεί στην αλήθεια. Να μην λειτουργήσει με κομματικές παρωπίδες ούτε κινούμενος με βάσει την παραδοσιακή αντίληψη. Η περίοδος είναι πολύ κρίσιμη και για το λόγο αυτό δεν θα πρέπει να υποκύψει ούτε σε λαϊκισμούς ούτε όμως και σε κινδυνολογίες. Η λύση της ανεργίας δεν έχει “μαγικές” συνταγές. Η δημιουργία βιώσιμων θέσεων εργασίας θα προκύψει μέσα από τη στήριξη μίας υγιούς επιχειρηματικότητας, την προώθηση καινοτόμων πρωτοβουλιών και την αξιοποίηση των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, λειτουργώντας εκεί όπου παίρνονται οι αποφάσεις, εκεί όπου χαράσσονται οι γραμμές. Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα, δίχως διάρκεια για λόγους καθαρά ψηφοθηρικούς”.
5. Ο Στ. Θεοδωράκης δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα της παιδείας. Ως πανεπιστημιακός τι πιστεύετε ότι πρέπει ν΄ αλλάξει άμεσα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση;
“Αυτό που θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι για να γίνουν δραστικές τομές στην εκπαίδευση επιβάλλεται να χαράξουμε μία μακροχρόνια εθνική στρατηγική. Η παιδεία είναι το “μέλλον”. Στα σχολεία και στα πανεπιστήμια μας προετοιμάζουμε τους αυριανούς πολίτες. Θα πρέπει λοιπόν να τολμήσουμε να προχωρήσουμε στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, στην αξιολόγηση του εκπαιδευτικού προσωπικού μακριά από κομματικούς μηχανισμούς και να καταφέρουμε να διασυνδέσουμε τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας με την αγορά εργασίας, όπως συμβαίνει σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες. Παράλληλα πιστεύουμε ότι θα πρέπει να ενισχυθούν τα κέντρα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στα πανεπιστήμια καθώς και τα γραφεία σταδιοδρομίας ενώ θεωρούμε ότι θα πρέπει να δοθούν κίνητρα για πανεπιστήμια που θα παραχωρήσουν χώρους για τη δωρεάν φιλοξενία επιχειρήσεων στις οποίες θα μετέχουν οι φοιτητές τους.”

Εργασία: Νέα προγράμματα για εργασία σε νέους 18 - 28 ετώνDikaiologitika

Νέα προγράμματα για εργασία σε νέους 18 - 28 ετών
Νέα προγράμματα για εργασία σε νέους 18 - 28 ετών. Ωφελούμενοι από τις πράξεις που θα υλοποιηθούν θα είναι νέοι 18-28 ετών των 8 περιφερειών ...
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό
SKAI

Amazon: Ενίσχυσε την εργασία στην Ευρώπη το 2014
Από τις 6.000 νέες θέσεις εργασίας, οι 1.200 δημιουργήθηκαν στη Γερμανία, όπου ο Amazon έχει ήδη 10.000 μόνιμους εργαζομένους και απασχολεί ...
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό

Κοστίζει στην εργασία ο συναισθηματικός «αναλφαβητισμός»
«Ενας εργασιακός χώρος μπορεί να χαρακτηρισθεί "συναισθηματικά νοήμων" όταν ο κάθε εργαζόμενος αισθάνεται ότι είναι υπεύθυνος για το πώς η ...
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό
Ant1iwo

4.300 αιτήσεις για ΕΕΕ ενέκρινε το Υπ. Εργασίας
Σύμφωνα με την Υπουργός Εργασία Ζέτα Αιμιλιανίδου η οποία μιλούσε ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας οι 16,5 χιλιάδες αιτήσεις ...
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό
Dikaiologitika

Νέα πληρωμή για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα σε 11.000 δικαιούχους
Συγκεκριμένα ο υφυπουργός Εργασίας κ. Κεγκέρογλου σήμερα το πρωί σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 έκανε γνωστό ότι ήδη έχουν πληρωθεί 2.500 ...
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό
Dikaiologitika

Θέσεις εργασίας νοσηλευτικού προσωπικού στη ΔΕΗ
Κατά τα λοιπά ισχύουν τα οριζόμενα στο «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ/ΔΕΗ) για την πρόσληψη σε ...
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό
iefimerida

Newsbeast.gr

«Η σταθερότητα είναι αυτή που θα δώσει θέσεις εργασίας»
Στο ξενοδοχείο Rodos Palace στη Ρόδο μίλησε σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και το παρών έδωσε αρκετός ...
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό

Εκπαίδευση: Τι ισχύει για τις άδειες των εκπαιδευτικών εν όψει εκλογών

News.gr

Τι ισχύει για τις άδειες των εκπαιδευτικών εν όψει εκλογών
Ενδιαφέρον υλικό για τις άδειες που χορηγεί ο Διευθυντές/προϊστάμενος σχολικής μονάδας έχει αναρτήσει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ...
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό
News.gr

Αποτελέσματα Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας
2) τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπου είχαν υποβληθεί οι αιτήσεις των υποψηφίων (το τηλέφωνο της κάθε υπηρεσίας αναγράφεται στο ...
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό
News.gr

Οι υπερωρίες καλά κρατούν στην εκπαίδευση
Η υπερωριακή απασχόληση των εκπαιδευτικών, όπως έχει γράψει το news.gr, αποτελεί μα από τις μεθόδους για την κάλυψη κενών. Παρά το γεγονός ...
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό
Zougla

Εκπαίδευση στο χιόνι με Aston Martin...
Οι περισσότερες εταιρείες κατασκευής πολυτελών αυτοκινήτων προσφέρουν προγράμματα οδήγησης σε δύσκολες συνθήκες, όπως για παράδειγμα στο ...
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό
News.gr

Η μελέτη στο πρωινό πρόγραμμα των δημοτικών
πιλοτική εφαρμογή, από τον Μάρτιο του 2015 και έως τη λήξη των μαθημάτων, μελέτης /εμπέδωσης στο ωρολόγιο πρόγραμμα της υποχρεωτικής ζώνης ...
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό
News.gr

SigmaLive

Το Dixan στηρίζει την εκπαίδευση
Η συμβολή της εκπαίδευσης στη διαμόρφωση ανθρώπων με αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να είναι καταλυτική … Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την εταιρεία ...
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό
Candia News

Μετατάξεις εκπαιδευτικών από τη Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση εν μέσω ...
Μετατάξεις εκπαιδευτικών από τη Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση εν μέσω προεκλογικής περιόδου καταγγέλουν οι εκπαιδευτικοί του ...
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό
Madata.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Η κατάργηση του ΑΣΕΠ και οι αλλαγές στην Εκπαίδευση
Η αρμόδια Τομεάρχης της Κουμουνδούρου μάλιστα, έδωσε περισσότερα στοιχεία για τις αλλαγές που σκοπεύει να φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Εκπαίδευση, ...
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό
ΙΣΤΟΣ

Τμήμα Α΄ Εξετάσεων και Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης
α) την οργάνωση και διενέργεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων των μαθητών/αποφοίτων των Λυκείων Γενικής και Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης ...
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους