Πρόωρες εκλογές βλέπει ο Βενιζέλος

Μετάβαση στην πηγή...

 

 

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος απαντάει στον Αλέξη Τσίπρα για το χρέος και την ανάρτησή του πρωθυπουργού στο facebook.

 

Συνέχεια στην πηγή

 

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
www.MichaelidesPost.Com 2016

 

Λιγότεροι «παραπλανητικοί» τίτλοι στo News Feed του Facebook

Σύνδεση με την πηγή

 

 

Το News Feed του Facebook θα δείχνει λιγότερους «παραπλανητικούς» τίτλους (clickbait), αρχίζοντας από τις επόμενες εβδομάδες και μετά, ανακοίνωσε η εταιρεία την Πέμπτη, καθώς επιδιώκεται η καθιέρωση του κοινωνικού δικτύου ως ο βασικός προορισμός για ενημέρωση.

 Το Facebook λαμβάνει χιλιάδες παράπονα κάθε μέρα για clickbait- «εντυπωσιακές» επικεφαλίδες- κράχτες, που σκοπίμως αποκρύπτουν ή παραποιούν στοιχεία προκειμένου να «πείσουν» τους χρήστες να κάνουν κλικ για να διαβάσουν την ανάρτηση, είπε σε συνέντευξή του ο Άνταμ Μοσέρι, αντιπρόεδρος product management για το News Feed

 

Συνέχεια εδώ

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
www.MichaelidesPost.Com 2016

 

Πώς τα αναψυκτικά βλάπτουν την υγεία των παιδιών!

Σύνδεση στην πηγή...

 

Το βασικότερο ζήτημα με τα αναψυκτικά, ειδικά τα πιο διαδεδομένα, εκείνα που ζητούν και καταναλώνουν περισσότερο τα παιδιά και οι έφηβοι, είναι η σχετικά μεγάλη περιεκτικότητά τους σε ζάχαρη. Σε ένα συνηθισμένο κουτάκι μπορεί να περιέχονται έως και 7-8 κουταλάκια ζάχαρης, δηλαδή γύρω στις 150 θερμίδες, οι οποίες προστίθενται σ' εκείνες που κάθε παιδί οφείλει να πάρει μέσα στην ημέρα μέσω των τροφών που χρειάζεται ο οργανισμός του, αφού τα αναψυκτικά έχουν μηδενική θρεπτική αξία.

 

Συνέχεια εδώ

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
www.MichaelidesPost.Com 2016

 

Οι carabinieri της αγάπης: Αστυνομικοί μαγείρεψαν για ζευγάρι υπερήλικων

Σύνδεση με την πηγή

 

 

Πριν λίγες ημέρες, κάτοικοι συνοικίας της Ρώμης κάλεσαν την Αστυνομία, καθώς από διπλανό διαμέρισμα στην πολυκατοικία τους, ακούγονταν φωνές και κλάματα...

Τέσσερις αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, όπου βρήκαν την 84χρονη Jole και τον 94χρονο σύζυγό της Michele, στο μικρό τους διαμέρισμα. Δεν είχαν διαπράξει κανένα έγκλημα. Δεν είχε γίνει καμία διάρρηξη ή απόπειρα διάρρηξης.

Η Jole και ο Michele άρχισαν να κλαίνε, ενώ παρακολουθούσαν τηλεόραση. Η ηλικιωμένη γυναίκα ρώτησε τον άντρα της, γιατί υπάρχει τόσο μίσος στον κόσμο και άρχισε να κλαίει τόσο δυνατά, που κάποιος από τους ενοίκους της πολυκατοικίας κάλεσε την αστυνομία.

 

Συνέχεια εδώ

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
www.MichaelidesPost.Com 2016

 

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους