Ήρθε το τέλος; Η Selena Gomez αποσύρεται λόγω προβλημάτων υγείας

Μετάβαση στην πηγή...

 

 

H star σόκαρε τους φανς της με την απόφασή της

Όχι ότι θεωρούμε ότι οι stars είναι πάντα ευτυχισμένοι και όλα τους πηγαίνουν τέλεια, αλλά η αλήθεια είναι ότι για τη συγκεκριμένη πιστεύαμε ότι βρίσκεται στην καλύτερή της φάση. Αναφερόμαστε στη Selena Gomez, της οποίας η καριέρα, παρόλο που πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, εκείνη πήρε μία σοκαριστική απόφαση.

Η σέξι star λοιπόν, ανακοίνωσε ότι σταματάει το τραγούδι-για πόσο δεν ξέρουμε-μιας και δεν είναι πλέον ευτυχισμένη. Όπως δήλωσε, οι κρίσεις πανικού που είχε τελευταία έχουν επιβαρύνει την υγεία και την καθημερινότητά της, συμπτώματα που γίνονται ακόμη χειρότερα λόγω και της αυτοάνοσης ασθένειας από την οποία πάσχει.

 

Συνέχεια εδώ….

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Παραμένουν... έγκλειστοι οι υποψήφιοι καναλάρχες

Μετάβαση στην πηγή...

 

 

Νύχτα αγωνίας, όχι μόνο για τους υποψήφιους καναλάρχες και για τους εργαζόμενους στους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά και την κυβέρνηση που επιδιώκει ομαλή ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα είναι όπως όλα δείχνουν η αποψινή νύχτα, καθώς συμπληρώθηκαν ήδη 36 ώρες ηλεκτρονικής δημοπρασίας και ο διαγωνισμός για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

 

Περισσότερα…

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Νέα σεισμική δόνηση στην Περούτζια της Ιταλίας

Μετάβαση στην πηγή...

 

Νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 3,8 βαθμών σημειώθηκε στις 13:26 ώρα Ιταλίας στην ιταλική περιφέρεια της Περούτζια. Το επίκεντρο του σεισμού ήταν ανάμεσα στις κωμοπόλεις Νόρτσια και Καστελούτσιο. Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ούτε τραυματίες, αλλά η ανησυχία είναι εμφανής στους κατοίκους των περιοχών μετά τον φονικό σεισμό της 24ης Αυγούστου.

 

Συνέχεια εδώ…

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους