Εσπερινός Αγίου Νικολάου - Ονομαστήρια Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος Νικολάου.


Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου το απόγευμα, παραμονή της εορτής του Αγίου Νικολάου Επισκόπου Μύρων της Λυκίας, κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, τελέσθηκε Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός στον τέως Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Λαμίας, στον οποίο χοροστάτησε και ωμίλησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας και συμμετείχαν πολλοί ιερείς της Μητροπόλεως μας και από άλλες Μητροπόλεις. Διαβάστε περισσότερα »

Fwd: bostanistas, Newsletter 27/10/2013


---------- Προωθημένο μήνυμα ----------
Από: bostanistas 
Ημερομηνία: 27 Οκτωβρίου 2013 - 9:32 π.μ.
Θέμα: Newsletter 27/10/2013
Προς: 


bostanistas.gr
Παραγωγοί + προϊόντα
του Δημήτρη Μπούτου
27/10/13, 07:46
Ένα ιστορικό τυροκομείο γένους θηλυκού στον Σοχό Θεσσαλονίκης, που συμπληρώνει εκατό και πλέον χρόνια ζωής και παραγωγής. Αγάπη για την παραδοσιακή γεύση και σύγχρονες τεχνικές τυροκόμησης συνδυάζονται φτάνοντας τα κασέρια, και όλων των ειδών τα τυριά, στα μάξιμα της νοστιμιάς τους.
Συνταγές
του Δημήτρη Ποταμιάνου
27/10/13, 07:41
Όχι στη σαγήνη της εξουσιαστικής θέσης, όχι στο χαφιεδιλίκι, όχι στα γεμάτα, παραφορτωμένα και μοιραίως, έτσι, παραμορφωμένα κεφάλια. Ναι στην ποικιλία, τη διαφορετικότητα, την αποκέντρωση. Και ναι, οπωσδήποτε, στην τούρτα σαβαρέν με ρούμι, που φτιάχνουμε με τα χεράκια μας.
Bostanistas.gr © 2013
Απεγγραφή από το Bostanistas Newsletterpowered by phplist v 2.10.12, © tincan ltd--

new edition of elafile.net

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους