Έρχεται νέος δίσκος από τους Rolling Stones;

Σύνδεση στην πηγή...

 

Στο βίντεο της ιστοσελίδας φαίνεται το εσωτερικό των British Grove Studios του δυτικού Λονδίνου, κάτι που υποδηλώνει πωςη ανακοίνωση μπορεί να έχει να κάνει με νέο δίσικο.Νωρίτερα τον Ιούνιο, η βρετανική Sun είχε αναφέρει ότι ο  Eric Clapton  βρέθηκε με τους  Rolling Stones  σε ένα στούντιο του δυτικού Λονδίνου και ηχογράφησαν δύο τραγούδια με παραγωγό τον Don Was.

 Ο ίδιος ο παραγωγός αργότερα αποκάλυψε στην γαλλική Figaro ότι ο νέος δίσκος των Stones θα αποτελείται από διασκευές μπλουζ τραγουδιών. Σύμφωνα με τον Was, οι ηχογραφήσεις είναι «πολύ ωμές, πολύ αυθεντικές» και αντικατοπτρίζουν τη ουσία του συγκροτήματος.Σε συνέντευξη που είχε δώσει νωρίτερα το Απρίλιο στο Associated Press, ο κιθαρίστας του συγκροτήματος  Ronnie Wood  είχε δηλώσει ότι οι Rolling Stones ετοιμάζονταν να ξεκινήσουν τις ηχογραφήσεις του 25ου δίσκου τους μέσα στο 2016.

 

Περισσότερα…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Εύκαμπτη μπαταρία από την Panasonic

Σύνδεση στην πηγή...

 

Μία εύκαμπτη μπαταρία lithium-ion παρουσίασε στην ιαπωνική έκθεση τεχνολογίας Ceatec η Panasonic, προαναγγέλλοντας την επικείμενη έναρξη της διάθεσης εύκαμπτων ηλεκτρονικών συσκευών στο ευρύ καταναλωτικό κοινό.

 Η μπαταρία αυτή θα μπορούσε να χρησιμοποιείται σε wearable συσκευές όπως ρολόγια, fitness bands και «έξυπνα» ρούχα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BBC. Η χωρητικότητά της ωστόσο είναι μικρή, κάτι που σημαίνει ότι δεν προσφέρεται για χρήση σε smartphones.

 

Περισσότερα…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Ιερώνυμος: «Οι σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας είναι υπόθεση του λαού»

Σύνδεση στην πηγή...

 

«Η Εκκλησία υπήρξε, είναι και θα υπάρχει μάνα του λαού μας με ό,τι αυτό σημαίνει. Η Πολιτεία, αν το θελήσει, και έχει τη συγκατάθεση του λαού, ας επιχειρήσει τον χωρισμό, τηρώντας απαρέγκλιτα τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει απέναντι στην Εκκλησία και τις σχετικές συμβάσεις». Πρόκειται για κομβική αναφορά της χθεσινής ομιλίας του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου στην Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας, η οποία δίνει το στίγμα του αρχιεπισκόπου και της Εκκλησίας, σε μια περίοδο όξυνσης των σχέσεών της με την κυβέρνηση, ύστερα και από τις δηλώσεις του υπουργού Νίκου Φίλη για τον ρόλο της Εκκλησίας στην Κατοχή και τη χούντα. Χθες, ο κ. Ιερώνυμος με μία ομιλία 85 σελίδων, έστειλε σαφές πολιτικό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, εστιάζοντας στο πολλαπλό βάρος της Εκκλησίας και εμμένοντας στη θέση ότι η Εκκλησία δεν βάζει νερό στο κρασί της σε ζητήματα αξιών. Σύμφωνα με μία πολιτική ερμηνεία των δηλώσεων Ιερωνύμου, η κυβέρνηση μπορεί να προχωρήσει στον χωρισμό Πολιτείας-Εκκλησίας, αναλαμβάνοντας (πλην των υποχρεώσεών της προς την Εκκλησία) και το πολιτικό κόστος.

 

Περισσότερα…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους