5 προβλήματα που οφείλονται στις κακές συνήθειες

Σύνδεση στην πηγή...

 

 

Εσύ μπορεί να κατηγορείς τα γονίδια σου για τις ρυτίδες που έχουν καταλάβει το πρόσωπό σου ενώ είσαι τόσο νέα, αλλά η αλήθεια είναι πως κάποια πράγματα οφείλονται στις κακές μας συνήθειες.

#1: Οι ρυτίδες σου

Εκτός του ότι μεγαλώνεις, τα πρόωρα σημάδια ρυτίδων αποτελούν και συνέπεια κακών συνηθειών σου, όπως η υπερέκθεση στις ακτίνες UV του ηλίου, το κάπνισμα και οι έντονες εκφράσεις προσώπου που συνηθίζεις να κάνεις. Για να μειώσεις τα σημάδια του χρόνου, φρόντισε να φοράς πάντα αντηλιακή προστασία, να μην καπνίζεις, να πίνεις άφθονο νερό και να χαλαρώνεις το πρόσωπό σου. Ωστόσο, οι ρυτίδες που προέρχονται από το γέλιο είναι 100% αποδεκτές!

 

Συνέχεια εδώ…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Η μεγαλύτερη κυβερνοεπίθεση της ιστορίας

Μετάβαση στην πηγή..

 

Η κυβερνοεπίθεση που προκάλεσε προβλήματα στο Ίντερνετ των ΗΠΑ και της δυτικής Ευρώπης την προηγούμενη εβδομάδα προήλθε από ένα νέο «όπλο», τοMirai botnet, και ήταν πιθανότατα η μεγαλύτερου του είδους της στην ιστορία, εκτιμούν ειδικοί, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Guardian.

 

Περισσότερα…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Εκρηκτικό πολιτικό και οικονομικό μείγμα απειλεί ξανά τη χώρα

Σύνδεση στην πηγή...

 

 

'Ποτέ δεν περίμενα ότι θα ξαναγύριζε με τέτοιο τρόπο ο εφιάλτης του 2014. Τότε που η κυβέρνηση Σαμαρά, υπό την πίεση των δανειστών, των εσωκομματικών προβλημάτων αλλά μιας γενικότερης αίσθησης ότι τον... άδειασαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες, οδηγήθηκε ουσιαστικά στην εγκατάλειψη της προσπάθειας και σε μια επώδυνη ήττα στις εκλογές'. Τηρουμένων των αναλογιών, με μια σειρά από παράγοντες που μοιάζουν πολύ, αλλά και με σημαντικές διαφορές, με βασική ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει μπροστά της εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, εκείνη η περίοδος μοιάζει όλο και περισσότερο με τη σημερινή.

Κορυφαίος οικονομικός παράγοντας, ο οποίος συνήθως είναι αισιόδοξος για τις εξελίξεις και την πορεία της οικονομίας, για πρώτη φορά έχει αρχίσει να μιλά για το σενάριο των πρόωρων εκλογών, βλέποντας και ο ίδιος τις ομοιότητες με το φθινόπωρο του 2014. Από την άλλη, σύμφωνα με πληροφορίες της 'Η', ανώτατος αμερικανικός παράγοντας, βαθύς γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, έλεγε πρόσφατα σε συνομιλητές του: 'Είναι πλέον ξεκάθαρο για εμάς ότι θα γίνουν εκλογές πιθανότατα την άνοιξη του 2017. Ομως, το ''μαρτύριο'' για την Ελλάδα δεν μπορεί να σταματήσει επειδή θα στηθούν κάλπες. Στην Ουάσιγκτον φοβούνται ιδιαίτερα ότι η χώρα μπαίνει σε νέα περίοδο πολιτικών αναταράξεων με άμεσες συνέπειες στην οικονομία. Το 2017 θα είναι πολύ δύσκολο για την Ελλάδα είτε γίνουν εκλογές είτε όχι'. Στο ίδιος μήκος κύματος και όλα τα τελευταία δημοσιεύματα μεγάλων εφημερίδων που βλέπουν νέα κρίση στην Ελλάδα, ενώ κάποια επαναφέρουν ακόμη και το σενάριο του Grexit. Οπως πριν από δύο χρόνια, με μόνη διαφορά ότι τότε υπήρχε η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, έτσι και την παρούσα χρονική στιγμή ο εφιάλτης ενός νέου οικονομικού εκτροχιασμού εξαιτίας των πολιτικών εξελίξεων, έχει αρχίσει να τρομάζει τους πολίτες.

Τα ίδια υλικά

 

Συνεχίζεται εδώ…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους