bostanistas: Οργανοληπτική αξιολόγηση ελαιολάδου. Δηλαδή;

bostanistas.gr
Θέματα
του Βασίλη Φραντζολά
09/02/15, 07:24
Με απλά λόγια «οργανοληπτική» (γευσιγνωστική) αξιολόγηση σημαίνει να εξετάσουμε ένα ελαιόλαδο, αφού πρώτα το μυρίσουμε και κατόπιν το γευτούμε βάζοντας μια μικρή ποσότητα στο στόμα μας, ώστε να μπορέσουμε να καταγράψουμε έτσι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.
Συνταγές
του Κώστα Τσαούση
09/02/15, 07:31
Τα υλικά της σημερινής συνταγής στο δικό μου σπίτι είναι πάντα διαθέσιμα – παντζάρια με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έτοιμα προς χρήση υπάρχουν στο ψυγείο, ταχίνι στο μεγάλο ντουλάπι της κουζίνας και ψωμί ντίνκελ (αυτό το ιδιαίτερο ψωμί ολικής άλεσης) στην ψωμιέρα.
Bostanistas.gr © 2013
Απεγγραφή από το Bostanistas Newsletter
  


www.hellinika.gr

protagon: Μια καθόλου άσχετη ερώτηση...

PROTAGON.gr
Ελλάδα
του Γιάννη Παντελάκη
07/02/15, 19:54
Η ερώτηση στον Σόιμπλε για το «σκάνδαλο Siemens» ήταν ίσως από τις πιο ουσιαστικές ερωτήσεις. Γιατί γύρω από αυτό δεν συμβολίζονται μόνο οι λόγοι που οδήγησαν τη χώρα ως εδώ, αλλά και η στάση της Γερμανίας.
της Γκίζας
07/02/15, 01:12
Πώς θα χωρέσει μια ολόκληρη εβδομάδα σε δυο μέρες μόνο. Η κόρη του Μιχαλολιάκου παρουσιάζεται ως fashion icon και η γραβάτα του Τσίπρα είναι πρώτο θέμα στις ειδήσεις. Σκασίλα μου μεγάλη και δέκα παπαγάλοι.
του Αλέκου Λασκαράτου
07/02/15, 00:59
Παιδιά οικογενειών που τα έχει χτυπήσει η λιτότητα, πηγαίνουν νηστικά στο σχολείο. Σε κάποια από αυτά τα σχολεία, και ειδικότερα στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Αθηναίων προσφέρονται γεύματα...
του Μιχάλη Μιχαήλ
07/02/15, 00:59
Απαιτείται απ' όλους να μη διαμορφωθούν συνθήκες και προϋποθέσεις που θα θυμίζουν τα αλήστου μνήμης συλλαλητήρια για το Μακεδονικό, το 1992, και βεβαίως τη ζημιά που προκάλεσαν στα εθνικά μας θέματα.
Οικονομία
του Τάσου Τέλλογλου
07/02/15, 23:59
Το κεντρικό πρόβλημα αυτή την ώρα που μιλάμε είναι αν ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα μπορεί να δεχθεί ένα εποπτευόμενο από τους τρεις οργανισμούς πρόγραμμα.
του Αντώνη Παπαγιαννίδη
07/02/15, 19:59
Η Ευρώπη περιήλθε σε απορία, ίσως σε σοκ, πάντως σε διαπραγματευτική αμηχανία. Και... δεν κινήθηκε. Η δική μας αντίδραση, τι ήταν; Πρόσθετο σκοράρισμα στην εσωτερική κοινή γνώμη, αλλά το συγκεκριμένο μένει για πίσω.
του Απόστολου Διαμαντή
07/02/15, 19:55
Υπάρχει περίπτωση απόλυτης ρήξης; Υπάρχει μόνον εφόσον οι Γερμανοί έχουν άμεσο και σαφές σχέδιο grexit αυτή τη στιγμή, που βρίσκεται εν εξελίξει. Ωστόσο, αυτό μοιάζει δύσκολο, υπό τις παρούσες περιστάσεις διεθνώς.
του Τάσου Τέλλογλου
07/02/15, 13:39
Την επόμενη εβδομάδα, η αντιπαράθεση θα γίνει «πιο βρόμικη», καθώς τα περιθώρια θα στενεύουν. Η Ελλάδα θα μπορεί να μην παραβιάσει τις υποχρεώσεις της, παραβιάζοντας όμως τους κανόνες που έχει συμφωνήσει με τους Ευρωπαίους.
του Νίκου Σωκιανού
07/02/15, 00:58
Σε αυτήν τη θεωρία, ιδίως όμως στην πράξη, μετράει κάτι πολύ σοβαρά. Πρέπει να έχεις μελετήσει τους αντιπάλους σου σε βάθος. Να τους έχεις διαβάσει. Και αυτοί καλύτερα να μη σε γνωρίζουν.
Πολιτική
07/02/15, 20:18
Με ένα πρόγραμμα χωρισμένο σε δύο μέρη και κινούμενο πάνω σε τρεις άξονες θα ανοίξει ο Αλέξης Τσίπρας τις προγραμματικές δηλώσεις και θα ζητήσει ψήφο από τη Βουλή. Διαβάστε αναλυτικά.
του Γιώργου Καρελιά
07/02/15, 19:55
Δεν τον είδαμε να κάνει έστω μια παρότρυνση προς τον προϊστάμενό του πρωθυπουργό ή προς κάποιον υπουργό να διαπραγματευθεί αλλιώς, όπως σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, που τον κάνει να «βαράει προσοχή».
του Κώστα Γιαννακίδη
07/02/15, 01:05
Δεν ξέρω πώς, δεν ξέρω αν είναι δυνατόν, αλλά όπως δείχνουμε τα αξιοθέατα, πρέπει να τους προβάλουμε και τα πάθη μας. Εννοείται ότι χωρίς παράλληλο και αξιόπιστο σχέδιο κάτι τέτοιο θα ήταν μία καρικατούρα των δύστυχων.
του Τάκη Καραγιάννη
07/02/15, 01:02
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έδωσε το στίγμα. Κινούμαστε θεσμικά και δημοκρατικά. Αυτό πρέπει να κάνει κι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση. Να επενδύσει στην κοινωνία και στα ανθρώπινα δικαιώματα που έχουν πληγεί.
της Χριστίνας Ταχιάου
07/02/15, 00:48
Είδα μια Βουλή με ανθρώπους οι οποίοι φέρονταν φυσιολογικά στα πλαίσια μιας κοινωνικότητας. Απλώς, υπήρχαν κάμερες που κατέγραφαν. Αλλά αυτό είναι κάτι που το ξεχνάς, για το οποίο θα γράψω προσεχώς.
Πρόσωπα
της Χριστίνας Πουλίδου
07/02/15, 19:58
Στην προσωπική του αναδρομή με μεγάλο καμάρι αναφερόταν στα χρόνια της ΕΤΕΒΑ, της οποίας υπήρξε συνιδρυτής. Ήταν ένα εγχείρημα που είχε ενσωματωμένο το στοιχείο της πρωτοπορίας, σε πολλά πράγματα.
της Λίλας Σταμπούλογλου
07/02/15, 19:55
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μ' αρέσει. Και πιστεύω αρέσει σε πολύ κόσμο, ανεξαρτήτως της ιδεολογίας του. Είναι μαχητική και τρομερά επίμονη.
Blog
του Θοδωρή Γκόνη
07/02/15, 19:58
Δεν θα ξανάβρισκε ποτέ την ισορροπία του αν δεν έβγαζε απ' τη μέση τον εχθρό του. Και πήρε τη μεγάλη απόφαση. Επειδή ο ίδιος όμως δεν μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, σκέφτηκε να καταφύγει σε έναν πληρωμένο φονιά.
Βιβλίο
του Θανάση Μολυβιάτη - Σταματούκου
07/02/15, 00:55
Ένας λυρικός ύμνος/περιγραφή στην ιδιαιτερότητα με την οποία ο ενεργητικός κοριτσίστικος ή γυναικείος ψυχισμός εσωτερικεύει μια δύσκολη κοινωνική πραγματικότητα, στην πορεία προς την ενηλικίωσή του...
του Τάσου Τέλλογλου
07/02/15, 00:55
Ο Σαλάμοφ κατηγόρηθηκε για συμμετοχή σε τροτσκιστική συνωμοσία και περιέγραψε το βάσανο να έχεις ξεμάθει το διάβασμα και να προσπαθείς να το ξαναμάθεις μετά από χρόνια στο στρατόπεδο καταναγκαστικής εργασίας.
Πολιτισμός
του Άρη Μαλανδράκη
07/02/15, 20:51
Το «Butterfly Effect» παρουσιάζει -με φρενήρεις ρυθμούς- το υποθετικό παράδειγμα, προσθέτοντας κι άλλο χάος στη θεωρία του χάους!
του Γιώργου Μυζάλη
07/02/15, 01:02
Ο Γιώργος Ανδρέου υπογράφει εξ ολοκλήρου τον καινούργιο δίσκο της Ρίτας Αντωνοπούλου, έναν δίσκο από τους καλύτερους της χρονιάς που μας πέρασε, έναν δίσκο που φέρει τον τίτλο «Ζωή μου μην αργείς».
του Άρη Μαλανδράκη
07/02/15, 00:56
Η θρυλική Βατραχομυομαχία, μια παρωδία της Ιλιάδας του Ομήρου που σώζεται από την αρχαία Ελλάδα, ιστορεί ένα φοβερό πόλεμο μεταξύ των βατράχων ενός βάλτου και των ποντικών, με τη συμμετοχή καβουριών, μιας νεροφίδας και των θεών του Ολύμπου.
Αναγνώστες
του Παναγιώτη Ασημακόπουλου
07/02/15, 20:11
Ένα παράδειγμα κακής πολιτικής είναι η πιθανή κατάργηση από τον νέο υπουργό των ορίων στη διάρκεια φοίτησης. Το ερώτημα είναι σε τι θα ωφελήσει η πλήρης κατάργηση ορίων στη διάρκεια φοίτησης, την κοινωνία και τους φοιτητές.
του Κυριάκου Καρατζά
07/02/15, 20:11
Πρόσωπα από τη σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση, που έχουν δεχθεί σκληρή κριτική και τους έχουν αποδοθεί ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση της χώρας, έχουν την αποδοχή των ψηφοφόρων των κομμάτων που συνθέτουν τη σημερινή κυβέρνηση και ιδίως του ΣΥΡΙΖΑ;
Κουζίνα
της Αμαλίας Λογαρά
08/02/15, 07:16
Αποθηκεύστε φαγητά σε γυάλινα βαζάκια με τις παλιές μακεδονίτικες μεθόδους και φτιάξτε ένα εξαιρετικό γλύκισμα με τις φλούδες πορτοκαλιού που κανονικά θα πετάγατε.
του Δημήτρη Μπούτου
08/02/15, 07:10
Ναι, σιγά μη σας πούμε πώς να μαγειρέψετε πατάτες, θα σκέφτεστε - κι όμως! Ακόμα και τα χιλιοδοκιμασμένα μας φαγητά κρύβουν μυστικά και περιθώρια απογείωσης. Κολπάκια, σάλτσες, περάσματα τελευταίας στιγμής από τηγάνια, όλα μαζεμένα εδώ.
της Ευφροσύνης Κάτσουνα
07/02/15, 08:33
Η γιαγιά, κάθε χρόνο που ήταν η εποχή της γλυκοκολοκύθας, έφτιαχνε τους καλύτερους κεφτέδες του κόσμου με πολύ λίγα υλικά και το καλό ήταν ότι ακόμη και παγωμένοι τρώγονταν με την ίδια όρεξη. Μου έκοβε μια τεράστια φέτα ψωμί και έλιωνε από πάνω 3 κεφτέδες.
Φωτογραφία
του Νίκου Οικονόμου
Καθώς ξεκίνησα να πάω να φωτογραφίσω την εκκλησία, νύχτα ακόμη, με σταμάτησε ο φύλακας, ο οποίος βρέθηκε, ξαφνικά, από το πουθενά. "Αφού ξημερώσει και πάρουμε ευλογία θα πας, τα πράγματα σφίξανε μετά τα γεγονότα", μου είπε.
της Μαρίας Μαράκη
Διάλεξη της καθηγήτριας design και εικαστικού Αλεξάνδρας Αντωνοπούλου, Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015, στο πλαίσιο του Hub Science (πολυχώρος The Hub Events).
© 2014
Όροι χρήσης | Προστασία προσωπικών δεδομένων | Απεγγραφή από το Protagon Newsletter
  


www.hellinika.gr

bostanistas: Περίσσεψε φαγητό; Μη πετάξεις τίποτα!

bostanistas.gr
bostanistas
του Δημήτρη Μπούτου
08/02/15, 06:50
Ναι, σιγά μη σας πούμε πώς να μαγειρέψετε πατάτες, θα σκέφτεστε - κι όμως! Ακόμα και τα χιλιοδοκιμασμένα μας φαγητά κρύβουν μυστικά και περιθώρια απογείωσης. Κολπάκια, σάλτσες, περάσματα τελευταίας στιγμής από τηγάνια, όλα μαζεμένα εδώ.
της Αμαλίας Λογαρά
08/02/15, 04:45
Αποθηκεύστε φαγητά σε γυάλινα βαζάκια με τις παλιές μακεδονίτικες μεθόδους και φτιάξτε ένα εξαιρετικό γλύκισμα με τις φλούδες πορτοκαλιού που κανονικά θα πετάγατε.
Bostanistas.gr © 2013
Απεγγραφή από το Bostanistas Newsletter


www.hellinika.gr

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ: 4 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ . . .


Ο Ιαμα διαγνωστικο κοινοποίησε τη φωτογραφία του χρήστη ΙΑΜΑ.

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ:
4 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ . . .
Τις συναντάμε συνήθως όταν αγοράζουμε φρούτα από κάποιο κατάστημα και όχι από την λαϊκή αγορά.
Είναι οι αυτοκόλλητες ετικέτες που υπάρχουν σε κάθε ένα φρούτο και τις οποίες πολλοί άνθρωποι προσπαθούν μετά… μανίας να ξεκολλήσουν πριν το καταναλώσουν.
Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητο! Δείτε μερικά πράγματα που σίγουρα δεν ξέρατε για τις αυτοκόλλητες ετικέτες στα φρούτα.
1) Οι αυτοκόλλητες ετικέτες στα φρούτα είναι βρώσιμες!
Είναι βέβαια καλύτερο να τις ξεκολλήσετε και να τις πετάξετε, αλλά αν τύχει να φάτε μία ή δύο δεν είναι πρόβλημα. Στην πραγματικότητα είναι φτιαγμένες από «βρώσιμο χαρτί» ή άλλα βρώσιμα υλικά.
2) Ακόμη και η κόλλα είναι βρώσιμη, σύμφωνα με τον αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).
3) Οι αριθμοί έχουν σημασία:
Τα προϊόντα που καλλιεργούνται με συμβατικές μεθόδους έχουν τετραψήφιο αριθμό. Τα βιολογικά προϊόντα έχουν πενταψήφιο αριθμό και πάντα αρχίζουν με το “9”. Τα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα έχουν επίσης πέντε ψηφία, αλλά πάντα ξεκινούν με το “8”.
4) Οι αριθμοί είναι οι ίδιοι παντού:
Για παράδειγμα, όλες οι συμβατικά καλλιεργημένες μπανάνες έχουν αυτοκόλλητη ετικέτα με τον αριθμό 4011. Αυτό ισχύει σε όποιο σημείο του κόσμου και αν βρίσκεστε!

Υγεία: Προγραμματικές δηλώσεις Τσίπρα: Θα επουλώσουμε τις πληγές στην Υγεία

NewsBomb

Προγραμματικές δηλώσεις Τσίπρα: Θα επουλώσουμε τις πληγές στην Υγεία
«Οι μνημονιακές μεταρρυθμίσεις στο χώρο της υγείας εξελίχθηκαν σε υγειονομική τραγωδία» τόνισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη ...
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό

Επούλωση των "πληγών" στην Υγεία υποσχέθηκε ο Α. Τσίπρας
«Υγειονομική τραγωδία» χαρακτήρισε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τα αποτελέσματα του μνημονίου στον τομέα της Υγείας, υποσχόμενος κατά ...
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό
Zougla

Σεξουαλικός προσανατολισμός, στιγματισμός και υγεία
Πρόσφατα ερευνητικά δεδομένα δείχνουν πως οι άνδρες που αναγνωρίζουν τους εαυτούς τους ως ετεροφυλόφιλους είναι τρεις φόρες πιο πιθανό να ...
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό
Newsbeast.gr

Μέσα στο μυαλό ενός ψυχοπαθούς...
Οι βίαιοι ψυχοπαθητικοί εγκληματίες μπορεί να είναι ανίκανοι να πάρουν το μάθημά τους από μια τιμωρία, εξαιτίας ανωμαλιών σε σημεία-κλειδιά του ...
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό
Newsbeast.gr

Η σημασία του να τρώει μαζί όλη η οικογένεια για ένα παιδί
... την οικογένεια μπορεί να επηρεάσει θετικά τις διατροφικές συνήθειες των παιδιών, αλλά και άλλες συμπεριφορές που σχετίζονται με την υγεία τους.
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό
iatronet.gr

Ο πρωθυπουργός για την Υγεία
Ο πρωθυπουργός για την Υγεία. Ο κ. Τσίπρας έδωσε προτεραιότητα στην καταπολέμηση της διαφθοράς στις προμήθειες φαρμακευτικού και ...
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό
Newsbeast.gr

Ένας στους πέντε φέρουν το γονίδιο της εξυπνάδας
«Η γενετική ποικιλομορφία στο γονίδιο αυτό θα μπορούσε να μας βοηθήσει να προβλέψουμε την υγεία του εγκεφάλου και να βρούμε τρόπους για την ...
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό
Ο Φιλελεύθερος

Τι αλλάζει η κυβέρνηση Τσίπρα σε ελληνικό Δημόσιο και ιδιωτική οικονομία
ΑΘΗΝΑ 11°CΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 7°C από metereologos.gr. Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015. παιδεία βιβλίαcelebrities υγεία + fitness media περιβάλλον ...
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό

Τις παραιτήσεις των διοικητών όλων των νοσοκομείων του ΕΣΥ θα ζητήσει την Δευτέρα ο ...
Τις παραιτήσεις των διοικητών όλων των νοσοκομείων του ΕΣΥ της χώρας μας θα ζητήσει την ερχόμενη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου ο υπουργός Υγείας και ...
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό

Παραιτήθηκε ο Αθανάσιος Μητσιός
Την παραίτησή του, στη διάθεση του υπουργού Υγείας Παν. Κουρουμπλή, έθεσε ο διοικητής του Πανεπιστημιακού και Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας ...
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό

Υγεία: Τρέξιμο, αλλά με μέτρο, για οφέλη στην υγείαΤρέξιμο, αλλά με μέτρο, για οφέλη στην υγεία
Ολα πρέπει να γίνονται με μέτρο ακόμα και όταν εκ πρώτης θεωρούνται επωφελή για την ανθρώπινη υγεία. Το «μέτρον άριστον», ως αποδεικνύεται, ...
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό

«Σακχαρώδης διαβήτης και στοματική υγεία» το Σάββατο στην Καλαμάτα
«Σακχαρώδης διαβήτης και στοματική υγεία» είναι το θέμα της ενημερωτικής εκδήλωσης που διοργανώνεται στην Καλαμάτα -μεθαύριο Σάββατο 7 ...
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό
Ημερησία

Αρχίζει διαχειριστικός έλεγχος σε φορείς του υπουργείου Υγείας
Διαχειριστικό έλεγχο για την τελευταία τριετία στο ΚΕΕΛΠΝΟ, στον ΟΚΑΝΑ, στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας και στον Εθνικό Οργανισμό ...
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό
Newsbeast.gr

Δωρεάν εξετάσεις για άνεργους και ανασφάλιστους
... τους δήμους του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων - Προαγωγής Υγείας και τα νοσοκομεία - μέλη του Εθνικού Δικτύου Νοσοκομείων και ...
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό

Προτεραιότητα της κυβέρνησης η ενίσχυση της παραγωγής φαρμάκου στην Ελλάδα
Ενίσχυση της παραγωγής φαρμάκου στην Ελλάδα επιδιώκει η νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας η οποία κάλεσε σε γόνιμο και δημιουργικό διάλογο ...
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό
Ριζοσπάστης

Ανταλλαγή πείρας και βήμα συντονισμού για την Υγεία
«Διεκδικούμε ό,τι μας ανήκει, δίνοντας προτεραιότητα στην πρόληψη, αλλά και την προαγωγή της υγείας. Διεκδικούμε όλα όσα μπορεί να προσφέρει ...
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό
Newsbeast.gr

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα εξασθενούν το ανοσοποιητικό
Οι επιστήμονες της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Τζον Χόπκινς, με επικεφαλής τον καθηγητή Σιάμ Μπισβάλ, που έκαναν τη δημοσίευση ...
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό
In.gr

Υγεία - Δωρεάν εξετάσεις στην Ευρυτανία από τους Γιατρούς του Κόσμου
Αξίζει να σημειωθεί ότι, το πρόγραμμα «Υγεία για όλους», τη χρονιά που πέρασε προσέφερε ιατρικό έλεγχο σε περισσότερα από 9.000 άτομα σε 30 ...
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό
Newsbeast.gr

Κατάγματα σπονδύλων οσφυϊκής μοίρας
Η οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης όπως και η θωρακική, μπορεί να εμφανίσει κατάγματα μετά πτώση ή κατά τη διάρκεια τροχαίου ατυχήματος.
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό
Pathfinder

Το κουτσομπολιό στο facebook βλάπτει σοβαρά την υγεία
Facebook ίσον κουτσομπολιό. Το δεχόμαστε. Αλλά πόσοι γνωρίζουν ότι αυτό το σπορ μας προκαλεί κατάθλιψη;. Είναι γεγονός ότι στα social media, το ...
Google Plus Facebook Twitter Επισήμανση ως μη σχετικό

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους