ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! "Το Ελληνικό Πνεύμα", εκπομπή του "NGTV" στη Ν. Υόρκη, επιμελ...

Εμπρός λοιπόν, να κάνει την 'δουλειά', ένας που αισθάνεται ΕΛΛΗΝΑΣ
ότι δεν μπορούν να κάνουν οι γεννημένοι ΕΛΛΗΝΕΣ.
Φίλες και Φίλοι, ο έξοχος Dr. Sam Chekwas

Ευχαριστώ πολύ τον Αξιότιμο Κύριο Νίκο - Αντώνη Καλλέργη, για την ύπαρξη στης εκπομπής.

Βοηθήστε μας κύριοι, κύριοι.
Να προβάλουμε τους Έλληνες που είναι χρήσιμοι στην Πατρίδα,
χωρίς να είναι απαραίτητα και διάσημοι.


www.facebook.com/vipinworldcom-537946673021147

Η κατανάλωση κόκκινου κρασιού με μέτρο μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη του καρκίνου.


Πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι η κατανάλωση κόκκινου κρασιού με μέτρο μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη του καρκίνου. Τα πολλά αντιοξειδωτικά στο κόκκινο κρασί μπορεί να βοηθήσουν στην πρόληψη της οξειδωτικής βλάβης υπεύθυνης για τη διαδικασία της γήρανσης και για πολλές εκφυλιστικές παθήσεις όπως το Αλτσχάιμερ, ο διαβήτης τύπου 2 και οι καρδιαγγειακές νόσοι. Η Κουερσετίνη, ένα από τα πολλά αντιοξειδωτικά στο κόκκινο κρασί, μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη του καρκίνου του πνεύμονα. Έρευνα έχει δείξει ότι η ρεσβερατρόλη, το ίδιο αντιοξειδωτικό του κόκκινου κρασιού που προστατεύει την καρδιά σας, μπορεί επίσης να σκοτώσει τα καρκινικά κύτταρα.
Οι επιστήμονες έχουν βρει ότι η ρεσβερατρόλη, όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με ακτινοθεραπεία, μπορεί να διεισδύσει στα καρκινικά κύτταρα και να επάγει απόπτωση. Η απόπτωση είναι ένας τύπος κυτταρικού θανάτου που συμβαίνει όταν το κύτταρο πεθαίνει, διαλύεται και απομακρύνεται από τα λευκά κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος. Ερευνητές για τον καρκίνο έψαξαν για έναν τρόπο να προκαλέσουν απόπτωση σε καρκινικά κύτταρα, καθώς είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να αφαιρέσετε τα ανεπιθύμητα κύτταρα από το σώμα.
Η ρεσβερατρόλη αναστέλλει επίσης την ικανότητα των καρκινικών κυττάρων να αφαιρούν ακτινοβολημένα σωματίδια, κάνοντας την ακτινοθεραπεία πιο αποτελεσματική κατά του καρκίνου. Η ρεσβερατρόλη επιτίθεται επίσης στα καρκινικά κύτταρα και αναστέλλει την ικανότητά τους να λειτουργούν.. Το κόκκινο κρασί προλαμβάνει τον καρκίνο.


1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους