Διάσημα tips μαγειρικής: Ποια «δουλεύουν» και ποια είναι... άχρηστα

Σύνδεση εδώ...

 

 

Για να μην παιδεύεστε άδικα, λοιπόν, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω τεστ...

Κόψτε τη ντομάτα στη μέση

Το tip: Τοποθετούμε τη ντομάτα, ή όποιο άλλο παρόμοιο φρούτο θέλουμε να κόψουμε στη μέση, σε ένα πιάτο και την καπελώνουμε από πάνω με ένα άλλο πιάτο. Πιέζουμε το επάνω μέρος της σύνθεσης για να κρατήσουμε τη ντομάτα σταθερή και με το μαχαίρι μας κόβουμε ανάμεσα στα πιάτα.

Η ετυμηγορία: Δουλεύει μια χαρά, αρκεί το μαχαίρι σας να είναι μακρύ και κοφτερό.

Δροσίστε γρήγορα ένα αναψυκτικό

 

Συνέχεια εδώ….

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Οι 5 πιο κοινοί τύποι καρκίνου στους άνδρες: Πώς θα μειώσετε τον κίνδυνο

Σύνδεση στην πηγή...

 

Ο καρκίνος είναι μία από τις κύριες αιτίες θανάτου παγκοσμίως. Οι άνδρες έχουν περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από καρκίνο σε σχέση με τις γυναίκες, όμως χάρη στα εμβόλια, τα αντιβιοτικά και τη χημειοθεραπεία, οι θάνατοι από καρκίνο έχουν μειωθεί σημαντικά.

 

Συνέχεια εδώ…

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Η σαλάτα που ανεβάζει τη libido

Προς την πηγή...

 

 

Αν θέλετε να τονώσετε την ερωτική σας ζωή, οι σωστές διατροφικές επιλογές μπορεί να σας βοηθήσουν. 'Έρευνες μας δίνουν όλο και περισσότερα στοιχεία για το πώς κάποιες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά στις τροφές μπορούν να ενισχύσουν τη σεξουαλική λειτουργία και την ερωτική εμπειρία του ζευγαριού ' επισημαίνει η Jennifer R. Berman, MD, διευθύντρια του κέντρου Berman Women rsquo;s Wellness Center στην Καλιφόρνια.

Οι τροφές που υπόσχονται καλύτερο σεξ

 

Περισσότερα…

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Τηλεοπτικές άδειες: Ποιος καναλάρχης θα πάει με ποιον

Στην πηγή...

 

Νέες συμμαχίες, που μέχρι την περασμένη εβδομάδα θεωρούντο απίθανες, προκαλεί το νέο τηλεοπτικό περιβάλλον που δημιούργησε ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες.

Οι ιδιοκτήτες των καναλιών που έμειναν χωρίς άδεια έχουν ήδη αρχίσει να κινούνται για να διασφαλίσουν την παραμονή τους στο τηλεοπτικό τοπίο, με πρώτους τον Δημήτρη Κοντομηνά (ALPHA) και τον Φίλιππο Βρυώνη (EPSILON) που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις συζητούν ήδη το ενδεχόμενο συνεργασίας του με την εταιρεία του Χρήστου Καλογρίτσα, ο οποίος εξασφάλισε άδεια και αναζητά τώρα δημοσιογραφικό δυναμικό, τεχνικό εξοπλισμό και κτιριακές υποδομές.

 

Περισσότερα…

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Συνεχίζεται η κακοκαιρία-Ποιες περιοχές θα χτυπήσει

Στην πηγή...

 

 

Tα έντονα καιρικά φαινόμενα που σάρωσαν χθες κυρίως τη Δυτική Ελλάδα, θα επεκταθούν σήμερα και στην υπόλοιπη χώρα, ενώ σταδιακή εξασθένηση θα σημειωθεί από την Παρασκευή.

Τα φαινόμενα αναμένονται να είναι ισχυρά τις πρωινές ώρες σε περιοχές της Κεντρικής και Δυτικής Στερεάς, την Ήπειρο και αργότερα στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία και πιθανότατα θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής χώρας, με εξαίρεση την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, όπου υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών τις απογευματινές ώρες στην Ανατολική Μακεδονία.

 

Περισσότερα…

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Καταφεύγουμε στη Δικαιοσύνη για να διεκδικήσουμε όσα χάσαμε

Στην πηγή...

 

 

'Στις 15 Σεπτεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα της Δημοκρατίας, θα κάνουμε μια κίνηση υπεράσπισης της δικαιοσύνης, ως πυλώνα της δημοκρατίας. Με πρωτοβουλία της "Πλεύσης Ελευθερίας" θα ιδρυθεί ένας νομικός φορέας, με αυτόνομη δράση, που θα διεκδικήσει όλα εκείνα που καταστρατηγούνται και παραβιάζονται από τις κυβερνήσεις' ανέφερε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και προσέθεσε ότι ο φορέας 'θα διεκδικήσει όλα αυτά που δεν κάνει η κυβέρνηση, όλα αυτά που δεν κάνει η Βουλή, όλα αυτά που παραλείπει, πολλές φορές, να κάνει και η Δικαιοσύνη ή παρατείνει την διεξαγωγή τους'.

 

Περισσότερα…..

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Μνημόνιο διαρκείας για την Ελλάδα ετοιμάζουν οι Βρυξέλλες

Σύνδεση στην πηγή...

 

Σε αναγκαστικό και άμεσο καθεστώς μνημονίου για... πάντα ετοιμάζονται να θέσουν την Ελλάδα οι Ευρωπαίοι δανειστές, με πρωτεργάτες τους Γερμανούς.

Σύμφωνα με έγγραφο της σλοβακικής προεδρίας που επικαλείται το Reuters σχεδιάζεται από τις χώρες μέλη της Ευρωζώνης ένα ταμείο με στόχο την βοήθεια των ασθενών οικονομικά χωρών μελών.

Το λεγόμενο και ΔΝΤ της Ευρωζώνης θα είναι ουσιαστικά ένα ταμείο με σκοπό την θωράκιση της ζώνης του ευρώ από χρηματοπιστωτικά σοκ.

 

Συνέχεια…..

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Ψηφίζεται η ευρωπαϊκή οδηγία για το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Πηγή...

 

 

Οι εταιρείες που εμπορεύονται ηλεκτρονικά τσιγάρα οφείλουν να καταθέσουν φάκελο σχετικά με τις προδιαγραφές με τις οποίες ρυθμίζεται η περιεκτικότητα του υγρού σε νικοτίνη.

Εφόσον λάβουν την έγκριση από το υπουργείο Υγείας, μόνον τότε το προϊον που κυκλοφορεί στην αγορά είναι ασφαλές για το κοινό που το προμηθεύεται, καθώς έτσι μπαίνει και η σφραγίδα ότι τηρούνται οι προδιαγραφές που τίθενται για την κυκλοφορία του.

Η υποχρέωση αυτή προβλέπεται - ανάμεσα σε άλλες για την κυκλοφορία των καπνικών προϊόντων - στην ευρωπαϊκή οδηγία, η οποία ενσωματώνεται στο εθνικό δίκαιο μετά την ψήφισή της, την ερχόμενη Πέμπτη από την Ολομέλεια της Βουλής.

Από τη δημοσίευση του νόμου, οι εταιρείες εμπορίας των ηλεκτρονικών τσιγάρων οφείλουν να συμμορφωθούν και να καταθέσουν τον σχετικό φάκελο στο υπουργείο Υγείας προκειμένου να πιστοποιηθεί η δυνατότητα κυκλοφορίας του ή η απαγόρευσή του σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε.

 

Πηγή…

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους