Αλλαγή του καιρού από σήμερα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Σύνδεση στην πηγή...

 

 

Μεταβολή του καιρού από τα δυτικά με κατά περιόδους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις, ισχυρούς άνεμους και πτώση της θερμοκρασίας.

Συγκεκριμένα στην Αττική, προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές από το μεσημέρι που το βράδυ θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές τη νύχτα. Οι ανεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασια θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και γρήγορα σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές τη νύχτα.

Ανεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 21 έως 28 βαθμούς κελσίου.

 

Συνέχεια εδώ…

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Γαλλική ιδέα!

Σύνδεση στην πηγή...

 

Μόλις ο υποψήφιος αγοραστής μπαίνει στην έκθεση αυτοκινήτου, εντυπωσιάζεται με τις ειδικές εκδόσεις και τα αξεσουάρ. Όμως η εποχή επιβάλει την αναζήτηση της καλύτερης πρότασης για τις πραγματικές ανάγκες του κάθε οδηγού.

 

Η Peugeot, είναι μια μάρκα με παράδοση στις κατασκευές που ικανοποιούν ακόμη και τον πιο απαιτητικό οδηγό. Ωστόσο, η γρήγορη προσαρμογή της στα νέα δεδομένα είναι ένα ακόμη ατού της φίρμας με σήμα το λιοντάρι.

 

Συνέχεια στην πηγή…

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Πόσο άλλαξε η ασφάλεια των αυτοκινήτων μέσα σε 60 χρόνια;

Μετάβαση στην πηγή...

 

 

Το Seat 600 αποτέλεσε σύμβολο της οικονομικής ανάπτυξης της Ισπανίας την περίοδο 1959-1974, δίνοντας την ευκαιρία σε χιλιάδες οικογένειες στη χώρα να αποκτήσουν ένα φθηνό αυτοκίνητο. Κατασκευάστηκε από το 1957 μέχρι το 1973, με την άδεια της Fiat, καθώς βασιζόταν στο ιταλικό 600. Πόσο ασφαλές ήταν όμως;

 

Περισσότερα…

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

«Νύχτες Πρεμιέρας 2016»: Αποτελέσματα Διαγωνιστικού τμήματος ελληνικών ταινιών μικρού μήκους

Μετάβαση στην πηγή...

 

Και οι 46 είναι υπέροχες!

Το 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας 'Νύχτες Πρεμιέρας', στηρίζει για 5η συνεχόμενη χρονιά τους Έλληνες σκηνοθέτες αναδεικνύοντας νέους δημιουργούς μέσα από το διαγωνιστικό τμήμα ελληνικών ταινιών μικρού μήκους.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής των ταινιών που θα συμμετάσχουν στο φετινό διαγωνιστικό τμήμα ελληνικών ταινιών μικρού μήκους. Aπό τις συνολικά 195 αιτήσεις που κατατέθηκαν, επιλέχθηκαν 46 ταινίες που θα διεκδικήσουν τα βραβεία της 22ης διοργάνωσης.

 

Περισσότερα…

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους