Επείγουσα εγκύκλιο για μέτρα κατά της ελονοσίας από τις επιχειρήσεις εξέδωσε το ΣΕΠΕ!

Σύνδεση στην πηγή

 

 

 

Με επείγουσα εγκύκλιο του προς τις επιθεωρήσεις εργασίας, το ΣΕΠΕ, ενημερώνει του εργοδότες για γα τα κρούσματα ελονοσίας και τους καλεί να πάρουν μέτρα προστασίας των εργαζόμενων. Ταυτόχρονα καλεί του επιθεωρητές να διενεργήσουν ελέγχους και να ενημερώσουν τους εργοδότες για τις κατηγορίες εργαζόμενων που διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο.

 

Συνέχεια εδώ…

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
www.MichaelidesPost.Com 2016

 

Συμβουλές στους μελλοντικούς φοιτητές, που ξεκινούν το... κυνήγι της στέγης σε άλλη πόλη

Σύνδεση στην πηγή

 

 

Τις δικές του συμβουλές για τους νέους σπουδαστές, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και ξεκινούν, με τις οικογένειές τους, το... κυνήγι της στέγης που θα φιλοξενήσει τη φοιτητική τους ζωή, δίνει με σημερινή του ανακοίνωση το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ).

Όπως υπογραμμίζει το Κέντρο, για την εύρεση κατοικίας υπάρχουν σε κάθε πόλη, μεταξύ άλλων, μεσιτικά γραφεία, αγγελίες, ιστοσελίδες, ενοικιαστήρια και ανακοινώσεις. Επισημαίνει: 'Καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε, από τις τοπικές εφημερίδες, να αξιολογήσουμε τις μικρές αγγελίες που υπάρχουν, στους ειδικούς πίνακες ανακοινώσεων των σχολών, να επισκεφτούμε μεσιτικά γραφεία, να κάνουμε μια βόλτα στην πόλη'.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο μελλοντικός φοιτητής αναζητώντας σπίτι, πρέπει να γνωρίζει τα εξής:

 

Συνέχεια εδώ…

 

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
www.MichaelidesPost.Com 2016

 

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους