Translate

Dooci: ✔✔Εκπτώσεις

 ✔✔Εκπτώσεις έως-50%
CAMARO.
Ρούχα LYNNE με Δωρεάν Μεταφορικά έως-40%.
Γυναικεία& Ανδρικά Παπούτσια Reebok,Adidas,Nike,Converse,Fila έως-50%


Ανακαλύψτε  την κολεξιόν sale  σε πολύ  λογικές τιμές
Γυναικεία  Ρούχα
Για να είσαι σίγουρος ότι θα λαμβάνεις πάντα τα newsletters του Dooci.net, πρόσθεσε τη διεύθυνση info@dooci.net στις επαφές του e-mail λογαριασμού σου.
Αυτό το e-mail δεν μπορεί να θεωρηθεί spam εφόσον αναγράφονται τα στοιχεία του αποστολέα και οι διαδικασίες διαγραφής απο τη λίστα παραληπτών. Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί διαφημιστικών μηνυμάτων: «Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής. Directiva2002/58/EC του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Relative as A5-270/2001 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».


Powered by  Mail365

Click here to unsubscribe

--

Κάντε βήματα για τη ζωή και η Ζωή θα έρθει σε σας!


Το "ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ" για τον Καρκίνο..
Μπορειτε να δειτε στα παρακάτω γραφικά δημοσιευμενα απο το Αμερικανικό Ινστιτούτο για Έρευνα στον Καρκίνο(AICR-www.aicr.org
Το γεγονός πως ένας στους δύο άνδρες και μία στις τρεις γυναικες θα αποκτησει καποια στιγμη στη ζωή τους καρκίνο .
Τα Καλά Νέα ειναι πως μια σωστη, φυτοφαγική διατροφή,φυσική ασκηση και σωστο βάρος σώματος μπορεί να μειωσει ΔΡΑΣΤΙΚΑ την επικινδυνότητα για τους πλείστους καρκίνους που πληττουν τον ανδρικό πληθυσμό..
Παρόμοια ειναι και τα δεδομένα για τις γυναίκες όπου , με τον ιδιο τρόπο μπορουν μονάχα στις ΗΠΑ να προληφθούν πάνω απο 76.000 περιπτωσεις καρκίνου του μαστού μέσα σε ένα έτος!
Ο καιρός έχει πλεον εγγίσει τα άκρα των αντοχών μας στο να ΜΗΝ επιτρέπουμε σε άλλους να εχουν την ..ΕΥΘΥΝΗ της δικής μας υγείας..
Κάντε βήματα για τη ζωή και η Ζωή θα έρθει σε σας!
Με εκτίμηση,

Δρ.Κων/νος Μουρούτης
Σου γράφω σιγά, γιατί ξέρω πως δε μπορείς να διαβάσεις γρήγορα.

Γιέ μου.


Σου γράφω σιγά, γιατί ξέρω πως δε μπορείς να διαβάσεις γρήγορα.
Δε μένουμε εκεί που μέναμε παλιά. Ο μπαμπάς σου διάβασε στην εφημερίδα ότι τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται μέσα σε 20 χιλιόμετρα από το σπίτι και έτσι μετακομίσαμε.
Δε
μπορώ να σου στείλω τη διεύθυνση γιατί η τελευταία οικογένεια που έμενε εδώ πήρε μαζί της τα νούμερα για να μην αλλάξουν διεύθυνση.
Το καινούριο σπίτι έχει και πλυντήριο. Την πρώτη μέρα έριξα τέσσερα πουκαμισά τράβηξα το χερούλι και δεν τα ξαναείδαμε από τότε.
Έβρεξε δυο φορές την τελευταία εβδομάδα εδώ. Τρεις μέρες την πρώτη και τέσσερις τη δεύτερη.
Το παλτό που ήθελες να σου στείλω, η θεία σου είπε ότι θα είναι βαρύ για το
ταχυδρομείο
με όλα αυτά τα κουμπιά, και έτσι τα κόψαμε και τα βάλαμε στην τσέπη για να τα βρεις.
Η οικογένεια είναι καλά. Ο πατέρας σου έχει μια υπεύθυνη δουλεία. Να φανταστείς 500 άτομα είναι από κάτω του. Κόβει το γρασίδι στο νεκροταφείο.
Η αδελφή σου έκανε παιδί σήμερα το πρωί. Δεν έμαθα αν είναι αγόρι ή κορίτσι και έτσι δεν ξέρω αν είσαι θείος ή θεία.
Πήραμε τις προάλλες ένα λογαριασμό από το νεκροταφείο. Έλεγε ότι αν δε πληρώσουμε τη τελευταία δόση για το τάφο της γιαγιάς θα μας την επιστρέψουν.
Τα δυσάρεστα τώρα. Τρεις φίλοι σου πέσανε με το φορτηγάκι από τη γέφυρα. Ο
Βασίλης οδηγούσε ο Γιώργος και ο Γιάννης ήταν πίσω στο ανοιχτό. Ο Βασίλης
σώθηκε
κατέβασε το παράθυρο και κολύμπησε στην ακτή αλλά οι άλλοι δυο πνίγηκαν. Δεν μπορούσαν να κατεβάσουν την πορτούλα για να φύγουν.
Ο θείος σου έπεσε σε ένα βαρέλι με ουίσκι. Μερικοί προσπάθησαν να τον βγάλουν αλλά τους έδιωξε όλους και πνίγηκε.
Όχι πολλά νέα αυτή τη φορά. Τίποτα σημαντικό δεν έγινε.
Να μας γράφεις πιο συχνά.
Με αγάπη
Η μαμά σου.

ΥΓ. Θα σου έστελνα λεφτά αλλά ο φάκελος ήταν ήδη κλειστός.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΑΣ

Πολιτική είναι, να ζείς ΘΕΤΙΚΑ.
Πολιτισμός είναι, να ζείς ΑΛΗΘΙΝΑ.
<μΙα γνώΜη>
ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΑΣ
Δωρεάν εξέταση μαστού και δωρεάν μαστογραφίες, προσφέρει από τη Δευτέρα 16 μέχρι και την Τετάρτη 18 Μαρτίου (9 με 2) η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας (ΕΕΜ) σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων στα πλαίσια της στέγασης στο 1ο Δημοτικό Ιατρείο του Δήμου Αθηναίων (Καλφοπούλειο) του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης γυναικών με καρκίνο του μαστού «Έλλη Λαμπέτη».
«Η προσφορά γίνεται με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας και θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του 1ου Δημοτικού Ιατρείου «Καλφοπούλειο» (Σόλωνος 78) από εθελοντές γιατρούς της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας» αναφέρει σε δήλωση της η Πρόεδρος της ΕΕΜ κ. Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα.
Μετά τις εξετάσεις μαστού όσες γυναίκες κρίνουν οι γιατροί της ΕΕΜ ότι πρέπει να υποβληθούν σε μαστογραφία, θα παραπέμπονται στο τμήμα Μαστογραφίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς», (Συντονιστής Διευθυντής ο κ. Βασίλης Γεωργούντζος).
Οι γυναίκες που επιθυμούν να εξεταστούν δωρεάν θα πρέπει να κλείσουν τηλεφωνικά ραντεβού -καθημερινά 10.00-18.00 στην Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας, στα τηλέφωνα 210-74 70 257 & 210-77 73 112.
Για ραντεβού στο «Έλλη Λαμπέτη» (Καλφοπούλειο Δημοτικό Ιατρείο, Σόλωνος 78) όπου παρέχεται δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού και στα μέλη των οικογενειών τους, όσοι επιθυμούν μπορούν να επικοινωνούν από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή (9.00 - 17.00) στο τηλέφωνο 210 – 77 73 112.

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους