Translate

Advanced Quality Services Ltd.: Διαχείριση Αποθεμάτων Αθήνα-Θεσσαλονίκη

Advanced Quality Services Ltd.
Academy of Applied Management

Σεμινάρια | Υπηρεσίες | Στελεχιακό Δυναμικό | Πελάτες
Σεμινάριο
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ
Αθήνα: Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015 (09:00-16:30) Ξενοδοχείο Divani Palace Acropolis
Θεσσαλονίκη: Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015 (09:00-16:30) Ξενοδοχείο Grand Hotel Palace
Το σεμινάριο αυτό είναι ένα εργαστήριο (workshop) εφαρμογής άριστης πρακτικής στη Διαχείριση Αποθεμάτων, που παρέχει στους συμμετέχοντες Διαδικασίες (Μεθοδολογία) και δωρεάν λογισμικό για την αποδοτική Διαχείριση των Αποθεμάτων. Με την εφαρμογή των εργαλείων αυτών και με online υποστήριξη που παρέχεται δωρεάν, οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να επιτύχουν θεαματική μείωση των αποθεμάτων των εταιρειών τους, βελτιώνοντας παράλληλα και το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών, και επομένως να ενισχύσουν τις πωλήσεις σε αφοσιωμένους πελάτες.
Η σπουδαιότητα του σεμιναρίου αυτού προκύπτει από το γεγονός ότι όπου εφαρμόζονται επιτυχημένα Συστήματα Διαχείρισης Αποθεμάτων, επιτυγχάνεται μείωση αποθεμάτων της τάξης του 30% με ταυτόχρονη βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης του πελάτη.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε Διευθυντές Logistics, Στελέχη Αποθήκης, Διευθυντές Παραγωγής, Διευθυντές Εργοστασίου, Εμπορικούς Διευθυντές, Στελέχη Μηχανοργάνωσης και Οικονομικούς Διευθυντές.
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο στείλτε στο fax 210 6216990 κατάλληλα συμπληρωμένη την παρακάτω δήλωση συμμετοχής.
Εναλλακτικά, επιλέξτε forward, συμπληρώστε και στείλτε την στο aqs(at)aqs.gr, ή επιλέξτε "Αθήνα" / "Θεσσαλονίκη" για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας ηλεκτρονικά.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ
ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Α.Φ.Μ. Δ.Ο.Υ.
ΤΗΛ. FAX E-MAIL

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
1.
2.
Ονοματεπώνυμο Υπευθύνου
Επιλέξτε Πόλη:
[ ] Αθήνα: 20 Ιουλίου 2015 (09:00-16:30)
[ ] Θεσσαλονίκη: 29 Ιουλίου 2015 (09:00-16:30)
ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Α. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ
 • Υπολογισμός Κόστους Αποθεμάτων
 • Υπολογισμός Κόστους Αποθήκευσης
 • Υπολογισμός Σταθερού Κόστους Παραγγελιών
 • Συνολικό Κόστος Αγορών
 • Επιπτώσεις Αποθεμάτων στα Αποτελέσματα
Β. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
 • Διαχείριση Απογραφής
 • Αναφορές ελέγχου Διαχείρισης Αποθεμάτων
 • Καθορισμός γεωγραφικών θέσεων Αποθήκης
 • Λειτουργία Αποθήκης
Γ. ΕΡΓΑΛΕΙΑ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
 • Εφαρμογή Συστημάτων Barcode / R . F . I . D .
 • Υπολογισμός optimum stock για υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης
 • Πρόβλεψη ζήτησης
 • Αντιμετώπιση εποχικότητας και απαξίωσης υλικού
 • Material Requirements Planning (MRP)
 • Οικονομική Ποσότητα παραγγελίας - Παρτίδας
 • Εκπτώσεις Κλίμακος
 • On line Αποθήκη - Εφαρμογή Συστημάτων FIFO
 • Εφαρμογές ABC Ανάλυσης
Δ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
 • Μεθοδολογία Μείωσης Αποθεμάτων
 • Ο υπολογισμός του Αποθέματος Ασφαλείας
 • Συστήματα με βάση το σημείο αναπαραγγελίας
 • Εντοπισμός και διαχείριση Overstock
 • Διαχείριση εποχικής ζήτησης
 • Αύξηση της ταχύτητας διακίνησης
 • Ομαδοποίηση παραγγελιών για μείωση κόστους
 • Ομαδοποίηση παραγγελιών για γέμισμα containers
 • 12 Βασικοί κανόνες για Μείωση Αποθεμάτων
ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΑΕΚ 0,24% ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Δ.
Η εταιρεία μας μπορεί να βοηθήσει στη διεκπεραίωση της διαδικασίας υποβολής αίτησης υπαγωγής στο πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24%. Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών στον Ο.Α.Ε.Δ.:
Για το σεμινάριο της Αθήνας: Τρίτη 14 Ιουλίου 2015
Για το σεμινάριο της Θεσσαλονίκης: Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 6216997. Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Δημητριάδη Ζήλη.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 380 Euro
Στη δεύτερη συμμετοχή παρέχεται έκπτωση 15%, στην τρίτη συμμετοχή και άνω παρέχεται έκπτωση 25%.
Για δήλωση συμμετοχής 15 ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10%.
Περιλαμβάνονται:
 • Εγχειρίδιο «Διαχείριση Αποθεμάτων» & Case Studies
 • Όλη η παρουσίαση του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή
 • Λογισμικό για την ABC Ανάλυση
 • Λογισμικό για τον υπολογισμό του Άριστου Αποθέματος και της Άριστης Ποσότητας Παραγγελίας
 • Λογισμικό για το Σύνολο Κόστους Αγορών
 • Δωρεάν για έναν ολόκληρο χρόνο συμβουλευτικές υπηρεσίες πάνω σε θέματα σχετικά με το σεμινάριο, μέσω της ιστοσελίδας μας
Το σεμινάριο προσφέρεται και ως ενδοεπιχειρησιακό, με case studies που διαμορφώνονται με δεδομένα της εταιρείας σας.
Εισηγητής Επόμενα σεμινάρια Η εταιρεία μας
Νικόλαος Ι. Μιχαλολιάκος, Διευθύνων Σύμβουλος, Χημικός Μηχανικός, επί 20 χρόνια ανώτερο και ανώτατο στέλεχος μεγάλων διεθνών επιχειρήσεων, με συμμετοχή σε περισσότερα από 300 ολοκληρωμένα
Financial Intelligence - Οικονομικά για την Ανώτερη Διοίκηση
16-7-2015, Αθήνα - 13-7-2015, Θεσσαλονίκη

Κοστολόγηση Βιομηχανικού Προϊόντος
14-7-2015, Αθήνα - 13-7-2015, Θεσσαλονίκη
Η Advanced Quality Services Ltd. Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, με 22ετή παρουσία στην Ελληνική Αγορά, έχει υλοποιήσει μεγάλο αριθμό - άνω των 600 - σημαντικών συμβουλευτικών έργων σε Ελληνικές και Διεθνείς Επιχειρήσεις και έχει εκπαιδεύσει άνω των 15.000 στελεχών. Ενδεικτικό πελατολόγιo.
ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
Η παρούσα επικοινωνία είναι εξαιρετικά σημαντική για την εταιρεία μας. Πιστεύουμε επίσης ότι με την επικοινωνία αυτή παρέχουμε στις ελληνικές επιχειρήσεις χρήσιμες πληροφορίες για έγκυρη και ουσιαστική κατάρτιση των στελεχών. Σε περίπτωση όμως που η πληροφόρηση αυτή δεν σας ενδιαφέρει παρακαλούμε απλώς πατήστε εδώ, ή στείλτε ένα email στο remove(at)aqs.gr με τίτλο "REMOVE ME".
AQS
Published by Advanced Quality Services Ltd. - Copyright (c) 2015. All rights reserved.
Τυρνάβου και Σαρανταπόρου 1Α, 145 65 Αγ. Στέφανος, Τηλ. 210 6216997-8, Fax 210 6216990, e-mail aqs(at)aqs.gr
www.aqs.gr
free web stats--

Ακόμη μια διεθνής διάκριση για φοιτητική ομάδα: Τρίτη θέση στη γενική κατάταξη, για το ΑΠΘ στον διεθνή διαγωνισμό αγωνιστικών αυτοκινήτων

Από: http://www.protothema.gr/technology/article/494802/triti-thesi-gia-to-apth-ston-diethni-diagonismo-agonistikon-autokiniton/

Τρίτη θέση για το ΑΠΘ στον διεθνή διαγωνισμό αγωνιστικών αυτοκινήτων

Ο Διεθνής Διαγωνισμός αφορά στο σχεδιασμό, τη μελέτη, την κοστολόγηση και την προώθηση ηλεκτρικού αγωνιστικού αυτοκινήτου και συμμετείχαν σε αυτόν 24 πανεπιστήμια

Τη 2η θέση στον Διεθνή Διαγωνισμό Formula Student Class 2 στην κατηγορία της κοστολόγησης (Cost Competition) και την 3η θέση στη γενική κατάταξη κατέκτησε, ανάμεσα σε 24 πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο, η νεοσύστατη Φοιτητική Ομάδα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης «ARISTURTLE». Ο Διεθνής Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο Silverstone της Αγγλίας, από 9/7/2015 έως 12/7/2015. Ο Διεθνής Διαγωνισμός αφορά το σχεδιασμό, τη μελέτη, την κοστολόγηση και την προώθηση ηλεκτρικού αγωνιστικού αυτοκινήτου και διοργανώθηκε από το «Institute of Mechanical Engineers» του «Kingston University London».Οι έπαινοι των κριτών και των παρευρισκομένων στον Διεθνή Διαγωνισμό ήταν πολλαπλοί ειδικά όταν διαπιστώθηκε ότι η βαθμολογία στην κοστολόγηση υπολείπονταν μόνο κατά 1 μονάδα από την πρώτη θέση.Ο Διεθνής Διαγωνισμός, ο οποίος θεωρείται από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης, ξεκίνησε πολύ ενθαρρυντικά για την «ARISTURTLE», αφού από το πρώτο κιόλας αγώνισμα (Design), αποκόμισε ιδιαίτερα ενθαρρυντικά σχόλια για το σχεδιαστικό μέρος και την πολύ οργανωμένη σύνθεσή της. Αφού τελείωσε ο εξονυχιστικός έλεγχος των κριτών του πρώτου αγωνίσματος ακολούθησε το «Cost Analysis» που αποτελεί την τεχνοοικονομική μελέτη της ομάδας. Σε αυτό το αγώνισμα, η Ομάδα ήταν μία από τις δύο συνολικά που είχε ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη μελέτη, λαμβάνοντας υπ' όψιν όλες τις διεργασίες και τα στάδια κατασκευής των εξαρτημάτων του μονοθέσιου. Η παρουσία της Ομάδας ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του Επιχειρηματικού Σχεδίου όπου και πάλι εντυπωσίασε τους κριτές ο τρόπος προσέγγισης και η οργάνωση του πλάνου παραγωγής.Η ομάδα ARISTURTLE ιδρύθηκε το 2013 και είναι η δεύτερη συμμετοχή της στο διαγωνισμό. «Αυτό καταδεικνύει την εξαιρετική δουλειά που έγινε στο προηγούμενο διάστημα ώστε να μπορέσει να επιτύχει τη συγκεκριμένη διάκριση» υποστηρίζει ο Επιστημονικός Υπεύθυνος της Ομάδας, Αν. Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, Χρήστος Μαδεμλής και επισημαίνει «Οι προσπάθειες αυτές είναι αξιέπαινες και χρειάζονται υποστήριξη από όλους γιατί καταδεικνύουν την αστείρευτη δυναμική του Ελληνικού Πανεπιστημίου και την ικανότητα των Ελλήνων φοιτητών να προσπερνούν δυσκολίες και να διαπρέπουν, ακόμη και όταν συναγωνίζονται με φημισμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού και ακόμη περισσότερο πανεπιστήμια της Ευρώπης».

Η ομάδα απαρτίζεται από τους φοιτητές των Τμημάτων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Φυσικής και Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ και είναι οι Σωτήρης Αντωνιάδης, Αχιλλέας Γεωργιάδης, Ορέστης Γιάνγκας-Μπελτράτης, Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος, Γιώργος Δαρίκας, Λάμπρος Ζυγλάκης, Κατερίνα Ηλιάδου, Δημήτρης Ιακωβάκης, Γιώργος Καλιακούδας, Κωνσταντίνος Κανδύλας, Σταύρος Καρασαββίδης, Σοφία Μπουτσούκη, Ιωάννης Μυρσινιάς, Μιχάλης Στεργίδης, Λάμπρος Τερζόπουλος. Αρχηγός της ομάδας είναι ο φοιτητής Δημήτρης Παπαγιάννης.

Επόμενος στόχος της ομάδας είναι η κατασκευή του μονοθέσιου ηλεκτρικού αγωνιστικού αυτοκινήτου που θα εκπροσωπήσει το ΑΠΘ τα επόμενα χρόνια σε Διεθνείς Διαγωνισμούς στοχεύοντας σε μεγαλύτερες διακρίσεις.

Πηγή: thestival.gr

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους