Η αλήθεια για το σεξ των παντρεμένων

Σύνδεση στην Πηγή...

 

 

Αν ο έρωτας δεν αρκεί για να σας οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας, ιδού κάποια επιστημονικά στοιχεία για το γάμο και το σεξ που θα σας...σπρώξουν πιο κοντά στο ιερό μυστήριο.

 

 

Περισσότερα…..

 

Windows 10

 

Aπίστευτο: Δεν θα πιστεύτε το ρεκόρ προβολών του νέου τραγουδιού του Παντελή Παντελίδη!

Σύνδεση στην Πηγή...

 

Δεν φαντάζεστε για τι νούμερο μιλάμε και πόσο μεγάλη επιτυχία έχει γνωρίσει το νέο τραγούδι του Παντελή Παντελίδη...

Μπορεί να πλησιάζει ο ένας χρόνος από την τραγική εκείνη ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Παντελής Παντελίδης, όμως οι δικοί του άνθρωποι, όσοι τον λάτρεψαν συνεχίζουν να τον κρατούν ζωντανό στις μνήμες τους αλλά και μέσα από τα τραγούδια του. Το νέο του τραγούδι δε, με τίτλο «Άλλη μία ευκαιρία» που μόλις πριν από τρεις ημέρες ανέβηκε στο youtube, έχει καταφέρει να κάνει ρεκόρ προβολών αφού σε λιγότερα από δύο 24ωρα έχει πάνω από ένα εκατομμύριο 180 χιλιάδες προβολές! Αν δεν είναι αυτό αστρονομικό νούμερο τότε ποιο είναι;

 

 

 

 

 

Windows 10

 

Ελληνίδα Εκπαιδευτικός Προσχολικής Αγωγής.


ΕΛΣΑ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΥ
Kύριε Υφυπουργέ Παιδείας Κωνσταντίνε Ζουράρι. Είμαι Ελληνίδα Εκπαιδευτικός Προσχολικής Αγωγής. Τήν γλώσσα μου δέν τήν αρνήθηκα ποτέ καί δέν τήν πρόδωσα στήν πράξη. Είναι τό ύψιστο αγαθό της ύπαρξής μου καί της εθνικής μου ταυτότητας. Την κράτησα αυτούσια καί ολοκληρωμένη μέ τό πολυτονικό ως ωφειλα, ακόμη καί στά επίσημα έγγραφα καί βιβλία της δουλειάς μου. Η ολοκληρωμένη μορφή της γλώσσας μας βγάζει σκεπτόμενους ανθρώπους καί μέ εθνική συνείδηση. Ταυτόχρονα όμως μιλώ στά μικρά Ελληνόπουλα καί γιά τό αίμα των ηρώων μας πού έχυσαν γιά νά ελευθερώσουν ή νά προστατέψουν κάθε σπιθαμή αυτής της ιερής γης πού λέγεται ΕΛΛΑΣ. Αυτής της γης πού εσείς τήν βάλατε στήν λοταρία και είτε τήν ξεπουλάτε είτε την προσφέρετε στον Τούρκο λές καί σας ανήκει. Μπορεί να είστε γνώστης της ελληνικής γλώσσας, όπως θα μπορούσατε νά είστε γνώστης οποιασδήποτε άλλης γλώσσας, αλλά αποδείχτηκε ότι απέχετε μακράν της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. Οΰτε γιά την ελληνική γλώσσα νοιάζεστε πραγματικά, ούτε γιά τήν ελληνική εκπαίδευση, ούτε για την Ελλάδα. Ελληνική γλώσσα χωρίς Ελληνες καί χωρίς ελληνικά εδάφη δέν υφίσταται. Η αμετροέπεια κύριε Υπουργέ είναι ΥΒΡΙΣ, και επέρχεται η ΝΕΜΕΣΙΣ.

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους