Translate

Κερδίστε το βιβλίο με όλους τους στίχους του Μπομπ Ντίλαν

Σύνδεση στην πηγή...

 

Το βιβλίο  Όλοι οι στίχοι των τραγουδιών του τραγουδοποιού που βραβεύτηκε με το Νόμπελ Λογοτεχνίας 2016 από τη Σουηδική Ακαδημία, μεταφρασμένοι στα ελληνικά από τον  Γιώργο -Ίκαρο Μπαμπασάκη  , κυκλοφορούν από τις εκδόσεις  Ianos  και τη σειρά  «Ιανός ο Μελωδός»  σε μια ιδιαίτερη έκδοση με τον τίτλο «Bob Dylan1962-2001. Τραγούδια(Lyrics». Στο βιβλίο, που εκδόθηκε το 2006, περιλαμβάνονται οι στίχοι του Bob Dylan, από το 1962 μέχρι το 2001 και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, καθώς και επίμετρο του μεταφραστή.

 

Περισσότερα…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Παγκόσμια Ημέρα Αβγού: Σήμα ποιότητας και ελληνικότητας

Σύνδεση στην πηγή...

 

Το αβγό είναι η απάντηση όταν η ερώτηση αφορά την πλήρη και ισορροπημένη διατροφή. Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Αυγού, όπως έχει καθιερωθεί να είναι η δεύτερη Παρασκευή του Οκτωβρίου κάθε χρόνο.

Η φετινή, 21η επέτειος αυτής της Ημέρας, γιορτάζεται στις 14 Οκτωβρίου σε όλο τον κόσμο με ενημερωτικές δράσεις και εκδηλώσεις που στόχο έχουν να αναδείξουν τη δύναμη του αυγού ως της σημαντικότερης φυσικής πηγής πρωτεΐνης για τον ανθρώπινο οργανισμό.

«Η υψηλή διατροφική αξία του αυγού είναι κοινά αποδεκτή και δεν μπορεί πλέον να υποτιμηθεί από κανέναν, γι' αυτό καλούμε όλους να συμμετέχουν στο φετινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Αβγού, μιας πραγματικής φυσικής υπερτροφής» τονίζει στο μήνυμά του ο Julian Madeley, Γενικός Διευθυντής της World Egg Organization (WEO), της Οργάνωσης που καθιέρωσε αυτή την Παγκόσμια Ημέρα από το 1996

 

Περισσότερα…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Κυβερνήσεις κάνουν αίτημα στην Google για παροχή δεδομένων

Σύνδεση στην πηγή...

 

Αύξηση της τάξης του 10% έχουν σημειώσει το τελευταίο εξάμηνο τα αιτήματα στην Google για παροχή δεδομένων από κυβερνήσεις ανά τον κόσμο, αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της που εξέδωσε σήμερα.

Τα αιτήματα ανήλθαν στα 44.943, καταγράφοντας αύξηση 10% σε σχέση με το προηγούμενο εξάμηνο, αναφέρει η Google στην «έκθεση διαφάνειας» που δημοσιοποίησε.

 

Περισσότερα…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Ειδικό κουτί επιστροφής για το Samsung Galaxy Note 7

Σύνδεση στην πηγή...

 

Το Samsung Galaxy Note 7 είναι μια επικίνδυνη συσκευή και αυτό αποδεικνύεται από το ειδικό κουτί που χρησιμοποιείται για την επιστροφή του.

To Samsung Galaxy Note 7 Return Kit που παρέχει η εταιρεία στους κατόχους του νέου phablet της περιλαμβάνει ένα ειδικό πυρίμαχο κουτί που θα κρατά μέσα του με ασφάλεια τη συσκευή που έχει παρατηρηθεί ότι πιάνει εύκολα φωτιά η μπαταρία της, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν και τα κατάλληλα γάντια για να μπορεί να πιάνει κανείς το Note 7 με ασφάλεια.

 

Περισσότερα…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Θα πουληθούν έως και 8 εκατ. περισσότερα iPhone 7 λόγω Note 7

Σύνδεση στην πηγή...

 

Το Note 7 «τελείωσε» αυτή την εβδομάδα και όσο και αν αυτό φαίνεται παράξενο αυτό δεν θα έχει αντίκτυπο μόνο στη Samsung, αλλά και στην Apple που φιλοδοξεί να αυξήσει τις πωλήσεις του δικού της iPhone 7.

Όπως σημειώνουν αναλυτές της αγοράς το iPhone 7 δεν αναμενόταν να σπάσει τα ρεκόρ πωλήσεων αυτό το τρίμηνο. Ωστόσο, σύμφωνα με τη γνώμη των αναλυτών της Drexel Hamilton που φιλοξενήθηκαν στο Reuters η Apple ενδέχεται να πουλήσει έως και οκτώ εκατομμύρια περισσότερα iPhone 7 ακριβώς λόγω της αναστάτωσης που έχει προκαλέσει η οριστική ανάκληση του Note 7.

 

Περισσότερα…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Αλλάζει το κλίμα της Ελλάδας; Δυσοίωνες οι προβλέψεις

Σύνδεση στην πηγή…

 

Ο αριθμός των θερμών ημερών ανά έτος αναμένεται να αυξηθεί στην ηπειρωτική Ελλάδα μέχρι και κατά 40 μέρες έως το 2100 λόγω της κλιματικής αλλαγής, σύμφωνα με εκτιμήσεις επιστημόνων του Ινστιτούτου Ερευνών Περιβάλλοντος & Βιώσιμης Ανάπτυξης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

 

Περισσότερα…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους