«Οχι» στο μαύρο στα κανάλια λένε 7 στους 10 πολίτες - Ισχυρό προβάδισμα για ΝΔ

Σύνδεση με πηγή...

 

Η Νέα Δημοκρατία προηγείται και σε νέα δημοσκόπηση από την εταιρία Κάπα Research για λογαριασμό της εφημερίδας Το Βήμα της Κυριακής. Εκείνο που προκύπτει είναι η δυσαρέσκεια των πολιτών τόσο για τους χειρισμούς της κυβέρνησης, ακόμα και για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών με συντριπτικό ποσοστό να ζητούν να μην πέσει μαύρο στα κανάλια που δεν πήραν άδεια, όσο και για τους χειρισμούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε από τις 6 έως τις 8 Σεπτεμβρίου με δείγμα 1.002 ατόμων στις 13 περιφέρειες της χώρας.

 

Περισσότερα…

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Ο βιομήχανος Κώστας Λούλης δώρισε την έπαυλή του στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Σύνδεση στην πηγή...

 

 

Το έκτασης 25 στρεμμάτων αγρόκτημά του και την έπαυλή του στην οποία διέμενε μονίμως τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά του, λίγο έξω από τον Βόλο, προσέφερε ο γνωστός μεγαλοβιομήχανος Κώστας Λούλης στην 'Κιβωτό του Κόσμου'.

Με την τεράστιας αξίας κίνησή του, 35 παιδιά σε πρώτη φάση και 80 μέχρι τέλος του χρόνου θα βρουν 'στέγη, στοργή και αγάπη' σε ένα χώρο που πραγματικά θυμίζει επίγειο παράδεισο.

 

Περισσότερα…

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Εσπασε τη σιωπή της η γυναίκα-μυστήριο του ‘Duende’

Σύνδεση στην πηγή...

 

 

Την κατάθεση της γυναίκας-μυστήριο που επέβαινε στο μοιραίο ταχύπλοο 'Duende' φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το 'Εθνος της Κυριακής'. Η 65χρονη Θεοδότη Καρακάση, γνωστή ως Ντότη, κατέθεσε στις ανακριτικές Αρχές για όλα όσα συνέβησαν τη 16η Αυγούστου.

Η επιβάτιδα του ταχύπλοου ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρχε κανείς άλλος στο 'Duende' εκτός των γνωστών ατόμων, ενώ αιτιολόγησε τη φυγή της μετά τη σύγκρουση ως αποτέλεσμα του ισχυρότατου σοκ που υπέστη, για το οποίο χρειάστηκε να καταφύγει σε θεραπευτική αγωγή (ηρεμιστικά χάπια).

 

Περισσότερα…

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Τσίπρας στη ΔΕΘ: Θέμα τιμής για την Ελλάδα οι γερμανικές αποζημιώσεις

Σύνδεση στην πηγή...

 

Το θέμα των γερμανικών επανορθώσεων δεν έχει κλείσει, διεμήνυσε ο πρωθυπουργός και τόνισε ότι υπάρχει συντεταγμένη εθνική στρατηγική. «Η υπόθεση δεν θα μείνει στα συρτάρια» ξεκαθάρισε και υπογράμμισε ότι η επόμενη κίνηση θα γίνει όταν η χώρα εκτιμήσει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή.

Όπως συμπλήρωσε ο κ.Τσίπρας "το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων δεν είναι επικοινωνιακό αλλά ένα ανοιχτό θέμα. Είναι θέμα τιμής για την Ελλάδα και δεν αφορά μαι αντιπαράθεση ανάμεσα στην Ελλάδα και την Γερμανία αλλά αφορά και τον ίδιο τον Γερμανικό λαό. Αφορά συνολικά τους ευρωπαϊκούς λαούς που αντιστάθηκαν απέναντι στο ναζισμό".

 

Περισσότερα…

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Μπαράζ νομοσχεδίων από την κυβέρνηση με τριπλή στόχευση

Σύνδεση στην πηγή...

 

 

Με ένα μπαράζ νομοσχεδίων η κυβέρνηση επιχειρεί να κλείσει εκκρεμότητες και ταυτόχρονα να εφαρμόσει το 'παράλληλο πρόγραμμα', μεταφέροντας την πολιτική μάχη στη Βουλή.

Τον δρόμο για την Ολομέλεια θα πάρουν σταδιακά 42 νομοσχέδια, τα οποία είναι σε διαφορετικό στάδιο προετοιμασίας και κάποια είναι ήδη σε δημόσια διαβούλευση.

To πρόγραμμα συνεδριάσεων της Βουλής τον επόμενο μήνα θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο. Από τη μία πλευρά θα πρέπει να περάσουν οι εναπομείνασες ρυθμίσεις (π.χ. για το Ελληνικό), προκειμένου να κλείσει η πρώτη αξιολόγηση και να εκταμιευθούν 2,8 δισ. ευρώ.

 

Περισσότερα…

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους