6 πράγματα που πρέπει να πούμε στους γονείς μας όσο τους έχουμε κοντά μας

Σύνδεση στην πηγή...

 

Λένε σοφά, ότι ποτέ δεν ξέρεις ποια είναι η τελευταία φορά που θα δεις κάποιον. Και λένε, επίσης, ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους που μεγαλώνουν με όλη μας την αγάπη, γιατί αργά ή γρήγορα δεν θα 'ναι στη ζωή μας και θα μετανιώσουμε τόσο για όσα (άσχημα, κακόβουλα, επιπόλαια) είπαμε, όσο και για όσα (όμορφα, τρυφερά, ειλικρινή) δεν είπαμε.

 

Η έννοια της ανυπαρξίας –του «μη είναι»- έρχεται και σε σουβλίζει με την νομοτέλειά της, όταν μεγαλώνεις και καταλαβαίνεις πόσο αφελής ήσουν μικρός που νόμιζες ότι όλα είναι αιώνια και η ζωή σου άφθαρτη. Ας μην κλαίμε κι ας μην λυπόμαστε, όμως, γιατί μπορούμε να ξορκίσουμε την αβάσταχτη βεβαιότητα του «μη είναι» των δικών μας ανθρώπων.

 

Περισσότερα…

 

Εστάλη από MichaelidesPostCom

 

20 ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα δίδυμα

Σύνδεση στην πηγή...

 

Κάθε χρόνο, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, στην πόλη Twinsburg, στο Οχάιο των ΗΠΑ πραγματοποιείται η μεγαλύτερη συγκέντρωση διδύμων στον κόσμο. Με αφορμήτου Φεστιβάλ για την Ημέρα των Διδύμων, συγκεντρώσαμε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τους διδύμους και σας τα παρουσιάζουμε.

 

Περισσότερα…

 

Εστάλη από MichaelidesPostCom

 

Τα μεγαλύτερα style icons κάτω των 20 χρονών

Σύνδεση στην πηγή...

 

Στο άκουσμα της φράσης "style icon", συνήθως στο μυαλό όλων έρχονται ονόματα όπως Marilyn Monroe, Sarah Jessica Parker και Rihanna. Τώρα όμως ο χώρος της μόδας φαίνεται προς έχει στρέψει το βλέμμα του στις νέες γενιές καλοντυμένων stars, από ηθοποιούς και τραγουδιστές μέχρι social media influencers.Αυτοί είναι οι celebrity κάτω των 20 χρονών που έχουν ήδη μπει στη λίστα με τα style icons που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή:

 

Περισσότερα…

 

Εστάλη από MichaelidesPostCom

 

Μεγάλο μέτωπο; Αυτά είναι τα χτενίσματα που σε κολακεύουν!

Σύνδεση προς την πηγή...

 

Εύκολες και πρακτικές ιδέες για τα μαλλιά σου...

Μπορεί το μακιγιάζ και οι διάφορες τεχνικές του (π.χ contouring) να δίνουν τη θαυματουργή λύση σε πολλά μπιουτοπροβλήματά μας, όπως το πώς θα φαίνεται το πρόσωπό μας πιο λεπτό, όμως δεν είναι και οι μοναδικές λύσεις!

Διάφορα tricks στο χρώμα, το χτένισμα, το κούρεμα των μαλλιών μπορούν επίσης να καμουφλάρουν τις όποιες ατέλειες στο πρόσωπό μας και να τονώσουν με αυτόν τον τρόπο την αυτοπεποίθησή μας. Εστιάζοντας, λοιπόν, στο hairlook, πάμε να δούμε ποια χτενίσματα μπορούν να κάνουν το μέτωπό μας να φαίνεται πιο μικρό και κολακευτικό!

 

Περισσότερα…

 

Εστάλη από MichaelidesPostCom

 

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους