Συναγερμός για εξαφάνιση 16χρονου στα Βριλήσσια

Σύνδεση με την πηγή

 

 

Συναγερμός έχει σημάνει στα Βόρεια Προάστια στην περιοχή των Βριλησσίων, καθώς τα ξημερώματα εξαφανίστηκε ένας ανήλικος, ένα 16χρονο παιδί, ο Κωνσταντίνος Π.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του 'Χαμόγελου του Παιδιού' το πρωί της Παρασκευής 12 Αυγούστου και από τις 4:30 έως 7:00π.μ., εξαφανίστηκε από το σπίτι του στα Βριλήσσια ο ανήλικος Κωνσταντίνος.

Ο Κωνσταντίνος έχει ύψος 1,75 μ., ζυγίζει 55 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μπλε σορτς και λευκή μπλούζα.

Ιδιαίτεροι λόγοι υγείας καθιστούν επιτακτική την ανάγκη για τον άμεσο εντοπισμό του παιδιού.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με 'Το Χαμόγελο του Παιδιού' όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

 

Σύνδεση με την πηγή

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
www.MichaelidesPost.Com 2016

 

Όταν δεις την εμφάνιση της Olivia Palermo δεν θα θέλεις να ξαναφορέσεις τακούνια

Σύνδεση με την πηγή

 

Υπάρχει μία κοινή εσφαλμένη αντίληψη που έχουν πολλές γυναίκες, το οτι δεν είσαι πραγματικά προσεγμένη αν δεν φοράς τακούνια. Εμείς προτείνουμε σε αυτή τη περίπτωση να ρίξεις μια ματιά στην Olivia Palermo. Με σωστές στιλιστικές αναλογίες, έξυπνους συνδυασμούς και κομψά κομμάτια, κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει την Olivia πως δεν είναι αρκετά προσεγμένη, ακόμα κι όταν τα παπούτσια που φοράει είναι flat.

Το οποίο, απ' οτι φαίνεται, είναι συχνό φαινόμενο. Από το κόκκινο χαλί στο front row του Fashion Week, η Olivia έχει αποδείξει έμπρακτα πως δεν υπάρχει καμία ντροπή στο να αφήσεις τα τακούνια σου στην άκρη. Στην πραγματικότητα, μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως το να φοράς flat παπούτσια με τα καλά σου φορέματα και μπλούζες μπορεί να δώσει στο look σου έναν εντελώς νέο αέρα.

Δες παρακάτω μερικά styling tips από την Olivia Palermo που θα σου δώσουν την απαραίτητη έμπνευση.

 

Συνέχεια εδώ

 

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
www.MichaelidesPost.Com 2016

 

Eurostat: Χωρίς απασχόληση, εκπαίδευση και κατάρτιση το 26,1% των νέων Ελλήνων

Σύνδεση στην πηγή

 

 

Πάνω από ένας στους τέσσερις νέους, ηλικίας 20-24 ετών στην Ελλάδα (26,1%), δεν έχει απασχόληση, ούτε βρίσκεται σε πρόγραμμα εκπαίδευσης ή κατάρτισης, σύμφωνα με τα στοιχεία του 2015, που έδωσε την Πέμπτη στη δημοσιότητα η Eurostat.

Το ποσοστό αυτό κατατάσσει την Ελλάδα στη δεύτερη υψηλότερη θέση στην ΕΕ, μετά την Ιταλία (31,1%), ενώ στην τρίτη θέση βρίσκονται η Κροατία και η Ρουμανία (24,1%) και ακολουθούν η Βουλγαρία (24%), η Ισπανία και η Κύπρος (22,2%).

 

Συνέχεια εδώ

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
www.MichaelidesPost.Com 2016

 

Γαλλογερμανικός πόλεμος στα Δημοτικά

Σύνδεση στην πηγή

 

'Πόλεμος' για την επιλογή της δεύτερης ξένης γλώσσας στα δημοτικά σχολεία, εξαιτίας των αλλαγών που επέφερε φετινή εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας, μαίνεται το τελευταίο διάστημα σε πολλές σχολικές μονάδες της χώρας.

Σύμφωνα με εκπαιδευτικούς και γονείς, εξαιτίας των αλλαγών που υπάρχουν στα κριτήρια για τη σύσταση τμημάτων δεύτερης ξένης γλώσσας στην Ε΄ δημοτικού (γερμανικά ή γαλλικά), κάποιες σχολικές μονάδες θα είναι αποκλειστικά 'γαλλόφωνες' όσον αφορά τη διδασκαλία δεύτερης ξένης γλώσσας ή 'γερμανόφωνες'. Υπολογίζουν, μάλιστα, με βάση τα στατιστικά στοιχεία από τις δηλώσεις των μαθητών για το ποια ξένη γλώσσα επιθυμούν να διδαχθούν στην Ε΄ δημοτικού, ότι το 1/3 εξ αυτών δεν θα παρακολουθεί αυτή που επιθυμεί.

 

Συνέχεια εδώ

 

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
www.MichaelidesPost.Com 2016

 

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους