Ricken Patel - Avaaz: Το ψήφισμα που θα αλλάξει τη ζωή μαςΑγαπητό κίνημα του Avaaz,Η οδύσσεια προς την αλλαγή του κόσμου μας απαιτεί να διανύσουμε πρώτα το πιο δύσκολο ταξίδι: το εσωτερικό ταξίδι για την αλλαγή των εαυτών μας. Όταν 500.000 από εμάς δεσμευτούμε να υιοθετήσουμε 3 απλές αλλά σημαντικές αξίες για το 2015, θα προσκαλέσουμε παγκόσμιους ηγέτες να τις ασπαστούν:


Υπόγραψε
Ο Νταγκ Χάμαρσκελντ, ο μεγάλος ηγέτης των Ηνωμένων Εθνών, είχε πει κάποτε ότι δεν θα καταφέρουμε ποτέ να φέρουμε ουσιαστική αλλαγή στον κόσμο μας αν δεν «διανύσουμε πρώτα το πιο δύσκολο ταξίδι». Το εσωτερικό μας ταξίδι.  

Η δυνατότητα του καθενός και καθεμιάς από μας να δημιουργήσουμε τον κόσμο που ονειρευόμαστε εξαρτάται απ'το προσωπικό μας ταξίδι – το ταξίδι απ'τον φόβο προς την αγάπη, με εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας.  

Έχουμε συσπειρωθεί εκατοντάδες φορές ως κίνημα μέσα από πολιτικές εκστρατείες. Τώρα που άρχισε το νέο έτος ας συσπειρωθούμε μέσα απ΄την πιο σημαντική εκστρατεία – την εκστρατεία για να αλλάξουμε τους εαυτούς μας και να «γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε». Ας το κάνουμε για εμάς, για όλους τους ανθρώπους που αγαπάμε και για αυτόν τον πλανήτη που είναι το σπίτι μας.  

Το κίνημά μας ψήφισε 3 απλές αξίες ως τις πιο σημαντικές για να εφαρμόσουμε το 2015. Όταν 500.000 από εμάς δεσμευτούμε να τις υιοθετήσουμε, θα καλέσουμε παγκόσμιους ηγέτες να ασπαστούν τις αξίες μας. Θα έρθουμε σε επικοινωνία 3 φορές μέσα στο 2015 για να δούμε πώς τα πάμε – κάνε κλικ για να υπογράψεις τη δέσμευση προς τους εαυτούς μας για το νέο έτος:

https://secure.avaaz.org/el/three_principles_loc/?bNelPib&v=51358

Τα εσωτερικά μας ταξίδια είναι βαθύτατα προσωπικά. Αλλά είναι εκπληκτικό ότι ως άνθρωποι αγαπάμε, φοβόμαστε και ελπίζουμε για τα ίδια πράγματα. Πάνω απ΄το 97% του κινήματός μας στηρίζει ακράδαντα και τις 3 αξίες της δέσμευσής μας.  

Οι ομάδες μπορούν να ασκήσουν μεγάλη επιρροή στα άτομα που τις απαρτίζουν – είτε για καλό, είτε για κακό. Το Avaaz είναι μια εξαιρετική ομάδα αισιόδοξων, έμπρακτα ιδεαλιστών ανθρώπων που επιλέγουμε να συμμετέχουμε, να υπογράφουμε ψηφίσματα ή να στηρίζουμε οικονομικά όταν κανείς άλλος δεν δίνει σημασία. Έχω εκπλαγεί απ΄την σοφία και τον ανθρωπισμό των μελών αυτού του κινήματος. Απ'ότι φαίνεται είμαστε καλή επιρροή ο ένας για τον άλλο :)  

Κάνε κλικ για να δεις τις 3 αξίες και αν συμφωνείς δεσμεύσου να τις εφαρμόσεις το 2015:

https://secure.avaaz.org/el/three_principles_loc/?bNelPib&v=51358

Κάθε μέρα ξυπνάω νιώθοντας ευγνώμων για την αλλαγή που μαζί φέρνουμε στον κόσμο. Για εμένα θα είναι μια συναρπαστική ευκαιρία να ακούσω ιδέες και σχόλια απ'όλους για το πώς μπορώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος το 2015. Κι αν προσκαλέσουμε και τους παγκόσμιους ηγέτες να συμμετέχουν, θα μπορούσαμε να ασκήσουμε τεράστια θετική επιρροή στα δικά τους, εσωτερικά ταξίδια ώστε να γίνουν σοφότεροι για το καλό όλων μας. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι'αυτό που ξεκινάμε μαζί!  

Με ελπίδα και ευγνωμοσύνη,
Ο Ricken, μαζί με τον Danny, τη Nataliya και ολόκληρη την ομάδα του Avaaz

Στήριξε το Κίνημα του Avaaz!
Χρηματοδοτούμαστε εξολοκλήρου από μικρο-δωρεές πολιτών και δεν δεχόμαστε χρήματα ούτε από κυβερνήσεις, ούτε από εταιρίες. Η αφοσιωμένη ομάδα μας κάνει κάθε δωρεά, ακόμα και την πιο μικρή, να έχει πραγματικό αντίκτυπο στη δράση μας. Donate to Avaaz

Το Avaaz είναι ένα κίνημα 40 εκατ. πολιτών απ'όλο τον κόσμο
το οποίο αγωνίζεται για να διασφαλίσει ότι οι απόψεις και οι αξίες των λαών του κόσμου όχι μόνο ακούγονται, αλλά και διαμορφώνουν παγκόσμιες πολιτικές αποφάσεις. (Η λέξη 'Avaaz' σημαίνει 'φωνή' ή 'τραγούδι' σε πολλές γλώσσες.) Τα μέλη του Avaaz βρίσκονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη και η ομάδα μας είναι διασκορπισμένη σε 18 χώρες και 6 ηπείρους, και λειτουργεί σε 17 γλώσσες. Μάθε περισσότερα για τις μεγαλύτερες εκστρατείες του Avaaz εδώ, ή ακολούθα μας στο Facebook και το Twitter.

Λαμβάνεις αυτό το email επειδή στις 2014-...-... υπέγραψες το ψήφισμα "Στη μνήμη των παιδιών του Πακιστάν" χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email: ???????@?????.com.
Για να βεβαιωθείς ότι τα emails από το Avaaz εμφανίζονται στα εισερχόμενά σου, παρακαλούμε πρόσθεσε το avaaz@avaaz.org στις επαφές σου. Αν θέλεις να αλλάξεις το email σου, τη γλώσσα ή άλλα στοιχεία σου επικοινώνησε μαζί μας ή αν θέλεις να σταματήσεις να λαμβάνεις emails κάνε κλικ εδώ.


Αν θέλεις να επικοινωνήσεις με το Avaaz, παρακαλούμε μην απαντήσεις σ'αυτό το email. Αντ'αυτού, γράψε μας μέσω αυτής της σελίδας: www.avaaz.org/el/contact ή πάρε μας τηλ. στο +1-888-922-8229 (ΗΠΑ). 

 bostanistas: Το υπέρ θερμαντικό: αυγά ψητά με σάλτσα


bostanistas.gr
Συνταγές
του Δημήτρη Μπούτου
14/01/15, 05:28
Αυγό ψημένο με τις κριτσανιστές άκρες του να μπερδεύονται μέσα σε σπιρτάτη σάλτσα ντομάτας και το τυρί να λιώνει όσο ανακατώνεις με το πηρούνι, κάνοντας τις μπουκιές όλο και πιο αλμυρές… χορταίνει και ευφραίνει!
της Λεονί Σταφυλά
14/01/15, 04:58
Φυλλομετρώντας τις κάρτες των συνταγών από το ιστορικό εστιατόριο της Ασκληπιού, "Καλλίστη", τις θυμάμαι όλες, μία προς μία. Και την ποντιακή τάρτα! Με σπανάκι, κιμά και γιαούρτι, δημιούργημα νομίζω της Νένας Ισμυρνόγλου.
Bostanistas.gr © 2013
Απεγγραφή από το Bostanistas Newsletter
www.hellinika.gr

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους