Καταγγελία-καταπέλτης από Χουντή: Η Ελλάδα έχασε 6 δισ. ευρώ στο Eurogroup

Προς την πηγή....

 

 

Περίπου έξι δισεκατομμύρια ευρώ έχασε η Ελλάδα με τη συμφωνία του Eurogroup του περασμένου Μαΐου, όπως καταγγέλλει ο ευρωβουλευτής Νίκος Χουντής, επικαλούμενος απάντηση που του έδωσε ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί.

Σύμφωνα με τον κ. Χουντή, ο γάλλος επίτροπος του απάντησε ότι οι ευρωπαίοι εταίροι δεν έχουν αναλάβει καμία δέσμευση να καταβάλουν στη χώρα μας χρήματα που ισοδυναμούν με τα κέρδη των ελληνικών ομολόγων τα οποία βρίσκονται στα χαρτοφυλάκιά των κεντρικών τραπεζών της ευρωζώνης.

 

Περισσότερα….

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Crash test: κατσικίσιο vs αγελαδινό γάλα

Σύνδεση στην πηγή...

 

Στην πραγματικότητα και τα δυο περιέχουν  θρεπτικά συστατικά  , είτε σε μεγαλύτερη ποσότητα είτε σε μικρότερη.

 Το  κατσικίσιο γάλα  λέγεται ότι είναι πιο  εύπεπτο  από το αγελαδινό λόγω του ότι περιέχει λιγότερη λακτόζη. Έτσι, μπορούν να το καταναλώνουν άτομα με  δυσανεξία στη λακτόζη  . Επίσης, το κατσικίσιο γάλα δεν προκαλεί και δεν επιβαρύνει τις ήδη υπάρχουσες αλλεργίες ή όσους πάσχουν από άσθμα. Τα κατσικάκια είναι ελευθέρας βοσκής, άρα έχουν μικρότερη επιβάρυνση από αντιβιοτικά και ορμόνες.

 Το αγελαδινό γάλα από την άλλη είναι καλή πηγή  ζωικής πρωτεΐνης  , περιέχει φυσικά σάκχαρα, ασβέστιο, κάλιο, φώσφορο, μαγνήσιο, καθώς και βιταμίνες του συμπλέγματος Β και βιταμίνη Α.

 

Περισσότερα….

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους