Η Google παρουσίασε τα κινητά τηλέφωνα Pixel με έξτρα νοημοσύνη

Σύνδεση στην πηγή...

 

H Google «έριξε το γάντι» στην Apple, στη Samsung και στις άλλες εταιρείες που παράγουν «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα, παρουσιάζοντας τη δική της σειρά smartphones με τεχνητή νοημοσύνη, με την ονομασία Pixel.

 

Η χρησιμοποίηση της ονομασίας αυτής αντί για Nexus, δείχνει μια προσπάθεια της εταιρείας να χαράξει μια διαχωριστική γραμμή με το -όχι τόσο πετυχημένο- παρελθόν της στην κινητή τηλεφωνία έως τώρα.

 

Αντί απλώς να τροφοδοτεί με το λογισμικό της τους κατασκευαστές συσκευών ή να τους αναθέτει να φτιάξουν τα τηλέφωνά της (όπως έκανε με τα Nexus από το 2010), η Google φαίνεται πως αυτή τη φορά αποφάσισε να ανακατευτεί για τα καλά με τον σχεδιασμό, την κατασκευή και πώληση των καθαρά δικών της smartphones, «κοντράροντας στα ίσια» τα iPhones και τα Galaxy.

 

Περισσότερα…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Φυσικό αέριο: Είναι η πιο οικονομική λύση;

Σύνδεση στο άρθρο...

 

 

Τη στιγμή που από 1/12017, βενζίνη πετρέλαιο και υγραέριο ακριβαίνουν αρκετοί εξετάζουν άλλες λύσεις όπως το ρεύμα ή το φυσικό αέριο. Ειδικά μάλιστα μετά τις πρόσφατες μειώσεις κατά 5% που εξήγγειλε η ΔΕΠΑ.

ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ (μηχανολόγου, μηχανικού)

 

Όλο το άρθρο εδώ…..

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Η Mercedes αποκαλύπτει πολυτελή αεροσκάφη και εσωτερικούς χώρους γιοτ

Σύνδεση στην πηγή...

 

Δεν είναι λίγες εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων που πλέον δραστηριοποιούνται και σε άλλους χώρους, ακόμη και πέρα από τον κόσμο του αυτοκινήτου. Η Bentley έχει μια σειρά από έπιπλα, η Porsche δημιούργησε μια high-end κουζίνα, και τώρα η Mercedes εξερευνεί νέους κόσμους!

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Συγκεκριμένα, μας παρουσιάζει εσωτερικούς χώρους αεροσκαφών και θαλάσσιων σκαφών αναψυχής. Μία γεύση από αυτά μπορεί να πάρει όπους βρεθεί στο Yacht Show του Μονακό αυτές τις μέρες. Το εσωτερικό για… αεροσκάφη, έχει σχεδιαστεί για να χωρέσει σε ένα A320 Airbus ή Boeing 737. Σύμφωνα με τη Mercedes, τα όρια ανάμεσα στα έπιπλα, τη διακόσμηση και τους χώρους είναι «θολά», ώστε το όλο το εσωτερικό να φαίνεται σαν ένας ενιαίος χώρος.

 

Περισσότερα…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Νέες Suzuki V-Strom 1000/1000 XT MY2017

Σύνδεση στην πηγή...

 

Τρία χρόνια μετά την παρουσίασή του, το V-Strom 1000 δεύτερης γενιάς αναβαθμίζεται και αποκτά περισσότερο ηλεκτρονικό χαρακτήρα. Παράλληλα και μια σπέσιαλ έκδοση ΧΤ για όσους αγαπούν την περιπέτεια.

 

KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΒΙΤΣΙΛΑΚΗΣ

 

Από το 2017, ο υποψήφιος αγοραστής μεγάλου on/off μοντέλου θα έχει να επιλέξει (και) ανάμεσα σε δύο εκδόσεις Suzuki V-Strom 1000.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει σίγουρα η έκδοση ΧΤ, με τις πανέμορφες -και έτοιμες να δεχθούν ελαστικά "tubeless"- ακτινωτές ζάντες, καθώς και το τιμόνι μεταβλητής διατομής.

 

Περισσότερα…

 

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Παιδί-θαύμα: 10χρονος Έλληνας σε Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ

Σύνδεση στην πηγή...

 

Ο 10χρονος Ουίλιαμ (Βασίλειος) Μαΐλλης, με καταγωγή από την Κάλυμνο, είναι ο νεότερος μαθητής που αποφοίτησε ποτέ από δημόσιο Λύκειο στις ΗΠΑ και έγινε δεκτός σε πολλά πανεπιστήμια, μεταξύ των οποίων και το φημισμένο Carnegie Mellon University.

Οι γονείς του, όμως, επέλεξαν το Community College of Allegheny County, ούτως ώστε να ξεκινήσει τις σπουδές του από ένα μικρότερο κολέγιο. Ο Ουίλιαμ ξεκίνησε με ενθουσιασμό τις σπουδές του και για το πρώτο τετράμηνο έχει πάρει πέντε μαθήματα και συγκεκριμένα Άλγεβρα, Αγγλική φιλολογία, Ιστορία του 20ού αιώνα, Ανθρωπολογία και Φιλοσοφία της Θρησκείας.

 

Περισσότερα…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Φθινοπωρινές ιώσεις: Πώς να προστατευθούμε;

Σύνδεση στην πηγή...

 

Με την έλευση του Οκτωβρίου μπαίνουμε για τα καλά σε ρυθμούς φθινοπώρου αλλά και σε περίοδο έξαρσης των ιώσεων του ανώτερου αναπνευστικού και των κρυολογημάτων, που οφείλονται στην αλλαγή του καιρού και στο συγχρωτισμό με άλλα άτομα σε κλειστούς χώρους, όπως τα γραφεία, οι σχολικές αίθουσες και τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Πιο ευάλωτα σε αυτές είναι τα μικρά παιδιά, τα οποία έχουν αδύναμο ανοσοποιητικό και παράλληλα λόγω της ηλικίας τους δεν έχουν μάθει ακόμα να τηρούν τους κανόνες υγιεινής, αλλά και οι ηλικιωμένοι, που συχνά πάσχουν από χρόνια προβλήματα υγείας τα οποία εξασθενούν τον οργανισμό τους και επιβαρύνουν την αναπνευστική λειτουργία τους.

 

Περισσότερα…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους