Διαβεβαιώσεις κυβέρνησης προς Βρυξέλλες για τα προαπαιτούμενα

Σύνδεση στην πηγή...

 

 

Η ελληνική κυβέρνηση δεσμεύτηκε να ολοκληρώσει τα 15 προαπαιτούμενα που εκκρεμούν για να εκταμιευθεί η δόση των 2,8 δισ. ευρώ ανέφερε σήμερα από τις Βρυξέλλες ανώτερος αξιωματούχος της Ευρωζώνης, δύο ημέρες πριν το άτυπο

Eurogroup στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας. Σημειώνεται ότι η προθεσμία που έχει συμφωνηθεί λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου.

Ο ίδιος αξιωματούχος ξεκαθάρισε ότι εκκρεμεί ο διορισμός των μελών του εποπτικού συμβουλίου των υπερταμείου αλλά και ότι η διαθεσιμότητα των 2,8 δισ. ευρώ λήγει στα τέλη Οκτωβρίου.

 

Περισσότερα…

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Νέα σενάρια για αύξηση των τελών κυκλοφορίας!

Σύνδεση στην πηγή...

 

Σενάρια βάσει των οποίων το υπουργείο Οικονομικών επιζητά να διασφαλίσει για τα Δημόσια Ταμεία ποσό της τάξης των 1,1 δισ. ευρώ.

Οι νέοι σχεδιασμοί της κυβέρνησης περιλαμβάνουν τη μεταφορά των φορολογικών βαρών από τα παλαιότερα οχήματα υψηλού κυβισμού στα νεότερα οχήματα μικρού κυβισμού.

Ειδικότερα φέρεται να εξετάζεται ο υπολογισμός των τελών κυκλοφορίας με βάση τους ρύπους και για όσα οχήματα έχουν κυκλοφορήσει από την 1η Ιανουαρίου 2007 και μετά. Σήμερα ο υπολογισμός των τελών κυκλοφορίας με τους ρύπους γίνεται για τα οχήματα που έχουν κυκλοφορήσει από την 1η Νοεμβρίου 2010 και μετά, ενώ για τα παλαιότερα οχήματα τα τέλη υπολογίζονται με βάση τον κυβισμό και το έτος πρώτης κυκλοφορίας. Αυτή η αλλαγή αναμένεται να φέρει επιβαρύνσεις για οχήματα ηλικίας έως 9 ετών.

 

Περισσότερα….

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

Έτρωγε burgers, οδηγούσε σαράβαλο και... άφησε δωρεά σε Πανεπιστήμιο 4 εκατ. δολάρια

Μετάβαση στην πηγή...

 

Ο Robert Morin περνούσε τον ελεύθερό του χρόνο τρώγοντας όσο λιγότερο μπορούσε και συγκεκριμένα φθηνό junk food, κάνοντας μια λητή ζωή, οδηγώντας ένα παλιό αυτοκίνητο Plymouth του 1992, ενώ του άρεσε να διαβάζει πολύ.

Σύμφωνα με τον οικονομικό του σύμβουλο Edward Mullen, «ηταν ένας πολύ ασυνήθιστος κύριος. Ετρωγε πατατάκια και μια κόκα κόλα για πρωινό, έπαιρνε ντελίβερι ένα burger στη βιβλιοθήκη και στο σπίτι του έτρωγε κατεψυγμένο φαγητό γιατί το μόνο πράγμα που δούλευε εκεί ήταν ένας φούρνος μικροκυμάτων», είπε στην αμερικανική Globe.

 

Συνέχεια εδώ…

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους