H WhatsApp ετοιμάζεται να μοιραστεί τον αριθμό τηλεφώνου σας με το... Facebook

Σύνδεση στην πηγή...

 

Εκνευρισμό έχει προκαλέσει στους χρήστες της δημοφιλούς εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp η ανακοίνωση ότι οι τηλεφωνικοί αριθμοί θα κοινοποιηθούν σταδιακά στη 'μαμά' εταιρία, το Facebook.

Παρότι το κοινωνικό δίκτυο του Μαρκ Ζάκερμπεργκ δεν είναι πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων, τα τηλέφωνα των χρηστών του είναι ιδιαίτερα χρήσιμα. Και αυτό γιατί θα αποκτήσει τη δυνατότητα να 'στοχεύει' ακόμα καλύτερα τις διαφημίσεις που εμφανίζονται στη σελίδα.

Η κίνηση αυτή, που κατά πολλούς ήταν αναμενόμενη, δείχνει μια αλλαγή στάσης του WhatsApp, που εδώ και καιρό διαμηνύει ότι η προστασία των προσωπικών δεδομένων του ενός δισεκατομμυρίου των χρηστών της αποτελεί προτεραιότητα.

 

Συνέχεια εδώ…

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
www.MichaelidesPost.Com 2016

 

Πανελλαδικές: Η πρώτη των πρώτων στο Παιδαγωγικό Θεσσαλονίκης είναι 52 ετών!

Σύνδεση στην πηγή...

 

Η πρώτη των πρώτων στο Παιδαγωγικό Θεσσαλονίκης δεν είναι μια τυπική υποψήφια. Η Κυριακή Τζοβάννη είναι 52 ετών και μητέρα δύο παιδιών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα 'Μακεδονία', μετά τους γιους της - οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους σε στρατιωτικές σχολές- φέτος ήρθε η δική της σειρά να καθίσει στα πανεπιστημιακά έδρανα, καθώς στα 52 χρόνια της αποφάσισε να δώσει τη μάχη των πανελληνίων εξετάσεων, επιτυγχάνοντας την εισαγωγή της και μάλιστα στην πρώτη θέση μεταξύ των συνυποψηφίων της από τα εσπερινά λύκεια.

Όπως εξήγησε η ίδια η κυρία Τζοβάννη, μιλώντας στην εφημερίδα, στο τέλος της τρίτης γυμνασίου αναγκάστηκε να διακόψει τη φοίτησή της στο σχολείο για λόγους πέρα από τη θέλησή της.

 

Συνέχεια εδώ…

 

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
www.MichaelidesPost.Com 2016

 

Ο πρώτος της Νομικής στέλνει το καλύτερο μήνυμα στην πολιτική σκηνή της χώρας

Σύνδεση στην πηγή...

 

Από τη Θεσσαλονίκη είναι ο πρώτος της Νομικής στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις, και ονομάζεται Παντελής Μαρκούλης. Ο νεαρός έδωσε μια μικρή συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, και τάχθηκε υπέρ της δημόσιας εκπαίδευσης αλλά και κατά της πολιτικής σκηνής της χώρας ως έχει. Τόνισε πως θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα και να σπουδάσει εδώ, παρά την απαξίωση που έχει υποστεί ο ακαδημαϊκός χώρος λόγω οικονομικής κρίσης. Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε πως η δική του γενιά είναι εκείνη που πρέπει να δώσει ελπίδα στον τόπο και να πάρει στα χέρια της την ανοικοδόμηση του.

"Ίσες ευκαιρίες, όχι μόνο εξαγγελίες"

 

Συνέχεια εδώ…

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
www.MichaelidesPost.Com 2016

 

Κρατούμενοι μαθητές εισήχθησαν σε ανώτατα ιδρύματα

Σύνδεση στην πηγή...

 

 

«Κύριε Πέτρο, τα κατάφερα!», «Είμαι πολύ χαρούμενος, πέρασα στη σχολή που ήθελα!», «Νόμιζα πως δεν θα τελείωνα ούτε το λύκειο και τώρα είμαι φοιτητής!», τα τηλεφωνήματα που δέχθηκε ο διευθυντής του λυκείου στο ΕΚΚΝΑ (Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα) Πέτρος Δαμιανός από τα παιδιά του, τους τέσσερις μαθητές-κρατούμενους που πέτυχαν στις Πανελλαδικές μόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα.

«Η αγωνία τους ήταν πολύ μεγάλη. Ρωτούσαν καθημερινά "έχουμε κανένα νέο για τις εξετάσεις;". "Μπα, εγώ δεν θα περάσω", έλεγε κάποιος άλλος...», αρχίζει να λέει ο κ.Δαμιανός. «Φέτος, ήταν πολύ καλή χρονιά – πέρασαν και οι τέσσερις υποψήφιοι.

 

Συνέχεια εδώ…

 

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
www.MichaelidesPost.Com 2016

 

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους