Vassilis: Υπογράψτε εδώ και διαδώστε


Υπογράψτε εδώ και διαδώστε

 

ΟΧΙ στην ταφή των χημικών απόβλητων στην θάλασσα της Κρήτης
--
new edition of elafile.net

bostanistas: Newsletter 1/3/2014


bostanistas.gr
Θέματα
του Κώστα Λιονουδάκη
01/03/14, 07:37
Η άνοιξη μας έφτασε, εμπρός βήμα ταχύ! Ας την προϋπαντήσουμε λοιπόν, δημιουργώντας υπέροχους ανθώνες με δύο minimal ανοιξιάτικα ανθόφυτα, το αγήρατο και το άλυσσο. Ιδανικά για αβαθείς γλάστρες και ζαρντινιέρες, σε βραχόκηπους, ακόμη και για εδαφοκάλυψη ή για χαμηλή ανθισμένη μπορντούρα.
Συνταγές
της Καλής Δοξιάδη
01/03/14, 07:35
Άλλο της ελάττωμα είναι ότι έχει ελάχιστη σάρκα σχετικά με το κέλυφός της, πράγμα που σημαίνει πολύ «ξεφλούδισμα» για λίγο ψαχνό. Έχει όμως και δύο προτερήματα. Το πιο σημαντικό είναι η νοστιμιά της και το δεύτερο, εξίσου υπολογίσιμο στις μέρες μας, η φθήνια της (3 ευρώ το κιλό στην αγορά της Κέρκυρας).
της Άννας Γαλανού
01/03/14, 07:28
Η φιλοξενία είναι που μετράει, θα πουν πολλοί, η καλή καρδιά. Και ίσως έχουν δίκιο. Σε όλους έχει συμβεί, αυθόρμητα να καλέσουμε στο σπίτι δυο - τρεις φίλους αλλά να κομπιάζουμε γιατί δεν έχουμε κάτι της προκοπής να τους φιλέψουμε. Πολλοί έχουν το χάρισμα από το τίποτα, από ένα μισοάδειο ψυγείο και μια ανασκαφή στα ντουλάπια της κουζίνας, να φτιάξουν πραγματικό δείπνο - όχι σαν του Χότζα!
της Ευφροσύνης Κάτσουνα
01/03/14, 07:27
Δυο μέρες πριν την Καθαρά Δευτέρα και τη Σαρακοστή, τα θαλασσινά ετοιμάζονται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο τραπέζι μας. Το χταπόδι είναι αγαπημένος μεζές, αρκεί να έχει μαγειρευτεί όπως πρέπει, και βασικός κανόνας είναι ότι ποτέ, ποτέ, δεν προσθέτουμε νερό όταν το μαγειρεύουμε...
Bostanistas.gr © 2013
Απεγγραφή από το Bostanistas Newsletterpowered by phplist v 2.10.12, © tincan ltd--

new edition of elafile.net

WWF Greece: Κρατάει ο χιμπατζής τα κλειδιά σου;Περισσότερα από 60 προϊόντα
σε τιμές από 0,20€ μέχρι 10,00€

...κι όμως! ...περιηγηθείτε στις σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και ανακαλύψτε περισσότερα από 60 προϊόντα της συλλογής μας... με τιμή μέχρι 10,00€!
Και μην ξεχνάς, με κάθε αγορά σου βοηθάς το WWF να συνεχίσει τη δράση του!
Λεμπέση 21, 117 43 Αθήνα - Τηλ.: 210 3314893, Fax: 210 3247578 - www.wwf.gr
Σε περίπτωση που δεν θέλετε να λαμβάνετε email από το WWF, παρακαλούμε ενημερώστε μας στη διεύθυνση support@wwf.gr
EAN DEN BOREITE NA DIAVASETE TO EMAIL DEITE TO EDO
--

new edition of elafile.net

bostanistas: Newsletter 10/2/2014


bostanistas.gr
Θέματα
του Δημήτρη Μπούτου
10/02/14, 08:32
Εδώ και δύο εβδομάδες λίγο μετά τον κόμβο του Αγίου Στεφάνου, στο Κρυονέρι, λειτουργεί μια στεγασμένη λαϊκή αγορά νέας κοπής, όπου παραγωγοί από' όλη τ&eta ;ν Ελλάδα συστήνουν και πωλούν οι ίδιοι τα, βιολογικά και παραδοσιακά, προϊόντα τους. Πρόκειται για το Farmers republic, που στήθηκε σύμφωνα με τα πρότυπα των διεθνών farmers' markets.
Παραγωγοί + προϊόντα
της Χριστίνας Ταχιάου
10/02/14, 08:00
Από καιρό το είχε βάλει πείσμα να δημιουργήσει ένα νέο προϊόν με βάση το γιαούρτι. Σε μια περίοδο με τεράστιες οικονομικές δυσκολίες ο μηχανικός παραγωγής και διοίκησης από το Δοξάτο Δράμας κατάφερε, με ελάχιστο κεφάλαιο, να κυκλοφορήσει στην αγορά το ΚΕΦΙ, γιαουρτοποτό με φυσικό χυμό ρόδι, σύκο και μέλι.
Συνταγές
της Θάλειας Τσιχλάκη
10/02/14, 07:52
Στο σπίτι μας, τον χειμώνα, τρώγαμε συχνά μπορτς. Αρχικά το έφτιαχνε η γιαγιά μου. Εκείνη την εποχή, όχι μόνο δεν είχα συνειδητοποιήσει την πολυεθνική διάσταση αυτής της σούπας, δεν ήξερα καν πως δεν συνήθιζαν να την μαγειρεύουν κι όλοι οι άλλοι γύρω μας.
Bostanistas.gr © 2013
Απεγγραφή από το Bostanistas Newsletterpowered by phplist v 2.10.12, © tincan ltd--

new edition of elafile.net

Axileas: Καλό μήνα ... ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ--
new edition of elafile.net

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους