Translate

Το Ιράν απειλεί τον Ομπάμα: Αν επιτεθείς στη Συρία θα βιάσουμε την κόρη σου

Το Ιράν απειλεί τον Ομπάμα: Αν επιτεθείς στη Συρία θα βιάσουμε την κόρη σου

[image: Το Ιράν απειλεί τον Ομπάμα: Αν επιτεθείς στη Συρία θα βιάσουμε την κόρη σου]Σοκ προκαλεί η απειλή Ιρανός πρώην αξιωματούχου κατά του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα ότι σε περίπτωση που οι ΗΠΑ επιτεθούν στη Συρία τότε θα υπάρξουν μαζικές απαγωγές Αμερικανών υπηκόων καθώς και θα βιαστεί και δολοφονηθεί μια από τις δύο κόρες του προέδρου Ομπάμα. Οι πρωτοφανείς απειλές που εκτοξεύει το Ιράν... κατά της Ουάσινγκτον, εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας στο Κογκρέσο για τη συριακή κρίση έρχονται από τον Αλιρέζα Φοργκάνι, πρώην κυβερνήτης της νότιας επαρχίας του Ιράν, Kις και αναλυτής... περισσότερα » 
 
 

Στην Αγία Πετρούπολη ο κόσμος έπεσε ξανά στο τείχος…

** **Σημειώνει ο *Δημήτρης Γιαννακόπουλος* Οι μεγαλύτερες κρίσεις για τον άνθρωπο, τον καθένα από εμάς δηλαδή, εκδηλώνονται όταν κάποια στιγμή συγκρουστούμε με το ντουβάρι. Μετά από αυτό δεν υπάρχει λύση που θα μπορούσαμε να δώσουμε ατομικά, εάν προηγουμένως δεν υποστούμε κάποιο είδος ψυχανάλυσης ή γενικότερα ψυχοθεραπείας. Ε, στο σημείο αυτό βρίσκεται πλέον η ανθρωπότητα. Έπεσε με ορμή σε ένα αόρατο τείχος (και όχι απλώς ντουβάρι) κατασκευασμένο με τα υλικά του ολοκληρωτικού καπιταλισμού. Τί είναι αυτό, δεν καταλαβαίνω, ρωτά ο ....... σεβαστός μου Noam Chomsky! Δεν μπορώ να παρα... περισσότερα »
 
 

Πούτιν: ''Οι ισλαμιστές έριξαν τα χημικά''

*Επιμένει στη θέση του κατά μιας στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής των G20, που έλαβε χώρα στην Αγία Πετρούπολη στη Ρωσία, είπε ότι οι ισλαμιστές και όχι ο Άσαντ έριξαν τα χημικά στη Συρία.* Ο Πούτιν έκανε λόγο για προβοκάτσια από πλευράς των ισλαμιστών, οι οποίοι, όπως είπε, ήθελαν να ...... προσελκύσουν περισσότερη βοήθεια από το εξωτερικό. *Επίσης, πογράμμισε πως, σε περίπτωση στρατιωτικού πλήγματος, η Ρωσία θα βοηθήσει τη Συρία.* Μάλιστα, ο Πούτιν διέψευσε ότι οι ηγέτες της G-20 ήταν ... περισσότερα » 
 

Κάμερον σε Μέρκελ: Σήκω! Μου πήρες την θέση!

Και τι δεν έγινε στην Σύνοδο των G20 στην Αγία Πετρούπολη της Μόσχας. Ο Κάμερον μάλωσε με τον Πούτιν, ο Ομπάμα δεν τα βρήκε με τον Πούτιν και σε γενικές γραμμές το κλίμα δεν ήταν καλό. Αυτό όμως που έγινε μεταξύ του βρετανού πρωθυπουργού και της γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ, ήταν απίστευτο... Το βράδυ της Πέμπτης, κατά την διάρκεια θεάματος που διοργάνωσε ο Πούτιν προς τιμήν των υψηλών προσκεκλημένων του, η Ανγκελα Μέρκελ είπε ότι κρύωνε, αφού ήταν σε ανοικτό χώρο και ο Πούτιν, ως ιππότης και καλός οικοδεσπότης, έσπευσε να της δώσει μια κουβέρτα. Όμως σήμερα, δεύτερη ημέρα ... περισσότερα »
 
 
 

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους