Translate

ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29/12/2014



Η σημερινή αποτυχία εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας όπως ήταν, προβλέψιμο, φυσικό και αναμενόμενο απέτυχε παταγωδώς. Η ημερομηνία των Εθνικών εκλογών προσδιορίστηκε στις 25/01/2015. Σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα που να μην προλάβει κανείς (αν δεν ήταν ήδη έτοιμος) να αντιδράσει, από τις υγιείς πολιτικές και δημοκρατικές δυνάμεις που απέμειναν. Ο ΣΥΡΙΖΑ με δεκανίκια πάλι την ΔΗΜΑΡ που αλλάζει άρδην στρατόπεδο αρκεί να είναι μέσα στα πράγματα και με τους ΑΝΕΛ (το άλλο δεκανίκι απορρόφησης ψήφων από τη δεξιά δεξαμενή), ετοιμάζονται να κυβερνήσουν. Με το έτσι θέλω πάλι! Το σενάριο της Αμερικής βγαίνει και ξεδιπλώνεται για μία ακόμη φορά, καταργώντας στην κυριολεξία την ψήφο του ελληνικού λαού, που βρίσκεται πάλι σε δεινή θέση. Πριν όμως συμβούν όλα αυτά τα "έτοιμα" από πολύ καιρό σενάρια, ο ελληνικός λαός καλείται να πράξει τα αυτονόητα:
1. Να εξαφανίσει από τον πολιτικό χάρτη της Ελλάδος άπαξ και διαπαντός τα κόμματα Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ!
2. Να μαυρίσει στην κυριολεξία την ΔΗΜ.ΑΡ και τον πρόεδρό της κ. Κουβέλη.
3. Να μην στηρίξει κανείς ψηφοφόρος και κανείς πολιτικός το νέο κόμμα του Γιωργάκη Παπανδρέου που αυτός πρώτος μας ενέταξε με πλαστά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ στο ΔΝΤ, αποκομίζοντας τεράστια περιουσία από τα παιχνίδια με τα ελληνικά ομόλογα.
4. Να μην πέσει στα τυφλά στην "σίγουρη" υφαρπαγή της ψήφου του από το ΣΥΡΙΖΑ, (όλο το αποτυχημένο ΠΑΣΟΚ εκεί),διότι αφ΄ ενός ο «Άξελ» θα προωθήσει τα συμφέροντα της Νέας Τάξης, όπως έχει ήδη υποσχεθεί με το διαμελισμό της Ελλάδος και την νομιμοποίηση χιλιάδων παράνομων αλλοδαπών, που θα εγκατασταθούν μόνιμα και θα αντικαταστήσουν τον αμιγώς ελληνικό πληθυσμό της Χώρας μας.
5. Να υπερψηφίσει Συνασπισμούς μικρών αντιμνημονιακών κινημάτων με ελληνοκεντρική κατεύθυνση, με νέους, άφθαρτους, Πατριώτες και μη επαγγελματίες πολιτικούς, που το μόνο τους κριτήριο είναι ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ της Χώρας, όποιο κι αν είναι αυτό, ότι κι αν κοστίσει.
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ δια του Προέδρου του κ. Δημητρίου Μαντέ και άλλων προσωπικοτήτων, ανέλαβε ήδη από χτες πρωτοβουλία σύγκλισης 50 πολιτικών κινημάτων και πολιτικών φορέων σε χώρο των Αθηνών που θα ανακοινωθεί σύντομα.
Δηλώνουμε ότι θα είμαστε ΠΑΡΟΝΤΕΣ σε όλες τις πολιτικές εξελίξεις και θα διαφυλάξουμε το δικαίωμα του κάθε πολίτη να μαθαίνει από πρώτο χέρι την ΑΛΗΘΕΙΑ και μόνο, ενώ δεσμευόμαστε ότι δεν θα προβούμε σε καμία απόφαση τώρα και στο μέλλον, υπηρετώντας το Εθνικό Συμφέρον, πάντα με την εφαρμογή ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ σε όλα τα μεγάλα και ανοιχτά Εθνικά Θέματα της Χώρας, όπως προσανατολισμός, συμμαχίες, νόμισμα, μεταναστευτικό, ΕΟΚ και Ευρωπαϊκή κατεύθυνση.
Αν πριμοδοτηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με νωπή τη λαϊκή εντολή δεν θα ρωτήσει καν τι θέλουν οι Έλληνες πολίτες και θα εφαρμόσει την πολιτική των αφεντικών του, παραδίνοντάς μας δέσμιους σε χειρότερες καταστάσεις από τις προηγούμενες.
Έλληνες, ήρθε ο καιρός, μετά από πολλά πολλά χρόνια να μπει νέο και αμόλυντο αίμα στο ελληνικό κοινοβούλιο και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες να προκύψει ο πρώτος αγνός και πραγματικός Έλλην Κυβερνήτης αυτής της Χώρας και αυτόν θα τον αναδείξει ο ίδιος ο λαός, αφού θα είναι βγαλμένος μέσα από τα σπλάχνα του και όχι από τζάκια και αμερικανικά πανεπιστήμια.

Δημήτριος Μαντές
Πρόεδρος
ΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους