Translate

Άγιοι και Εκκλησία: 13.01.2015 γ!

Πρώτη Συνεδρία της Δ.Ι.Σ.

θε σήμερα Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015, στην πρώτη Συνεδρία Της για τον μήνα Ιανουάριο, η Διαρκής Ιερά Συνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου. Στην αρχη ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος ευχήθηκε εγκαρδίως στους Σεβασμιωτάτους Συνοδικούς Συνέδρους να είναι ευλογημένη η Νέα Χρονιά και να έχουν υγιεία, ώστε με δύναμη και επιτυχία να επιτελούν τα ευθυνοφόρα καθήκοντά τους. Στις ευχές του Μακαριωτάτου απήντησε αντευχόμενος, εκ μέρους και των Συνοδικών Συνέδρων, ο Σεβασμιώτατος... περισσότερα »

Ο Αρχιεπίσκοπος για τα θύματα στο Παρίσι.


Συλλυπητήρια επιστολή στον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Φρανσουά Ολάντ απέστειλε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος με αφορμή τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών στη Γαλλία. Διαβάστε περισσότερα »

Κοπή της Βασιλόπιτας του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού και Νήσων.


[image: 00]Για πρώτη φορά υλοποιείται πρόγραμμα επιμόρφωσης για τα στελέχη του Γραφείου Νέοτητας Με αφορμή την επέτειο για την ευλογημένη δωδεκαετή διαποίμανση της τοπικής μας εκκλησίας από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Επιφάνιο, το Γραφείο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού και Νήσων οργάνωσε και πραγματοποίησε με επιτυχία εορταστική εκδήλωση, κατά την οποία ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε και την κοπή της Βασιλόπιτας του Γραφείου Νεότητος. Την εκδήλωση προλόγισε ο προϊστάμενος του Γραφείου Νεότητας, π. Χριστοφόρος Καραμολέγκος, ο οποίος ευχαρίστησε από καρδιάς τον Σεβασ... περισσότερα »

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους