Translate

Πατρίδα μου νιώθω πως σε χάνω...

Πατρίδα μου νιώθω πως σε χάνω...

Προδομένη από ξενόφερτους , ξενοτραφείς και ξενοσπουδαγμένους πολιτικούς.
Εγκαταλελειμμένη από παρτάκηδες αδιάφορους κακομαθημένους και δειλούς Ελλαδίτες.
Στριμωγμένη σε ανύπαρκτα διλλήματα , αποδυναμωμένη και αποκαρδιωμένη, στέκεις θλιμμένη αναμένοντας το τέλος και την αρχή..
Μ' έναν πολιτικό κόσμο που αρνείται να καταλάβει ότι αυτός ο τόπος δεν μοιάζει με άλλους. Καλύτερος; Χειρότερος; Ποιός ξερει, ποιός νοιάζεται;
Διαφορετικός αλλά και τόσο οικείος σ' όποιον σε επισκεφτεί.
Σκληρός, με τ' αλάτι της θάλασσας να συναγωνίζεται την πέτρα σε μια αιώνια διαμάχη.
Αλλά και μαλακός με κλίμα τέλειο χωρίς ακρότητες...
Αλλά με ρεμπεσκέδες κατοίκους και άθλιους πολιτικούς...
Είσαι λάτρης αυτού του τόπου; Ταμπέλα: "Φασίστας" !
Είσαι λάτρης της οικογένειας και μιας ήρεμης ζωής για τα παιδιά σου: Ταμπέλα "Συντηρητικός"
Πιστεύεις σ ένα κράτος που θα προστατεύει τους κατοίκους του από έξωθεν απειλές και κινδύνους: Ταμπέλα "Στρατόκαβλος"
Πιστεύεις σε ένα κράτος που θα παρεμβαίνει όταν οι ιδιώτες "ξεφεύγουν" και το κέρδος τους γίνεται δυνάστης του λαού: Ταμπέλα "Αριστερούλης"
Πιστεύεις ότι όπως και στη φύση η καλύτερη λύση είναι η ισορροπία έτσι και στα εργασιακά η καλύτερη λύση είναι υγιής συνδικαλισμός και κρατικός παρεμβατισμός: Ταμπέλα "Παρωχημένος μετακομμουνιστής".
Πιστεύεις ότι οι ξένοι έχουν ανθρώπινα δικαιώματα : Ταμπέλα "Εθνομηδενιστής"
Πιστεύεις ότι δεν χωράνε όλοι οι ξένοι είτε πολιτικοί πρόσφυγες είτε οικονομικοί μετανάστες είτε απλοί τυχοδιώκτες του ντουνιά σ' συτόν τον τόπο και χρειάζεται έλεγχος και οριοθέτηση : Ταμπέλα "Ρατσιστής"
Κι εγώ ο "πολίτης" ,το πρόβατο , ο αιώνια εκμεταλλευμένος και αδικημένος πρέπει να επιλέξω οπωσδήποτε σε ποιό μαντρί θα τσουβαλιαστώ μαζί με τόσους και τόσους ανύποπτους αλλά και ύποπτους και να υποστηρίξω "πακέτο" όλες τις θέσεις τους άσχετα να συμφωνώ ή διαφωνώ, μόνο και μόνο για να μην πάρω την ταμπέλα στο μέτωπο.
Ποιές θέσεις και ποιό πρόγραμμα;;;
Το πρόγραμμα τους είναι απλό...
Ψηφίστε μας για να μην έρθουν οι άλλοι...
Ψηφίστε μας για να φύγουν αυτοί....
Ψηφίστε μας για να χωθούμε κι εμείς "σφήνα" στην κουτάλα της εξουσίας....
Ένας αχταρμάς Ρωσόφιλων Γερμανόφιλων Αμερικανόφιλων Αγγλόφιλων Τουρκόφιλων , Σταλινιστών , Ναζιστών , Νεοφιλελέδων , ρουφιάνων και πουλημένων σε όποιο οικονομικό συμφέρον τους ταΐζει καλύτερα , τυχιδιωκτών και ακάματων, λαμόγιων και νενέκων , άχρηστων και ακάματων μας καλεί να πάρουμε μέρος στο "πάρτυ" και να επιλέξουμε τον δυνάστη μας...
Σε μια γιορτή "Δημοκρατίας" όπου 100,000 νέοι δεν θα έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν ενώ σκύβαλα με αλτσχάϊμερ και γεροντική άνοια θα κουβαληθούν με φορεία , καρότσια , ακόιμα και στην πλάτη για να επιλέξουν το μέλλον μας.
Σε μια γιορτή "Δημοκρατίας" που οι ενστάσεις για προηγούμενες εκλογές ακόμα εκκρεμούν.
Πίκρα και οργή...
Σαν να στέκεσαι να βλέπεις το πατρικό σου σπίτι με τις τόσες αναμνήσεις , ερείπιο πλέον, σαράβαλο και να μην ξέρεις αν πρέπει κι αν σε συμφέρει να το επισκευάσεις ή να το γκρεμίσεις και να το χτίσεις από την αρχή. Και για να μην στο γκρεμίσουν οι κάθε λογής εργολάβοι και πλιατσικολογήσουν να σου έχει καρφωθεί στο μυαλό να του βάλεις φωτιά για να είσαι σίγουρος ότι θα εξαφανιστούν και οι όποιες κακοτεχνίες του παρελθόντος μαζί με τα καλά του βέβαια.....
Είμαι ο τελευταίος που θα προτείνει στον οποιοδήποτε την ψήφο σε οποιονδήποτε κομματικό στρατό. Έχοντας επίγνωση ότι κι εγώ συμμετείχα με τις πολιτικές επιλογές μου , την συμμετοχή μου ή μη σε διάφορες φάσεις της ζωής μου στην δημιουργία αυτού του τέρατος.
Το μόνο που σας καλώ να κάνετε είναι να δείτε το μέλλον . Όχι το δικό μας . Αλλά των παιδιών μας. Ότι κι αν βγει σ' αυτές τις εκλογές είναι σίγουρο ότι μπήκαμε για τα καλά στην περίοδο που θα βρεθούμε σε πολλά κρίσιμα μονοπάτια. Κλείστε τ' αυτιά σας στις "σειρήνες" κι ανοίξτε τα μάτια της ψυχή σας.
Γίνεται "πολίτες" και όχι "ιδιώτες"
Άνθρωποι και όχι υπήκοοι .
Αρχιτέκτονες και όχι εργολάβοι.
Αυτή η εκλογική διαδικασία είναι από την φύση της προβληματική
Γιατί οργανώνεται από μία ξενόδουλη και προδοτική "κυβέρνηση" ανδρείκελων .
Ελέγχεται από μία παραδόπιστη ελεγχόμενη και διαλυμένη δικαιοσύνη.
θα πραγματοποιηθεί υπό το καθεστώς αγωνίας οδύνης και απόγνωσης των ψηφοφόρων και σε κλίμα εγκληματικής διχόνοιας μίσους και προσχηματικών διλημμάτων.
Ίσως κάποτε στο μέλλον να γίνουν ελεύθερες εκλογές σ' αυτό τον τόπο.
Αν υπάρχουμε ως κράτος και όχι ως προτεκτοράτο ή επαρχία κάποιου άλλου.
Με άλλο Σύνταγμα , άλλους πολιτικούς και "άλλους" ( με την έννοια διαφορετικής Παιδείας) ψηφοφόρους.
Έως τότε μην πορώνεστε και μην πιστεύετε αν δεν ερευνήσετε εσείς οι ίδιοι, χωρίς την συμμετοχή εγκάθετων κομματόσκυλων, συστημικών δημοσιοκάφρων , και εν αναμονή Βο(υ)λευτών.

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους