Translate

protagon: Του κυρίου τού σηκώνεται. της Λίλας Σταμπούλογλου

PROTAGON.gr
Ελλάδα
της Λίλας Σταμπούλογλου
05/04/15, 00:22
Επειδή το θέμα του σεξισμού ξαναέρχεται πολύ συχνά στην πολιτική επικαιρότητα, σκεφτόμουν τι θα γινόταν σ' έναν ανάποδο κόσμο, όπου οι γυναίκες βουλευτίνες θα εξαπέλυαν σεξιστικές επιθέσεις στους άνδρες συναδέλφους τους.
Πολιτική
του Κώστα Γιαννακίδη
05/04/15, 00:23
Το μόνο που θα πετύχει η επιτροπή της Ζωής για το χρέος, είναι να ενισχύσει το κυρίαρχο αφήγημα του εθνολαϊκισμού: ο ελληνικός λαός έπεσε θύμα μιας δράκας απατεώνων που καταχράστηκαν το δημόσιο χρήμα.
του Γιώργου Καρελιά
04/04/15, 10:19
Τώρα ήρθε η ώρα να (ξανα)πληρώσουμε εμείς, αφού «είναι δύσκολο» να πληρώσουν οι φοροφυγάδες, όπως μας είπε ειλικρινέστατα ο υπουργός. Τότε γιατί ο Τσίπρας παραμύθιαζε τους πάντες;
του Ανδρέα Ζαμπούκα
04/04/15, 00:10
Έχει το δικαίωμα η αριστερά να δονείται από την ηδονή της μηδενιστικής φιλαρέσκειας; Και πόσο παρήγορο θα είναι για τον ελληνικό λαό να παραμένει με την ελπίδα ότι η Ευρώπη θα αλλάξει για χάρη της;
Κόσμος
του Νίκου Νυφούδη
05/04/15, 00:22
Μόλις τρεις ημέρες λειτουργίας του μαγαζιού, και ενώ είμαι στο ταμείο μπαίνει ένας κύριος δείχνοντάς μου μία ταυτότητα. Μου θύμισε αστυνομική αλλά μου συστήθηκε ως επιθεωρητής κάδων. Συγκρατήθηκα λίγο να μη γελάσω.
του Άρη Μαλανδράκη
05/04/15, 00:11
Ο Μιγκέλ Γκουτιέρεζ διευθύνει ένα κουρείο στην καρδιά του Λονδίνου, που ονομάζεται «Ο νομάδας κουρέας». Ο τίτλος ακριβολογεί, αφού το χόμπι του είναι να ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο, καταγράφοντας διάφορους συναδέλφους του σε ώρα δουλειάς.
της Μυρτώς Πολυμίλη
04/04/15, 00:11
Υπάρχει περιθώριο για ηθικά κριτήρια στην άσκηση εξωτερικής πολιτικής; Θα έπρεπε μια χώρα να παραμερίσει οικονομικούς και εμπορικούς εταίρους λόγω της απάνθρωπης μεταχείρισης γυναικών, αντιφρονούντων, μεταναστών, ομοφυλόφιλων;
του Στράτου Φαναρά
04/04/15, 00:10
Το μωρό που παραδόθηκε στην κάμερα...
Πρόσωπα
της Ρέας Βιτάλη
05/04/15, 00:22
«Η μάνα του στο τρελάδικο», «Είναι ή το παίζει τρελή;». Απόψεις, αποφάνσεις, γνωματεύσεις. Όλα τα κακά πάνω στους «θεούς» του. Θεοί είναι οι γονείς.
Post
της Μαριέττας Παπαδάτου-Παστού
05/04/15, 00:10
Οι ερευνητές βρήκαν ότι οι γυναίκες στις φωτογραφίες αξιολογήθηκαν ως πιο ικανές όταν φορούσαν πιο έντονο make-up. Επίσης, αξιολογήθηκαν ως πιο συμπαθείς και πιο αξιόπιστες. (Πού είναι το κραγιόν μου;)
Ιστορία
του Κάρολου Μπρούσαλη
04/04/15, 00:11
Ο Φτωχολάζαρος είναι πρόσωπο πολύ συμπαθητικό και ταλαιπωρημένο. Μπορεί να είχε την τύχη ν' αναστηθεί από τον Χριστό αλλά ποτέ δεν ξέχασε, όσα φοβερά και τρομερά είδε στην κατοικία των νεκρών...
Blog
του Θοδωρή Γκόνη
05/04/15, 00:15
Ένας θείος μου διαπραγματευόταν την αγορά μιας νεοκλασικής πανέμορφης οικίας. Η αγοραπωλησία γινόταν με την κόρη του ιδιοκτήτη και στα ραντεβού δεν ήταν μόνη της, συνοδευόταν πάντοτε από έναν νεαρό άνδρα.
Πολιτισμός
04/04/15, 00:12
Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του Βασίλη Τσιτσάνη, ο ΙANOS θα φιλοξενήσει την ομαδική εικαστική έκθεση «Όταν συμβεί στα πέριξ...». Ένα εικαστικό αφιέρωμα στον μεγάλο λαϊκό συνθέτη καθώς και μία εικαστική εγκατάσταση-αφιέρωμα, με τίτλο «Το Τσακμάκι του Τσιτσάνη»...
Αναγνώστες
του Γιώργου Κολοβού
04/04/15, 00:29
Πιστεύω ότι η περίπτωση του Σάββα Ξηρού είναι πανομοιότυπη με την περίπτωση της Βίκυς Σταμάτη. Αν αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι, πρέπει ν' αποφυλακιστούν. Και το αν είναι άρρωστοι, δεν είναι ζήτημα πολιτικό ή νομικό. Είναι καθαρά ιατρικό.
Κουζίνα
της Ευφροσύνης Κάτσουνα
04/04/15, 06:51
Αβρωνιές, χωριάτικο λουκάνικο με κομμάτια κρέας, άγριο θυμάρι και τυρομάλαμα. Όλες αυτές οι κρητικές λιχουδιές μαζί με τηγανητές πατάτες και πολλά, πολλά χωριάτικα αυγά συνθέτουν την πληθωρική ομελέτα φούρνου που θα διαβάσετε σήμερα.
Φωτογραφία
του Μάρκου Δολόπικου
Ο Μάρκος Δολόπικος μας ταξιδεύει, έχοντας μετατρέψει σε φωτογραφικό φακό το παράθυρο του τρένου, κατά τη διάρκεια ταξιδιών στην Ελλάδα αλλά και σε ευρωπαϊκές χώρες.
© 2014
Όροι χρήσης | Προστασία προσωπικών δεδομένων | Απεγγραφή από το Protagon Newsletter
 www.hellinika.gr

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους