Translate

protagon, Κουζίνα

Κουζίνα
της Στέλλας Αλαφούζου
01/04/15, 07:23
Έψαξα στο διαδίκτυο και βρήκα ελληνικά σπαράγγια στα Γιαννιτσά. Την επομένη κιόλας το μαύρο καφασάκι έφτασε: Κάποια τα διατηρώ στη συντήρηση σε απορροφητικό χαρτί, άλλα τα έκανα μπουκέτο και τα χάρισα σε φίλους και συγγενείς. Το κριθαρότο που σας προτείνω το λατρέψαμε.
του Δημήτρη Μπούτου
01/04/15, 07:18
Οι πατάτες τρίβονται σε ψιλές λωρίδες και τηγανίζονται ζουληγμένες, ροδίζουν και από πάνω στρώνονται τα αυγά, ο κρόκος σπάει και τις ποτίζει. Hash browns η επίσημη ονομασία του, με προέλευση βορειοαμερικάνικη.
της Θάλειας Τσιχλάκη
31/03/15, 08:48
Ρώτησα τη φίλη μου γιατί πουλούσαν τα ξερά αμύγδαλα μέσα σε νερό και, αντί για άλλη απάντηση, αγόρασε μια σακούλα για να φτιάξει την πρώτη μου αμυγδαλοσαλάτα. Από τότε έχω δοκιμάσει όλες τις πιθανές παραλλαγές της, σε βαθμό που να μη θυμάμαι την αρχική συνταγή της.
της Αγλαΐας Κρεμέζη
31/03/15, 08:45
Χωρίς ρύζι αλλά με πλιγούρι, πολλά μυρωδικά, αμύγδαλα και λίγη καβουρόψυχα. Είναι απλούστερο να γεμίσετε ένα μεγάλο, αλλά, αν θέλετε, με την ίδια γέμιση γεμίστε και μικρότερα καλαμάρια.
της Μαρίας Πετρίδη
31/03/15, 08:40
Δεν τρελαίνομαι για τηγανητές πατάτες. Από την άλλη, ψοφάω για απλές και τίμιες πατατοσαλάτες. Μια τέτοια πατατοσαλάτα θα σας τρατάρω σήμερα, μπανιαρισμένη σε μουστάρδα και μέλι, που προέκυψε όταν είπα να δώσω μια αυταπάτη γκουρμεδιάς στο all time classic λαδολέμονο.

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους