Translate

Protagon.gr: -Πολιτική- Το τένις, οι αντικειμενικές συνθήκες και το τρίτο μνημόνιο

PROTAGON.gr
Πολιτική
του Κωνσταντίνου Καραλή
28/08/15, 19:38
Η κυρίαρχη αφήγηση της κυβέρνησης Τσίπρα για τη «διαπραγμάτευση» είναι ότι χάσαμε λόγω των αντικειμενικών συνθηκών». Έχει όμως, η με αυτόν τον τρόπο επίκληση των αντικειμενικών συνθηκών, γενική ισχύ;
του Γιάννη Παντελάκη
28/08/15, 19:04
Οι εκλογές του Σεπτεμβρίου θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια καλή ευκαιρία για ένα γενικό ξακαθάρισμα. Θα μπορούσαν. Αλλά δεν θα γίνει. Μια ματιά και μόνο στις πρώτες επιλογές των κομμάτων το επιβεβαιώνει.
του Αντώνη Παπαγιαννίδη
28/08/15, 13:22
Η ιδιαιτερότητα των ημερών καταδεικνύεται απο το ότι ήδη από "τους έξω" υπεδείχθη (μάλλον μέσω Προκόπη Παυλόπουλου, δε) να υπάρξει "μάχιμη" εκπροσώπηση και στο Εξωτερικών και στο Οικονομικών.
του Γιώργου Καρελιά
28/08/15, 09:19
Ο κ. Μεϊμαράκης μπορεί να βρεθεί εκεί που δεν περίμενε, δηλαδή το κόμμα του να κερδίσει τις εκλογές και ο ίδιος να είναι υποψήφιος πρωθυπουργός. Αν συμβεί αυτό, δύο δρόμοι ανοίγονται μπροστά του.
Οικονομία
του Τάκη Καραγιάννη
28/08/15, 19:05
Την ώρα που οι Ολλανδοί είναι έτοιμοι να αλλάξουν τις δομές της κοινωνίας και της οικονομίας τους, ο Έλληνας πρωθυπουργός παραδέχεται πως δεν έχει όραμα για τους νέους της χώρας του.
Ιστορία
του Κάρολου Μπρούσαλη
28/08/15, 19:09
Στα 1885, το πρώτο στον κόσμο αυτοκίνητο έκανε την εμφάνισή του: Είχε τρεις τροχούς με ακτίνες σαν του ποδηλάτου, μια μόνο θέση, αυτή του οδηγού, και τετράχρονο μονοκύλινδρο κινητήρα.
ΜούφαNet
του Νίκου Ζαχαριάδη
28/08/15, 19:23
Σε απόγνωση βρίσκονται όσοι αριστεροί ψηφοφόροι προσπαθούν να προσδιορίσουν το πολιτικό τους στίγμα, μέσω των γνωστών συσκευών μέτρησης της αριστεροσύνης, καθώς τα μηχανήματα δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα
Αναγνώστες
του Σταύρου Γιολδάση
28/08/15, 20:06
Εκατόν έξι χρόνια μετά, το αίτημα των μεταρρυθμίσεων για την πρόοδο του Κράτους και την ορθοπόδηση του παραμένει επίκαιρο, ιδιαίτερα μετά την κορύφωση της οικονομικής κρίσης που έλαβε χώρα αυτό το καλοκαίρι.
του Μαρίνου Σωτηρόπουλου
28/08/15, 20:03
Είχε υποστηρίξει ότι το χαράτσι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ είναι αντισυνταγματικό, και πρόσφατα έστειλε επιστολή στον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ λέγοντάς του, ενδεικτικά, πως «ο ελληνικός Λαός στηρίζει την ελληνική κυβέρνηση στον αγώνα της κατά της λιτότητας».
Κουζίνα
του Δημήτρη Μπούτου
29/08/15, 09:33
Σε κρίση προκοπής, με ένα κιλό σύκα που περίσσεψαν έφτιαξα το περίφημο μέλι της Αμαλίας Λογαρά και αποφάσισα να του δώσω τη θέση του κανονικού μελιού στη συνταγή για κέικ με μέλι. Το αποτέλεσμα, περίφημο!
της Βέρας Φλώρου
29/08/15, 08:19
Τα κεφτεδάκια ουδείς εμίσησε, όμως πολλοί αρνούνται το τηγάνι είτε γιατί βρίσκουν βαριά τη γεύση του τηγανητού κεφτέ είτε γιατί δυσανασχετούν με τη μυρωδιά του ζεσταμένου λαδιού και προτιμούν καθαρές δουλειές, όπως ο φούρνος.
της Κικής Τριανταφύλλη
28/08/15, 07:45
Γίνεται να περάσει το καλοκαίρι χωρίς να μυρίσει η κουζίνα τουλάχιστον μια φορά γεμιστά; Όχι, δεν γίνεται. Το ζήτημα είναι πώς τα φτιάχνεις, με ή χωρίς κιμά;
της Ξανθής Μπαξεβάνη
28/08/15, 07:36
Θυμάμαι στο χωριό μια δαμασκηνιά στο κάτω μέρος του κήπου με μεγάλους καρπούς σε χρώμα μοβ. Ήταν τα πιο νόστιμα δαμάσκηνα. Τώρα προσπαθώ να την σώσω από τα γηρατειά της.
Φωτογραφία
του Στέφανου Καστρινάκη
Η Μπρίτανι Τζόουνς Κούπερ έχει γράψει ότι «Κάποιες φορές θέλεις απλά να απαλλαχτείς από τα ρούχα σου, να ξαπλώσεις στην παραλία και να ρουφήξεις όσο περισσότερο ήλιο μπορείς». Σε ορισμένες απόμερες παράλιες της Αττικής αυτό είναι εφικτό.
© 2015
Όροι χρήσης | Προστασία προσωπικών δεδομένων | Απεγγραφή από το Protagon Newsletter






www.hellinika.gr

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους