Translate

Γονείς και Καρκινιπαθείς. Το πολιτικό σύστημα σας έχει στην άκρη, επαίτες του αυτονόητου.

Το τέλος του Ελληνισμού πλησιάζει, με ραγδαίους, πρωτοφανείς ρυθμούς. Το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας δεν απασχόλησε και δεν απασχολεί κανέναν από τους πολιτικούς που κυβέρνησαν την Ελλάδα εδώ και 6 χρόνια. Η Ελλάδα γερνάει δημογραφικά και ελάχιστοι συγκινούνται. Τα στοιχεία είναι αμείλικτα και μη αναστρέψιμα, σε συνδυασμό με τη μαζική φυγή νέων από την Ελλάδα, μετά το τέλος των πανεπιστημιακών τους σπουδών. Πολλές παραμεθόριες περιοχές δεν θα έχουν νηπιαγωγεία, δημοτικά και γυμνάσια, σε λίγα χρόνια, ενώ οι ηλικιωμένοι θα αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία σε νησιά και χωριά ! Ο ελληνικός στρατός δεν θα έχει τα αναγκαία άτομα για τη στελέχωσή του ! Η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν θα έχει ανθρώπινο δυναμικό, νέους, που θα βοηθήσουν στο πολύπλευρο έργο της.




Με έναν ιδιαίτερα σκληρό τρόπο «τιμήθηκε» από την ελληνική πολιτεία η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου: οι Έλληνες καρκινοπαθείς πρωταγωνίστησαν σε ένα ακόμη δραματικό επεισόδιο του «σήριαλ» που εκτυλίσσεται με την αναζήτηση φαρμάκων και την εξασφάλιση της αναγκαίας θεραπείας τους. 
…………..
Εκατοντάδες ασθενείς βίωσαν εκτός από τον Γολγοθά της νόσου, και εκείνον της αναζήτησης φαρμάκου από τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ ή του ΕΣΥ. Καταγράφηκε δε το εξής παράδοξο και αναμφίβολα… ελληνικό:
τα φαρμακεία του ΕΣΥ που δεν είχαν φάρμακα, υποχρεούνταν εκ του νόμου να δίνουν, και τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ που είχαν απόθεμα φαρμάκων απαγορεύτηκε να τα διαθέτουν!


Έλληνες ;;; Που Πάμε ;;;




1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους