Translate

protagon: Μην τάζεις, δεν είδες τι έπαθε ο Τσίπρας;


PROTAGON.gr
Πολιτική
του Γιώργου Καρελιά
31/08/15, 23:06
Αν σήμερα ο Μεϊμαράκης υπόσχεται στους αγρότες ότι θα εξακολουθούν να μην πληρώνουν φόρο, τι θα τάξει αύριο στους άλλους επαγγελματίες, στους μισθωτούς, στους συνταξιούχους; Πού θα σταματήσουν τα ταξίματα;
του Μιχάλη Μιχαήλ
31/08/15, 21:08
Το πολιτικό σύστημα θέλει να αποφύγει να εφαρμόσει μεγάλες μεταρρυθμίσεις ώστε να εξαλειφθούν οι αιτίες που οδήγησαν στα Μνημόνια. Γιατί στην περίπτωση αυτή, θα είναι υποχρεωμένο να συγκρουστεί με τα συμπλέγματα εξουσίας.
31/08/15, 18:17
Με ευθείες βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα, του Νίκου Φίλη και, γενικά, κατά της πρώην κυβέρνησης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έβαλε τέλος στην παρουσία της στον ΣΥΡΙΖΑ κι ανακοίνωσε πως συντάσσεται στο πλευρό του Παναγιώτη Λαφαζάνη.
του Νίκου Δήμου
31/08/15, 13:21
Είχε ανάγκη η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αυτή την διάκριση; Όταν έχεις κατακτήσει την κορυφή, τι θα σου προσφέρει το τουριστικό πέρασμα από ένα υπουργείο;
Ελλάδα
του Σταύρου Σαμουηλίδη
31/08/15, 19:43
Aυτό που αναζητώ θα μπορούσε να βγει μέσα από μία συντεταγμένη διαδικασία με σκοπό τη δημιουργία ενός νέου εθνικού αφηγήματος, που μέσα του να περιέχει λύσεις, εντοπίζοντας και προάγοντας τον όποιο παραγωγικό κλάδο μάς έχει απομείνει.
του Niko Ago
31/08/15, 19:42
Είναι επιβεβλημένο να σταθεί κανείς στη βοήθεια που δίνουν μεμονωμένα άτομα και ΜΚΟ, στους πρόσφυγες στην Ειδομένη και όχι μόνο (το κράτος, όπως έγραψε κάποια που βοηθά στο σημείο, «είναι παρόν μόνο με την αστυνομία του»).
Blog
του κοριτσιού του διπλανού portal
31/08/15, 19:40
Δεν θα υπάρχει το σεξ αφού θα έχει αντικατασταθεί εντελώς από το πορνό του διαδικτύου. Κλάψε Βικτώρια μαζί με τους αγγέλους σου, γιατί δεν θα είσαι πια σίκρετ. Χρεοκοπημένη θα είσαι. Ποιος θα αγοράζει τα βρακιά σου;
ΜούφαNet
του Νίκου Ζαχαριάδη
01/09/15, 06:39
Έντονο προεκλογικό άρωμα, φαίνεται πως είχε η επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον Τύμβο της Αμφίπολης, όπου ενημερώθηκε για την πορεία των ανασκαφών και εκδήλωσε ενδιαφέρον για την ταυτότητα του νεκρού
Συμβαίνει
31/08/15, 19:13
Η BLUE STAR FERRIES, με έντονο το αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, στηρίζει τους νέους φοιτητές, παρέχοντας εκπτώσεις στους ίδιους και στις οικογένειές τους, για τις πρώτες τους μετακινήσεις από/προς τον τόπο κατοικίας τους προς/από τον τόπο σπουδών τους...
31/08/15, 18:56
Πριν αποφασίσεις ποιο θα είναι το επόμενο βήμα για τις σπουδές που θα σου δώσουν τα εφόδια που χρειάζεσαι, έλα να γνωρίσεις την εμπειρία σπουδών στο DEREE. Discover DEREE Day: Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου, από τις 10 έως τις 3, στο campus του DEREE...
Αναγνώστες
της Γιώτας Γιαννακοπούλου
31/08/15, 11:45
Μια ομάδα πολιτών είχε την ιδέα να καλύψει όλο το εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου με μια αφίσα που απεικόνιζε το σήμα που δηλώνει ότι η θέση αυτή προορίζεται για Άτομα με Αναπηρία. Μπορεί αυτό να συνέβη στη Βραζιλία αλλά πόσες φορές έχουμε αντικρίσει το θέαμα αυτό και στη δική μας χώρα;
του Χρήστου Διάφα
31/08/15, 11:43
Η Ν.Δ. είχε κάθε ευκαιρία να ξηλώσει κάποια από αυτά τα εγγενή δεινά της χώρας, αλλά ούτε τρίχα τους δεν άγγιξε. Ποια αιφνίδια επιφοίτηση θα την οδηγήσει να το κάνει τώρα; Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και αν τάξει σαρωτικές αλλαγές, είναι ολοφάνερο ότι δεν είναι σε θέση να τις εφαρμόσει.
Κουζίνα
του Φιλάρετου Ψημμένου
01/09/15, 08:27
Αφότου έμαθα για τις ευεργετικές τους ιδιότητες, φρόντιζα πάντα να έχω μια-δυο γλαστρούλες με διαφόρων ειδών καυτερά πιπέρια. Με γοήτευε η καυτερή πιπεριά στο στάδιο που ακόμη είναι πράσινη: από έξω αθώα και μέσα κολασμένη!
της Μαρίνας Μαυρομάτη
01/09/15, 07:55
Την ντοματόπιτα την είχα ακουστά και όταν την είδα φτιαγμένη από τα χεράκια της Ξανθής πραγματικά την λιμπίστηκα. Την ετοίμασα, λοιπόν, λίγο με τις οδηγίες της και λίγο με τις δικές μου γευστικές πινελιές. Πολύ νόστιμη και σίγουρα διαφορετική!
του Κώστα Τσαούση
31/08/15, 09:49
Το νεραντζάκι στο γυάλινο πιατάκι της γιαγιάς έδωσε την ιδέα της σημερινής συνταγής. Μου ήρθαν στο μυαλό τα παιδιά των συνεργατών που τρελαίνονται να συνδυάζουν το κοτόπουλο με φρούτα και γλυκά του κουταλιού.
της Βαγγελιώς Κασσαπάκη
31/08/15, 09:48
Το πιο απαραίτητο από τα καλοκαιρινά λαχανικά στα χειμωνιάτικα μαγειρέματα είναι, κατά τη γνώμη μου, οι ντομάτες. Τα τελευταία χρόνια, εκτός από τους παραδοσιακούς τρόπους, συνηθίζεται πολύ η συντήρησή τους στην κατάψυξη.
Φωτογραφία
του Στέφανου Καστρινάκη
Λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, στην παραλία της Λούτσας, ανακαλύψαμε μια εντυπωσιακή αθλητική δραστηριότητα: Το Kitesurf: ένα πανί που ονομάζουν «αετό», μερικά μέτρα σχοινί μακριά από τον αθλητή που κρατάει «το τιμόνι», μία μπάρα δηλαδή, για να ελέγχει το πέταγμα του αετού.
του Άρη Μαλανδράκη
Όταν μιλά κανείς για τα ιστορικά καφενεία της Ιταλίας είναι αδύνατο να μην αναφερθεί στη Βενετία. Η πραγματική έκρηξη του φαινομένου έγινε τον 18ο αιώνα με την εμφάνιση δεκάδων καφέ στην πόλη.
© 2015
Όροι χρήσης | Προστασία προσωπικών δεδομένων | Απεγγραφή από το Protagon Newsletter






www.hellinika.gr

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους