Translate

Advanced Quality Services Ltd.: Σεμινάριο Budgeting Αθήνα/Θεσσαλονίκη



 
AQS Advanced Quality Services Ltd.
Academy of Applied Management
Σεμινάριο Budgeting
Σεμινάρια | Υπηρεσίες | Στελεχιακό Δυναμικό | Πελάτες
Σεμινάριο
BUDGETING
Σύνταξη και Παρακολούθηση Προϋπολογισμού

Αθήνα: Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015 (09:00-16:30) Ξενοδοχείο Divani Palace Acropolis
Θεσσαλονίκη: Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015 (09:00-16:30) Ξενοδοχείο Grand Hotel Palace
Μια εταιρεία για να είναι ανταγωνιστική πρέπει να έχει ένα σχέδιο πλεύσης, με στόχους μείωσης δαπανών και αύξησης των πωλήσεων, δηλαδή έναν ολοκληρωμένο Προϋπολογισμό.
Στο σεμινάριο αυτό παρουσιάζονται όλα τα βήματα κατάρτισης ενός αξιόπιστου Προϋπολογισμού, που περιλαμβάνουν: Την εκτίμηση των Πωλήσεων με τη χρήση μοντέλων Πρόβλεψης, τον σχεδιασμό τρόπων αύξησης του μεριδίου αγοράς, την εκτίμηση των Εξόδων και τον σχεδιασμό τρόπων μείωσης δαπανών, καθώς και τη μεθοδολογία του τρόπου υπολογισμού των προβλεπόμενων Χρηματοοικονομικών ροών (Cash Flow) και των Οικονομικών Αποτελεσμάτων. Επιπλέον, παρουσιάζεται ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Αναφορών, το οποίο δίνεται στους συμμετέχοντες ώστε να παρακολουθούνται οι αποκλίσεις, να αναλύονται τα αίτια και να σχεδιάζονται οι διορθωτικές ενέργειες.
Παραδείγματα των όσων αναφέρθηκαν παραπάνω μπορείτε να δείτε εδώ, ενώ περιγραφή των Εργαλείων που δίδονται στους συμμετέχοντες γίνεται εδώ.
Οι συμμετέχοντες - οικονομικά αλλά και μη οικονομικά στελέχη - θα επεξεργασθούν δεδομένα, ώστε να ετοιμασθεί ο Προϋπολογισμός μιας επιχείρησης με τη μεγαλύτερη δυνατή τεκμηρίωση και ακρίβεια, καταγράφοντας αναλυτικά όλες τις πηγές πληροφοριών που θα απαιτηθούν και τον τρόπο άντλησής τους, με χρήση μιας ολοκληρωμένης εφαρμογής.
Δίνεται ιδιαίτερο βάρος στις προβλέψεις των πωλήσεων, στις Ταμειακές Ροές, στο Κεφάλαιο Κίνησης και στην ανάλυση αποκλίσεων και μηνιαίων αναφορών.
ΠΩΣ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
  • Θα έχουν στην διάθεση τους όλες τις απαιτούμενες Φόρμες και Εργαλεία για να συντάξουν με πληρότητα τον προϋπολογισμό των Πωλήσεων, καθώς και των Εξόδων, για όλες της λειτουργίες της Επιχείρησης.
  • Θα εξοικειωθούν με τον τρόπο συλλογής και επεξεργασίας στοιχείων για την ανάλυση της αγοράς, προκειμένου να εκτιμούν με αξιοπιστία τις πωλήσεις
  • Θα έχουν στη διάθεση τους σύγχρονα μοντέλα πρόβλεψης ζήτησης για την υποβοήθηση της εκτίμησης εξέλιξης της αγοράς και ύψους των Πωλήσεων.
  • Θα εφαρμόσουν στις Πρακτικές Ασκήσεις, Εργαλεία Ανάλυσης του Ανταγωνισμού και των Προμηθευτών.
  • Θα ασκηθούν στη χρήση Εργαλείων για την Ανάλυση Νεκρού Σημείου, την Αναλύση ευαισθησίας, καθώς και τον Ταμειακό Προγραμματισμό.
  • Θα εξασκηθούν σε Εργαλεία για να σχεδιάζουν και να παρακολουθούν βελτιωτικές Ενέργειες που θα συνοδεύουν τον Προϋπολογισμό.
  • Θα έχουν στην διάθεσή τους ολοκληρωμένο Σύστημα Μηνιαίων Αναφορών για την παρακολούθηση των αποκλίσεων, ώστε να ενταχθεί στο Σύστημα ERP της Επιχείρησης μαζί με τον Προϋπολογισμό.
AQS Newsletter
Εγγραφόμενοι στο Newsletter της εταιρείας μας έχετε τη δυνατότητα να κατεβάζετε δωρεάν εργαλεία και υλικό σεμιναρίων μας.

Η AQS παρέχει στο επόμενο newsletter στους εγγεγραμένους χρήστες τη δυνατότητα να κατεβάσουν δύο εργαλεία για το τμήμα HR (Διαδικασία και Έντυπα Αξιολόγησης Προσωπικού, Εργαλείο για τη συνολική αξιολόγηση του Συστήματος HRM ενός Οργανισμού). Δείτε περισσότερα εδώ.
ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
A. ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ BUDGETING.
Βήματα, μεθοδολογία σύνδεσης με τον επιχειρηματικό σχεδιασμό.
Β. ΠΡΟΒΛΕΨΗ / ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ.
Ανά κατηγορία προϊόντος και κανάλι. Χρήση μοντέλων πρόβλεψης. Αξιολόγηση και επιλογή του καταλληλότερου μοντέλου.
Γ. ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΞΟΔΩΝ.
Διοικητικά Έξοδα, Έξοδα Παραγωγής, Διανομής, Πωλήσεων, Marketing και Χρηματοοικονομικών (Ειδικές φόρμες σε Excel συνδεδεμένες μεταξύ τους). Σχεδιασμός μείωσης Δαπανών με Εφαρμογές ABC Analysis & Αξιόπιστες Σύγχρονες Μεθοδολογίες Μείωσης Κόστους.
Δ. ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (CASH FLOW).
Υπολογισμός κεφαλαίου κίνησης (Ειδικό Εργαλείο).
Ε. Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ.
Αξιολόγηση Επενδύσεων – Παρακολούθηση.
ΣΤ. ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
Εναλλακτικά σενάρια (Ανάλυση ευαισθησίας & Υπολογισμός Break Even Point).
Ζ. ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.
Ισολογισμός, Ανάλυση Αποτελεσμάτων και Ταμειακής Ροής. Παρουσιάζεται αντίστοιχη Εφαρμογή.
Η. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟΚΛΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.
H εφαρμογή Flexible Budget που διαχωρίζει τις αποκλίσεις σε αυτές που οφείλονται αποκλειστικά στην διαφοροποίηση των πωλήσεων και σε αυτές που οφείλονται σε άλλα αίτια.
Θ. Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ.
Για τη μείωση του κόστους, την αύξηση της κερδοφορίας, την εκχώρηση δικαιοδοσιών στα στελέχη και τον σχεδιασμό & την παρακολούθηση Δράσεων Βελτίωσης.
Οι συμμετέχοντες επεξεργάζονται πρακτικές Ασκήσεις για την εμπέδωση των εργαλείων και των μεθόδων. Παράδειγμα άσκησης μπορείτε να δείτε εδώ.
ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΑΕΚ 0,24% ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Δ.
Η εταιρεία μας μπορεί να βοηθήσει στη διεκπεραίωση της διαδικασίας υποβολής αίτησης υπαγωγής στο πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24%. Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών στον Ο.Α.Ε.Δ.:
Αθήνα: Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015, Θεσσαλονίκη: Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 6216997. Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Δημητριάδη Ζήλη.
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο στείλτε στο fax 210 6216990 κατάλληλα συμπληρωμένη την παρακάτω δήλωση συμμετοχής. Εναλλακτικά, επιλέξτε forward (μην κάνετε reply), συμπληρώστε και στείλτε την στο aqs(at)aqs.gr, ή επιλέξτε "Αθήνα" / "Θεσσαλονίκη" για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας ηλεκτρονικά.
BUDGETING - ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ
ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Α.Φ.Μ. Δ.Ο.Υ.
ΤΗΛ. FAX E-MAIL
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
1.
2.
3.
Ονοματεπώνυμο Υπευθύνου
Επιλέξτε Πόλη:
[ ] Αθήνα: Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015 (09:00-16:30)
[ ] Θεσσαλονίκη: Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015 (09:00-16:30)

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 480 Euro πλέον ΦΠΑ
Στη δεύτερη συμμετοχή παρέχεται έκπτωση 15%, στην τρίτη συμμετοχή και άνω παρέχεται έκπτωση 25%.
Για δήλωση συμμετοχής 15 ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10%.
Περιλαμβάνονται:
  • Εγχειρίδιο "Budgeting"
  • H παρουσίαση του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή
  • Ολοκληρωμένο Σύστημα για το σχεδιασμό, την ετοιμασία και την παρακολούθηση των αποκλίσεων του Προϋπολογισμού
  • Εργαλεία Ταμειακού Προγραμματισμού (Cash Flow), κατάστασης Ταμειακών Ροών, Πρόβλεψης Ισολογισμού βάσει Προϋπολογισμού, Flexible Budget
  • Δωρεάν για ένα έτος συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα σχετικά με το σεμινάριο μέσω της ιστοσελίδας μας & αξιοποίηση των σχετικών Εργαλείων
Το σεμινάριο προσφέρεται και ως ενδοεπιχειρησιακό, με case studies που διαμορφώνονται με δεδομένα της εταιρείας σας.
Εισηγητής Επόμενα σεμινάρια Η εταιρεία μας
Νικόλαος Ι. Μιχαλολιάκος
Διευθύνων Σύμβουλος της AQS, Χημικός Μηχανικός, επί 20 χρόνια ανώτερο και ανώτατο στέλεχος μεγάλων διεθνών επιχειρήσεων, με συμμετοχή σε περισσότερα από 300 ολοκληρωμένα έργα αναδιοργάνωσης.
Digital Marketing
Αθήνα (11/11/2015), Θεσσαλονίκη (4/11/15)

Financial Intelligence - Οικονομικά για την Ανώτερη Διοίκηση

Αθήνα (20/11/15), Θεσσαλονίκη (12/11/15)
Η Advanced Quality Services Ltd. είναι εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων, με 22ετή παρουσία στην Ελληνική Αγορά, που έχει υλοποιήσει μεγάλο αριθμό - άνω των 600 - σημαντικών συμβουλευτικών Projects σε Ελληνικές και Διεθνείς Επιχειρήσεις και έχει εκπαιδεύσει άνω των 15.000 στελεχών επιχειρήσεων. Ενδεικτικό πελατολόγιo.
ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
Η παρούσα επικοινωνία είναι εξαιρετικά σημαντική για την εταιρεία μας. Πιστεύουμε επίσης ότι με την επικοινωνία αυτή παρέχουμε στις ελληνικές επιχειρήσεις χρήσιμες πληροφορίες για έγκυρη και ουσιαστική κατάρτιση των στελεχών. Σε περίπτωση όμως που η πληροφόρηση αυτή δεν σας ενδιαφέρει παρακαλούμε απλώς πατήστε εδώ, ή στείλτε ένα email στο remove(at)aqs.gr με τίτλο "REMOVE ME".
AQS
Published by Advanced Quality Services Ltd. - Copyright (c) 2015. All rights reserved.
Τυρνάβου και Σαρανταπόρου 1Α, 145 65 Αγ. Στέφανος, Τηλ. 210 6216997-8, Fax 210 6216990, e-mail aqs(at)aqs.gr
www.aqs.gr
site stats

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους