Translate

Δύο λέξεις ανοήτως, ίσως όμως πιάσουν τόπο..... 1ον



Λίγα Λόγια κάθε τόσο … 1ον

Φίλες και Φίλοι. 1976 – 2016, Χρόνο με τον Χρόνο, αφήσαμε πίσω μας, Ελληνικά Ήθη και Αξίες. Εγκαταλείψαμε, δυστυχώς χωρίς να το καταλάβουμε, ότι ελληνικό κουβαλούσε η υπηρηφάνεια μας. Μας εκπαίδευσαν, μεθοδευμένα, να απορρίπτουμε ότι ελληνικό μας χαρακτήριζε και να «προσκυνούμε» ότι δυτικότροπο μας σερβίριζαν για ιδανικό.
Οι προπάτορές μας κληροδότησαν πνευματική κληρονομιά, αγώνες αίματος και θυσίες. Εμείς μετά την καταστροφή της γλώσσας μας, της επιστημοσύνης και εργατικότητας μας, αποδειχθήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Αντί να υπηρετούμε την χώρα μας, με σθένος, καθόμαστε «παγωμένοι», «αποσβολωμένοι» να παρατηρούμε όσα συμβαίνουν ή ακούμε τους «ακατάλληλους» να μας ζητούν να «παίξουμε ξύλο» διαδηλώνοντας στους δρόμους.
Όχι Κυρίες και Κύριοι. Το αίτημα μας πρέπει να είναι: ‘Να δημοσιοποιηθούν αμέσως, όλα τα πρακτικά των συναντήσεων της εκάστοτε κυβέρνησης και των πιστωτών’. Δεν θα χαρακτηρίσουμε τις πολιτειακές μας υποχρεώσεις, παράνομες και καταχρηστικές, για να σεβαστούμε όμως τον αγώνα και την αγωνία όλου του Ελληνικού Λαού, θέλουμε ΦΩΣ σε όλα.
συνεχίζεται ….
Μέχρι να επιτύχουμε την Πατριωτική Αναγέννηση των Ελλήνων.

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους