Translate

Μπορείτε να Γίνετε και εσείς Ιδιοκτήτες Cafe με μόλις 2.500 Ευρώ


Αν θέλετε εδώ και καιρό να γίνετε επιχειρηματίες, σας έχουμε τη λύση. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα ποδήλατο και 2.500 ευρώ.
Η εταιρία Wheelys -το πιο μικρό και οικολογικό cafe στον κόσμο- μόλις λάνσαρε ένα νέο «κατάστημα» πώλησης καφέ το οποίο στηρίζεται πάνω σε ένα ποδήλατο. Το συγκεκριμένο μαγαζάκι κοστίζει μόλις 2.500 ευρώ (δηλαδή 1% από όσο θα κόστιζε να αγοράσεις ένα franchise κατάστημα των Starbucks) και λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια. Μέσα από αυτό μπορείτε να πουλάτε καφέ, σάντουιτς και δροσιστικά ποτά.
Λέγεται, μάλιστα, ότι παρά το χαμηλό του κόστος αυτό το καφέμπορεί να φέρει στον ιδιοκτήτη του γύρω στα 600 ευρώ την ημέρα. Καθόλου άσχημα!
Μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί πάνω από 30 τέτοια φορητά «μαγαζάκια» σε χώρες όπως είναι ο Καναδάς, η Γερμανία, η Ινδία, η Ιορδανία, η Σιγκαπούρη και οι ΗΠΑ.
Αν θέλετε να αγοράσετε και εσείς ένα τέτοιο και να το λειτουργήσετε στην πόλη σας μπορείτε να μπείτε στο Wheelys Indiegogo και να μάθετε όλα όσα χρειάζεστε.
Πάρτε το σούπερ οικολογικό και οικονομικό ποδηλατάκι σας Wheelys και πηγαίντε με αυτό σε όποιο μέρος της πόλης σας θέλετε. Διαλέξτε έναν πολυσύχναστο δρόμο, το χώρο έξω από ένα σχολείο ή από μία μεγάλη εταιρία και δείτε τα χρήματα στο πορτοφόλι σας να αυξάνονται. Και αν βλέπετε ότι οι δουλειές σας δεν πηγαίνουν πολύ καλά μπορείτε απλά να αλλάξετε περιοχή.

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους