Translate

Newsletter bostanistas: Panettone με υγρό προζύμι



bostanistas.gr
Συνταγές
της Ξανθής Μπαξεβάνη
02/01/16, 10:00
Το panettone είναι ένα είδος γλυκού ψωμιού με καταγωγή από το Μιλάνο της Ιταλίας. Η δική μου εκδοχή διαφέρει στο ότι, αντί της μαγιάς, χρησιμοποίησα το υγρό προζύμι μου, κάτι που κάνω εδώ και έναν χρόνο σε όλα τα ζυμώματα.
της Μαρίας Τσέκου
02/01/16, 09:59
Πράσινη ομελέτα στα γρήγορα για όλους εμάς που θέλουμε να γίνουμε Popeye ή που βαρεθήκαμε να μαγειρεύουμε αυτές τις μέρες αλλά πρέπει κάτι να βάλουμε στο τραπέζι. Ένα μικρό διάλειμμα από τα κρεατικά και όλα τα γιορτινά...
του Δημήτρη Μπούτου
02/01/16, 09:58
Πες το brunch, πες το πρωινό χορταστικό, το σημερινό ξύπνημα κάπου γύρω στο μεσημέρι (για μερικούς ίσως και τις πρώτες απογευματινές) ζητάει καφέδες επαναληπτικούς και αλμυρές, τονωτικές μπουκιές. Έχεις αυγά; Ωραία. Έχεις μπέικον; Περίφημα!
της Κικής Τριανταφύλλη
02/01/16, 09:58
Είναι τραγανά, ντελικάτα και πεντανόστιμα, αυτά τα ιταλικά διπλοφουρνιστά μπισκοτάκια από την Τοσκάνη. Ταιριάζουν τέλεια με ένα φλυτζάνι καφέ, με καυτή σοκολάτα ή, ακόμα καλύτερα, με ένα ποτήρι γλυκό κρασί.
της Gourmelita
02/01/16, 09:58
Μια παραλλαγή των μπατόν σαλέ, πολύ εύκολη και με απίθανη γεύση. Προλαβαίνετε να τα ετοιμάσετε ακόμα και στο παρά πέντε, λίγη ώρα πριν το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι για συνοδευτικά στο ποτό. Αλλά και μόνα τους, είναι ένα σνακ που αρέσει πολύ στα παιδάκια.
Α΄Βοήθειες
του Κώστα Λιονουδάκη
02/01/16, 09:58
Έχετε κάποιες συμβουλές για τη φροντίδα των τριανταφυλλιών τώρα, στα μεγάλα κρύα; Συνήθως ο κήπος μου τον χειμώνα είναι καλυμμένος από χιόνι. Πότε να τις κλαδέψω; Χρειάζονται λίπασμα; Κινδυνεύουν από τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες;
του Άντυ Παξινού
02/01/16, 09:58
Η απόλυτη προτεραιότητα: Τα τροπικά φυτά όπως η μπουκαμβίλια, ο ιβίσκος, η πλουμέρια, είναι τα πιο ευαίσθητα και σε περίπτωση χιονιού πρέπει οπωσδήποτε να μεταφερθούν μέσα στο σπίτι ή αλλιώς να προστατευτούν με φλις παγοπροστασίας.
Bostanistas.gr © 2013
Απεγγραφή από το Bostanistas Newsletter

powered by phpList



--

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους