Translate

Λεβέντης: Θα μπω στην κυβέρνηση μετά τις εκλογές

Σύνδεση με την πηγή του άρθρου

 

 

Έτοιμος να μπει στην κυβέρνηση, μετά από εκλογές, αν του ζητηθεί, δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης.

'Τώρα είμαι στην αντιπολίτευση. Μετά τις εκλογές και αν μου το ζητήσουν θα μπω στη κυβέρνηση,είτε ο Τσίπρας είναι αυτός, είτε ο Μητσοτάκης, αλλά όχι με λευκή επιταγή. Θα επιβάλω σχέδιο', είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στο 'Ε'.

Ο κ. Λεβέντης επανέλαβε ότι δεν είναι 'δεκανίκι' του κ. Τσίπρα, σημειώνοντας ότι συζητά μαζί του ως φίλος και τίποτα παραπάνω αφού δεν έχει σκοπό να μπει στην κυβέρνηση, ενώ σημείωσε ότι 'ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ είναι ήδη στο άρμα του Κυριάκου Μητσοτάκη'.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων αναφέρθηκε και στη δήλωσή του, σχετικά με το γεύμα με το πρωθυπουργικό ζεύγος, δηλώνοντας ότι περιμένει να του απαντήσει την ερχόμενη Τρίτη ο πρωθυπουργός για το πότε θα γίνει αυτό το γεύμα. Πάντως, τόνισε ότι ο ίδιος θα πάει στο εξοχικό του κ. Τσίπρα στο Σούνιο τις επόμενες ημέρες.

Ακόμη, εκτίμησε ότι η οικονομία θα ανακάμψει δύσκολα, ενώ αναφερόμενος στις τηλεοπτικές άδειες τόνισε: 'Αν υπάρχουν 5 ισοδύναμες προτάσεις θα δοθούν 5 τηλεοπτικές άδειες. Αν υπάρχουν 6 ισοδύναμες προτάσεις θα δοθούν 6 τηλεοπτικές άδειες. Δεν θα μείνει η κυβέρνηση στις 4 τηλεοπτικές άδειες'.

 

 

Ιωάννης Γ. Μιχαηλίδης
Έργον Επικοινωνία
www.MichaelidesPost.Com 2016

 

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους