Translate

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ σχεδιάζει πέντε νέες «φανταστικές» ταινίες

Σύνδεση στην πηγή.

 

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ αποκάλυψε ότι υπάρχουν σχέδια για πέντε ταινίες στηνέα σειρά που είναι βασισμένη στον κόσμο του «Χάρι Πότερ».Η νέα ταινία που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο λέγεται  «Fantastic Beasts and Where to Find Them»  και διαδραματίζεται στην Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1920. Στο επίκεντρο της ταινίας είναι η μαγική κοινότητα στην Αμερική και οι περιπέτειες του μάγου Newt Scamader. Φήμες λένε ότι θα εμφανιστούν ο  Άλμπους Ντάμπλντορ  και ο Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ, από τις ταινίες του «Χάρι Πότερ», σε νεαρή ηλικία.

 Όπως αποκάλυψε η ίδια ηΡόουλινγκ:«Πάντα ξέραμε ότι θα κάνουμε πάνω από μια ταινία, το ξέραμε από την αρχή». Στην συνέχεια εξήγησε ότι αρχικά υπήρχαν σχέδια για τριλογία, η οποία επεκτάθηκε σε πέντε ταινίες μετά από επεξεργασία της πλοκής.

 harry potter Μέσω του λογαριασμού της στο Twitter η συγγραφέας αποκάλυψε ότι θα αναλάβει τα σενάρια των ταινιών και ότι αυτό τον καιρό  βάζει τις τελευταίες πινελιές της δεύτερης ταινίας  . Όπως είναι λογικό, τα νέα για πέντε νέες ταινίες στον κόσμο του Χάρι Πότερ ενθουσίασαντους φίλους του μικρού μάγου και της παρέας του.

 

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους