Translate

Citroen C4, αχτύπητος συνδυασμός!

Σύνδεση στην πηγή...

 

Η πρόταση της Citroen για την μικρομεσαία κατηγορία είναι το δημοφιλές C4. Το γαλλικό μοντέλο αποτελεί σημείο αναφοράς χάρη στον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του. Εφοδιασμένο με μια σειρά νέων τεχνολογικών χαρακτηριστικών και βελτιώσεων σε κάθε επίπεδο, συνεχίζει την πορεία του.

 

Κάτω από το αμάξωμα με τα νέα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα που ενσωματώνουν στοιχεία LED και τα νέα, 3D-effect πίσω φώτα, που αποτελούν σήμα κατατεθέν της μάρκας, το ανανεωμένο C4 αποκαλύπτει ένα νέο πιο δυναμικό, λειτουργικό και ποιοτικό εσωτερικό.

 

Κεντρικό σημείο αποτελεί η νέα οθόνη αφής 7 ιντσών, μέσω της οποίας ο οδηγός εκτός των άλλων μπορεί να ελέγξει μια σειρά λειτουργιών όπως π.χ. το ηχοσύστημα, τον υπολογιστή ταξιδίου και το σύστημα πλοήγησης. Η συγκεκριμένη επιλογή παρέχει σημαντικά εργονομικά οφέλη με άνετο και ταχύτατο έλεγχο των λειτουργιών.

 

Η απλοποίηση του ελέγχου και η ελαχιστοποίηση του αριθμού των διακοπτών με σαφή οφέλη όσον αφορά την αισθητική, αλλά και την ποιότητα είναι επιπλέον θετικά στοιχεία που προσφέρει η συγκεκριμένη σχεδιαστική επιλογή.

 

Η βελτιωμένη εργονομία έρχεται να προστεθεί στην επιτυχημένη εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων που χάρη και στο μεταξόνιο των 2,61μ. εξασφαλίζει πλούσιους χώρους για τους επιβάτες και απο τους μεγαλυτερους χωρους για τις αποσκευές (408 λίτρα) στην κατηγορία.

 

Συνέχεια εδώ…

 

Έργον Επικοινωνία
MichaelidesPost 2016

 

1η επιλογή επτά ημερών

1η επιλογή τριάντα ημερών

1η επιλογή έτους